Fotogaléria + diskusia k vodnému chladeniu
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: Fotogaléria + diskusia k vodnému chladeniu
Huh, tak to ti tam nabalili nejakú vyvetranú. Dúfam, že to nie je vlastnosť tej pasty, že tak tvrdne.
Spoiler: ukázať
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Kde som objednával? tichepc.sk ,neviem ako dlho to stalo a v akých podmiekach v nejakom tom sklade možno to mali v chladiacom boxe xD
Kryonaut je tuším aktuálne balený v CPU blokoch od EKWB
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som možno pozeral zlé testy ale macíkovia ma všeobecne neohúrili také priemerné veci
v jednom teste dobre v druhom v strede...
veľa kriku pre nič
asik by som to mal ideálne vyskúšať sám , neni nad sfalšované vlastné merania
v jednom teste dobre v druhom v strede...
veľa kriku pre nič
asik by som to mal ideálne vyskúšať sám , neni nad sfalšované vlastné merania
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
U mňa MX-4 vs. Kryonaut takto http://i.imgur.com/lTCRPiH.png
cca pol hodiny komprimácie rovnakého 4K videa, identické otáčky jak na chladiči, tak v case, bedňa pred oboma meraniami otvorená prevetraná na izbovú teplotu.
Je pravda, že MX-4 tam bola cca rok a Kryonaut čerstvo napastovaný, ale aj keď odpočítam stupeň, dva... proste jak vravíš, vlastné sfalšované poteší najviac.
//edit: teraz pozerám, že Core 6 mám chybu, má byť -3 iba, pre poriadok.
cca pol hodiny komprimácie rovnakého 4K videa, identické otáčky jak na chladiči, tak v case, bedňa pred oboma meraniami otvorená prevetraná na izbovú teplotu.
Je pravda, že MX-4 tam bola cca rok a Kryonaut čerstvo napastovaný, ale aj keď odpočítam stupeň, dva... proste jak vravíš, vlastné sfalšované poteší najviac.
//edit: teraz pozerám, že Core 6 mám chybu, má byť -3 iba, pre poriadok.
Naposledy upravil/-a mino_85 v So 22. Júl, 2017, 15:41, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
asi tak
dfošiel mi extreme takže niečo zase objednám a uvidím
dfošiel mi extreme takže niečo zase objednám a uvidím
- DesRe
- Používateľ
v letáku CLU je písané že pri použití konči záruka - cpu/blok?
dobrá chémia (prímes) asi nič... a možno kontrola pH?
áno Kryonaut bol v krabici EK-Supremacy EVO bacha na pribalené striekačky skrivia sa v nich prekvapenie
dobrá chémia (prímes) asi nič... a možno kontrola pH?
áno Kryonaut bol v krabici EK-Supremacy EVO bacha na pribalené striekačky skrivia sa v nich prekvapenie
- dexterav
- Sponzor fóra gold
V lepšom prípade sa zotru všetky popisky tak preto je tam to upozornenie
Btw myslim ze to platí vseobecne pri pouziti tekuteho kovu
Takisto sj s tym hlinikom
Btw myslim ze to platí vseobecne pri pouziti tekuteho kovu
Takisto sj s tym hlinikom
- DesRe
- Používateľ
toto som dnes utrel s gumových tesnení na GPU bloku je to mastné
takto vyzerá monoblok a to som pred tým všetko čo sa dalo prepláchol nalial novú mayhems x1 a nove hadice DuraClear... nechápem zaujímavé je ,že Supremacy EVO čo tam bolo +- 2 mesiace je čisté...
budem musieť rozobrať aj x370 monoblok dnes nebol častakto vyzerá monoblok a to som pred tým všetko čo sa dalo prepláchol nalial novú mayhems x1 a nove hadice DuraClear... nechápem zaujímavé je ,že Supremacy EVO čo tam bolo +- 2 mesiace je čisté...
Nie preto, ze si lial do bloku tu chemiu a este tam nieco ostalo a dojebabralo celu vodu?
Mne sa toto stalo s radiatormi co som cistil s mayhems cisticom. Netusim ako, no nieco tam este ostalo a znicilo mi to vodu. Nastastie som to iba nalial a hned rozobral a umyl takze bez nejakej ujmy. Az na ten cas s tym straveny a nove hadice (na starych ostal povlak takze kos).
Mne sa toto stalo s radiatormi co som cistil s mayhems cisticom. Netusim ako, no nieco tam este ostalo a znicilo mi to vodu. Nastastie som to iba nalial a hned rozobral a umyl takze bez nejakej ujmy. Az na ten cas s tym straveny a nove hadice (na starych ostal povlak takze kos).
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja to mením až ked je to zapavučinované a zatiaľ dobre
Tak toto ked sa stane dost to zamrzi. Clovek sklada a potom takyto fvck up a znova rozobrat, cistit, skladat... Hlavne ked sa bojis aby to neznicilo nie najlacnejsie bloky/plexi.mino_85 napísal:Zlatý vzduch!
OK, už sa pracem...
Potom ale vycistis a ked su bloky ok tak vsetko ok a tesis sa z vody. Kazdopadne necistit s chemiou, nepouzivat nevhodne hadice, neliat hocico a nic by sa nemalo stat.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
normálne odšrubuj ružicu na sprche a prepláchni rady horúcou vodou. A tie DuraClear vyhoď pri prvej príležitosti. To sú asi najshitnejšie hadice vôbec. A ak používaš farbivo tak nepoužívaj nonstain farby ale klasické. Nonstain zafarbujú hadice viac než je zdravé. Nedáva to rozum ale je to ofiko vyjadrenie od Mayhemu (aj že sú si vedomý, že značenie nedáva rozum ale je to tak.)DesRe napísal:toto som dnes utrel s gumových tesnení na GPU bloku je to mastné
20170723_165145.jpg
budem musieť rozobrať aj x370 monoblok dnes nebol čas
takto vyzerá monoblok a to som pred tým všetko čo sa dalo prepláchol nalial novú mayhems x1 a nove hadice DuraClear... nechápem
20170723_180337.jpg
20170723_180410.jpg
zaujímavé je ,že Supremacy EVO čo tam bolo +- 2 mesiace je čisté...
20170723_180611.jpg
.