Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
ja som vcera siel SC-BA v lavom pruhu ale 140-150 a dilina v strednom pruhu 110, pravy pruh volny....
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
uplne bezna vec - pri tomto mi myká okom Nerozumiem tomu, veď to aj danej osobe musí byť divné Asi si myslia že tie pravé pruhy sú pre diviaky alebo tak ...
Ale vies ako to je stredny pruh je istota na obe strany to je na skokChris napísal:ja som vcera siel SC-BA v lavom pruhu ale 140-150 a dilina v strednom pruhu 110, pravy pruh volny....
Ja napr. stale jazdim vlavo az kym nieje pravy volny potom sa presuniem. Ak niekto doleti za mna tak idem doprava alebo sa snazim "utiect". Podla situacie. Urcite sa nehram na kkta, ze 129km/h max a este tie tri kamiony a uz sa stiahnem. Bud idem hned alebo pridavam.
Viem ake je to ked niekto sa ponahla a zrazu musi zbrzdit, pockat a zase pridat tak to nerobim ostatnym^^
Vacsinou som rad ked ma niekto kto nerespektuje uplne maximalky predbehne na okreskach. Hned je cesta rychlejsia a v pripade radaru snad nebudem prvy koho nameraju. Ale ak si to niekto reze cez plne ciary tak to uz nedavam. Nechce sa mi platit.
Viem ake je to ked niekto sa ponahla a zrazu musi zbrzdit, pockat a zase pridat tak to nerobim ostatnym^^
Vacsinou som rad ked ma niekto kto nerespektuje uplne maximalky predbehne na okreskach. Hned je cesta rychlejsia a v pripade radaru snad nebudem prvy koho nameraju. Ale ak si to niekto reze cez plne ciary tak to uz nedavam. Nechce sa mi platit.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ktora laska mi vie dat deflektory?scream?jednoduska? V ke/po. Mam dve sady, zalozit ako tak viem ale tie cudliky neviem dat a skripe to na sklo.dakujem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
V zivote som to nerobil ja som Ajtak
A hej ved sme pri tom zer zakon je krivy, tu prosto plati ludska logika a ohladuplnost. aj sa tiez hhned uhnem, ale ked sa niekto v meste nalepi 5 cm za mna blika jak kkt tak sa citim ohrozeny a nechcem si predstavit mladeho neskuseneho sofera.... prosto tlaci do teba to svoje ego clovek a pyta si ale hej, kaslat to nervy mame len svoje a len jedny
A hej ved sme pri tom zer zakon je krivy, tu prosto plati ludska logika a ohladuplnost. aj sa tiez hhned uhnem, ale ked sa niekto v meste nalepi 5 cm za mna blika jak kkt tak sa citim ohrozeny a nechcem si predstavit mladeho neskuseneho sofera.... prosto tlaci do teba to svoje ego clovek a pyta si ale hej, kaslat to nervy mame len svoje a len jedny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mne zena zalozila vecami v sedane vzadu pri skle ze mozu svietit trubit su tam babiky, vankuse a aj mikiny, more sak to dame dvaja lavy a screm bude merat casovku ked uz dosiel z bulgarie appa
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Stale sa najdu ludia co si myslis ze ist v lavom je "ok", aj podla situacie.
Tak nemas co robit v lavom ked zrychlovat nebudes, v lavom sa predbieha, a ked je rozdiel medzi vami 1-2 km/h, tak spomal, v opacnom pripade sa odtial prac prec.LordKJ napísal:ved sa neda , zrychlovat nebudem a ked tomu za mnou este pribrzdim tak bude blikat este viacstiv napísal:Uhnut doprava.
.
Nebudem tu kopirovat vsetko, najdite si to. len co nas momentalne zaujima
Zákon č. 8/2009
§ 10
Jazda v jazdných pruhoch
(1) Mimo obce na ceste s dvoma alebo s viacerými jazdnými pruhmi vyznačenými na vozovke v jednom smere jazdy sa jazdí v pravom jazdnom pruhu. V ostatných jazdných pruhoch sa smie jazdiť, ak je to potrebné na obchádzanie, predchádzanie, otáčanie alebo na odbočovanie.
(3) V obci na ceste s dvoma alebo s viacerými jazdnými pruhmi vyznačenými na vozovke v jednom smere jazdy smie vodič vozidla použiť na jazdu ktorýkoľvek jazdný pruh
(4) Ak je na ceste s dvoma a alebo s viacerými jazdnými pruhmi v jednom smere jazdy taká hustá premávka, že sa utvoria súvislé prúdy vozidiel, v ktorých vodič motorového vozidla môže jazdiť len takou rýchlosťou, ktorá závisí od rýchlosti vozidiel idúcich pred ním, vozidlá môžu ísť súbežne vedľa seba (ďalej len „súbežná jazda“). Pri súbežnej jazde sa nepovažuje za predchádzanie, ak vozidlá idú v jednom z jazdných pruhov rýchlejšie ako vozidlá v inom jazdnom pruhu.
(5) Ak by vozidlá idúce v obci súčasne vo všetkých jazdných pruhoch bránili v jazde rýchlejšie idúcemu vozidlu, vodič, ktorý jazdí v ľavom jazdnom pruhu, je povinný ho čo najskôr uvoľniť; to neplatí, ak vodič používa ľavý jazdný pruh na obchádzanie, odbočovanie, otáčanie alebo predchádzanie.
(9) V obci sa nepovažuje za predchádzanie, keď vozidlá v jednom jazdnom pruhu idú rýchlejšie ako v inom jazdnom pruhu.
Cize v dedine/meste mozes kludne jazdnit aj v lavom pruhu, ked pride chobot na audine ↑ tak sa uhnes co najskor a ak ti to premavka z kazdej strany nedovoli tak sa moze aj pokakat
Zákon č. 8/2009
§ 10
Jazda v jazdných pruhoch
(1) Mimo obce na ceste s dvoma alebo s viacerými jazdnými pruhmi vyznačenými na vozovke v jednom smere jazdy sa jazdí v pravom jazdnom pruhu. V ostatných jazdných pruhoch sa smie jazdiť, ak je to potrebné na obchádzanie, predchádzanie, otáčanie alebo na odbočovanie.
(3) V obci na ceste s dvoma alebo s viacerými jazdnými pruhmi vyznačenými na vozovke v jednom smere jazdy smie vodič vozidla použiť na jazdu ktorýkoľvek jazdný pruh
(4) Ak je na ceste s dvoma a alebo s viacerými jazdnými pruhmi v jednom smere jazdy taká hustá premávka, že sa utvoria súvislé prúdy vozidiel, v ktorých vodič motorového vozidla môže jazdiť len takou rýchlosťou, ktorá závisí od rýchlosti vozidiel idúcich pred ním, vozidlá môžu ísť súbežne vedľa seba (ďalej len „súbežná jazda“). Pri súbežnej jazde sa nepovažuje za predchádzanie, ak vozidlá idú v jednom z jazdných pruhov rýchlejšie ako vozidlá v inom jazdnom pruhu.
(5) Ak by vozidlá idúce v obci súčasne vo všetkých jazdných pruhoch bránili v jazde rýchlejšie idúcemu vozidlu, vodič, ktorý jazdí v ľavom jazdnom pruhu, je povinný ho čo najskôr uvoľniť; to neplatí, ak vodič používa ľavý jazdný pruh na obchádzanie, odbočovanie, otáčanie alebo predchádzanie.
(9) V obci sa nepovažuje za predchádzanie, keď vozidlá v jednom jazdnom pruhu idú rýchlejšie ako v inom jazdnom pruhu.
Cize v dedine/meste mozes kludne jazdnit aj v lavom pruhu, ked pride chobot na audine ↑ tak sa uhnes co najskor a ak ti to premavka z kazdej strany nedovoli tak sa moze aj pokakat
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
prave ze v dedine/meste nemas najmensi dovod sa uhybat, kludne ta moze obehnut z hociktorej strany. inac tusim sa snake na tu sipku jemne urazil
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
2Snake, ved ja sa pracem ale niekedy to chvilku trva a niektori nemaju trpezlivost.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
To uz je ale ich problem Mna jeden tak vybrzdil ze nikdy na to nezabudnem. Len za to ze som neakceleroval podla jeho poziadaviek (sorry nemam 400koni ako mal on). Normalne ma obehol a potom ma vybrzdal. Za taketo momenty dashcam do auta veru .. nastastie sa nic nestalo.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
- to nieje o tom.. to je o peniazoch.. vo vacsom meritku..LordKJ napísal:... ved ja sa pracem ale niekedy to chvilku trva a niektori nemaju trpezlivost.
- preco by som ja mal slapnut na plyn a obehnut kamion na obchvate kde je 90tka, kamion ide 85, ja idem 95 tak, ze ked sa zozadu priruti psychopat co ide 110 rychlejsie? ani pixi.. on mi za tu zvysenu spotrebu nezaplati, ked ja slapnem na plyn...
ano, smiesne? je to mozno par centov? ano, ale keby som takto jazdil vzdy, ze toto urobim, tak to mesacne urobi par peknych eur. ked ma niekto na pokuty /kedze nedodrziava predpisy/, ma mat aj na "palivo", ktore ho bude stat pribrzdenie zamnou a nasledne zrychlenie spat na svoju "astronomicku rychlost".. lebo jedine co tym soferom vadi je, ze musia pribrzdit...
ale nehovorim, ze niekoho brzdim. ale uz v tej chvili prekracujem aj ja rychlost, tak preco by som mal este viac, ked podla zakona v obci ani nic neporusujem? pekne tempomat 95 a papa, moze sa ten vzadu aj pretrhnut!!! /nech si kupi KITTA a pouzije skok../
Potom sa zaradi pred teba a uvidis kita ked budes dupat na brzdy.
Presne to je ten typ ludi co neznasam. Obehovat kamion minutu. Uplne idealne ked je tych kamionov viac za sebou iducich 85-90 a felipe ide 95.
Presne to je ten typ ludi co neznasam. Obehovat kamion minutu. Uplne idealne ked je tych kamionov viac za sebou iducich 85-90 a felipe ide 95.
.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
a potom on uvidi kita ked ja dam fizlom zaznam z kamery, deal?
takychto magorov uz bolo viac, a stacil jeden zaznam z kamery a za dokazatelne vybrzdenie im nielen vzali vodicak, ale sli do basy. tak opatrne s takymi slovickami, jo?
https://www.google.sk/search?q=idnes+za ... e&ie=UTF-8
PS: to ze kamionymedzi sebou nebudu mat odstup, aby som sa vyhol a uvolnil cestu inemu intergalaktickemu plavidlu s inymi zakonmi v mozocku nieje moja chyba
ja neznasam s prepacenim imbecilov, co nedokazu pochopit vyznam cisla 90 napisaneho na kovovej tabuli umiestnenej na kovovej tycke zvislo pri ceste v cervenom kruhu... asi tak...
taky clovek nema co robit na ceste.. nie este nadavat na ineho, co ide 95 (btw uz prekracuje rychlost..)... ano.. predstav si, ze v meste nepojdem obehovat kamiony 120 na 90tke, aj keby ich bolo 50... ? chod si ty a tebe podobny zit na mars, a postavte si vlastne cesty... a zite si svoj zivot bez pravidiel. ako dlho prezijete...
takychto magorov uz bolo viac, a stacil jeden zaznam z kamery a za dokazatelne vybrzdenie im nielen vzali vodicak, ale sli do basy. tak opatrne s takymi slovickami, jo?
https://www.google.sk/search?q=idnes+za ... e&ie=UTF-8
PS: to ze kamionymedzi sebou nebudu mat odstup, aby som sa vyhol a uvolnil cestu inemu intergalaktickemu plavidlu s inymi zakonmi v mozocku nieje moja chyba
ja neznasam s prepacenim imbecilov, co nedokazu pochopit vyznam cisla 90 napisaneho na kovovej tabuli umiestnenej na kovovej tycke zvislo pri ceste v cervenom kruhu... asi tak...
taky clovek nema co robit na ceste.. nie este nadavat na ineho, co ide 95 (btw uz prekracuje rychlost..)... ano.. predstav si, ze v meste nepojdem obehovat kamiony 120 na 90tke, aj keby ich bolo 50... ? chod si ty a tebe podobny zit na mars, a postavte si vlastne cesty... a zite si svoj zivot bez pravidiel. ako dlho prezijete...