Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
origo za 150 znie fajn... ak Ti to je vela, skus napr. autokluce.sk ...a cim skor by som si to dal prekodovat, aby sa s tym stratenym uz nedalo odist
dosah toho kluca je mozno 2m, mozno by to slo najst, ak si ho stratil doma
dosah toho kluca je mozno 2m, mozno by to slo najst, ak si ho stratil doma
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Tych 150asi nebude konecna suma. No auto uz je cca 70km od strateneho bodu cize kradeze sa nebojim. Lomalitu stratenia je cca okruh 400m. A aj to je zrejme detske ihrisko dnu v budove na sidlisku ale to je mega velke a nenasiel som to tam. Skusim zajtra zase na policiu volat. Dnes tam mali audi skoda suzuki klice kto by to bol povedal, se sofer audi strati kluc.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Skus niekam, kde sa venuju vyrobe a kodovaniu autoklucov... par vychadzal do 100E... na cinu zabudni aj tak to treba frezovat, kodovat, tvrda ocel...
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hlavne ta tvrda ocel je najvacsia prekazka
Pista nespekuluj, za stopade to mas luxusnu cenovku. Ked kamossovi tresli 900 pre XC90 kluciky tak to uz bola ina zabava.
A fakt si nechaj prekodovat to auto aby fungovali iba tie konkretne kluce ktore so sebou prinesies (jeden ci dva ti zostali, jeden dostanes novy).
Pista nespekuluj, za stopade to mas luxusnu cenovku. Ked kamossovi tresli 900 pre XC90 kluciky tak to uz bola ina zabava.
A fakt si nechaj prekodovat to auto aby fungovali iba tie konkretne kluce ktore so sebou prinesies (jeden ci dva ti zostali, jeden dostanes novy).
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Zatiaľ neviem.LordKJ napísal:a s opelom co
Nuž ale zrejme pôjde preč.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
To s tymi klucmi ako vazne? Podla mna by mal Stefan mat 1.2 HTP, to by sme neriesili prepad ceny, predavanie elektronov, zaruku a servisne ukony a cenu stratenych klucov. Tuto je nieco zle
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ani toho sa nebojis ze mas tu nick s plnym meno, kopu postov s fotkami auta, spz a informaciu o strate klucov? za pol hodinu na katasterportali najdem tvoju presnu adresu...stefan.koval napísal:Tych 150asi nebude konecna suma. No auto uz je cca 70km od strateneho bodu cize kradeze sa nebojim.
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
hehe, tiež by som povedal, že pokiaľ sa nejedná o nejakú mrdku ktorej cenu by ten nový kľúč navýšil o 20%, tak určite to riešiť priamo cez výrobcu.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
byvam na vihorlatskej 18, Presov, nemusis kataster otvarat.a nie nebojim sa. zit v strachu teraz budem,vsak? , do skoly som s ciganmi chodil a nemam problem dat po papuli tak smelo nech dakto skoci na navstevu. auto je pre mna vec. tolko rad a napadov to ne, ale silne reci to uz hej.
inac sa mam bat coho, ze dakto teraz besne pojde hladat moje kluce a moje auto v presove? auto som odparkovsal cca 70km od miesta straty tak smelo nech clovek dojde k mojim psikom co su pri nom. ale k veci, idem to dnes zase hladat tak mam plne gate ze mi ho cmajznu lebo zlodej caka pred mojim vchodom s klucami. ono zase by som aj zvedavy bol kolko mi da havarijna a ak vobec. zijeme len raz no ne?
stratil som 1 kluc, druhy mam, nepouzivam kvazi kov, mam keyless vsade, aj startovanie aj dvere. druhym klucom som msuel tak ci tak ist prec, ze som 1 kluc strateny enchal sam v presove, fnuk fnuk.
na ebay som len tak hladal a same oem kluce za 50e, sli aj s dopravou z USA, ale jasne ze kodovat by to slo do mazdy.
inac sa mam bat coho, ze dakto teraz besne pojde hladat moje kluce a moje auto v presove? auto som odparkovsal cca 70km od miesta straty tak smelo nech clovek dojde k mojim psikom co su pri nom. ale k veci, idem to dnes zase hladat tak mam plne gate ze mi ho cmajznu lebo zlodej caka pred mojim vchodom s klucami. ono zase by som aj zvedavy bol kolko mi da havarijna a ak vobec. zijeme len raz no ne?
stratil som 1 kluc, druhy mam, nepouzivam kvazi kov, mam keyless vsade, aj startovanie aj dvere. druhym klucom som msuel tak ci tak ist prec, ze som 1 kluc strateny enchal sam v presove, fnuk fnuk.
na ebay som len tak hladal a same oem kluce za 50e, sli aj s dopravou z USA, ale jasne ze kodovat by to slo do mazdy.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No ono to je prekazka hlavne na internetovych forach... kupil som to a za 10 minut uplne bez reci mi vybrusili 2 kluce za 34E, ziadna vybehana spinacka po 2rokoch denneho mestskeho jazdenia. Ale pchal som to do hondy nie do fobie.mp3turbo napísal:hlavne ta tvrda ocel je najvacsia prekazka
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
184e v mazde full cena s pracou (1kluc), 240e novy zamok plus 2 kluce. ked kupim len ten 1 kluc, zlodej so stratenym mi bude vediet otvorit dvere ale nenastartuje.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
daj tych 240eur
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Toyá doma, tie 215/45 majú v porovnaní s mojími 205/60 fest nízky profil
Takže za mňa hodnotenie e-shopu Tirenet - 9/10 (-1 bod za to, že tvrdil, že Hankooky majú, ale na druhej strane okamžite volal, že nie sú dostupné, na rozdiel od iných e-shopov kde im to trvalo aj deň). Perfektná komunikácia, včera poobede expedoval, dnes do obeda už boli gumy doma.
//jak teraz pozerám ceny tých nízkoprofilových Bridgestonov ktoré som dostal k brambore, no predal som ich slušne pod cenu
Takže za mňa hodnotenie e-shopu Tirenet - 9/10 (-1 bod za to, že tvrdil, že Hankooky majú, ale na druhej strane okamžite volal, že nie sú dostupné, na rozdiel od iných e-shopov kde im to trvalo aj deň). Perfektná komunikácia, včera poobede expedoval, dnes do obeda už boli gumy doma.
//jak teraz pozerám ceny tých nízkoprofilových Bridgestonov ktoré som dostal k brambore, no predal som ich slušne pod cenu
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.