Aky film ste naposledy videli?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Re: Aky film ste naposledy videli?
Life - 6/10
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Tiez som to pozeral vcera a ja by som tomu dal kludne 85% - silno nesuhlasim tento krat z priemerom na csfd
vesmirnych scifi je ako safranu, mne sa to strasne pacilo, koniec uplna parada, aj ked som vedel ako to skonci v momente, ked..
mozno to mohlo byt trochu viac tajomne na styl votrelca, ale to neva, silno spokojny som
vesmirnych scifi je ako safranu, mne sa to strasne pacilo, koniec uplna parada, aj ked som vedel ako to skonci v momente, ked..
Spoiler: ukázať
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Vcera som pozeral artusa legenda o meci a nejaky nadseny som teda nebol :/ neviem ci mam uz vyssie naroky alebo proste tocia nezazivne povrchne braky...
-
- Používateľ
Alien: Covenant - 6/10, kolko sa dusovali, ze velky navrat, no ani zdaleko to nemalo atmosferu povodneho, skoda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Alien: Covenant .. neviem, ako ohodnotiť tento film, kopa vecí pre mňa bola že ??? ..až nechápačka. Spracovanie to malo celkom slušné, ale opäť
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Valerian
bol som na tom pred tyzdnom,pocity mam usadene
Velmi dobre 9/10
jeden bod strhavam za hudbu..to ze tam dal nejakeho tuctoveho skladatela,namieto dlhorocneho dvorneho Serru Bessonovi tazko odpustim
Mimochodom,ze to ma slovenksy dabing som teda necakal
bol som na tom pred tyzdnom,pocity mam usadene
Velmi dobre 9/10
jeden bod strhavam za hudbu..to ze tam dal nejakeho tuctoveho skladatela,namieto dlhorocneho dvorneho Serru Bessonovi tazko odpustim
Mimochodom,ze to ma slovenksy dabing som teda necakal
-
- Používateľ
King Arthur: Legend of the Sword - 8? kludne aj 9/10, super spracovane, humor, perfektna hudba, no konecne nieco poriadne po dlhsom case
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lucas- tu je len pekne vidiet kolko ludi tolko chuti ono to tak byva ked sa clovek moc tesi nakoniec vacsinou odide s dlhym nosom (vid ja...)
-
- Používateľ
Ja som isiel do toho s tym, ze "meeh", ktovie ake to bude + hlavna postava atd. Ale na koniec velmi milo prekvapeny, paradne to bolo, ja mozem celkom podobne fantasy cize hej, sto ludi, sto chuti
https://www.csfd.cz/film/397118-deepwat ... h/prehled/
Dobre to bolo, teda nie dobre pre nich, ale ako film kvalitny.. Odporucam, cakal som nieco ine, som milo prekvapeny.
Dobre to bolo, teda nie dobre pre nich, ale ako film kvalitny.. Odporucam, cakal som nieco ine, som milo prekvapeny.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
The Wall
Asi nie pre každého, ale zaujímavý koncept, držalo ma to celý čas. Subjektívnych 8/10. Hlavne konečne vojenský film z blízkeho východu čo nám netlačí dole krkom dávku US patriotizmu. Pozreté zatiaľ bez titulkov, je občas problém pochopiť o čom je reč medzi tým funením, ale nejak som to dal.
Asi nie pre každého, ale zaujímavý koncept, držalo ma to celý čas. Subjektívnych 8/10. Hlavne konečne vojenský film z blízkeho východu čo nám netlačí dole krkom dávku US patriotizmu. Pozreté zatiaľ bez titulkov, je občas problém pochopiť o čom je reč medzi tým funením, ale nejak som to dal.
Patriots Day - 8/10, nenudil som sa, herecke obsadenie dokonale...
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Za mňa dosť slabota. Rozhodne nie 8/10. 8/10 dostávajú úplne iné filmy Tak 5,5/10. Oko v oblakoch bol lepší film.Leon napísal:Práve som na 10tej minúte tak som zvedavý
.