Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
no ta v swifte huci secko ne? mroe so screamomm smo zistil ze ste swift friendly
a matko, to sa riesi uz asi paru emsiace ze ludia uz z predajne sli s hrdzavymi a niektorym vraj menili a niektorym len prebrusili.
viva la mexico
a matko, to sa riesi uz asi paru emsiace ze ludia uz z predajne sli s hrdzavymi a niektorym vraj menili a niektorym len prebrusili.
viva la mexico
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
no v tourane som cez palubny PC nastavil profil climaticu na "mierny", a jemne fuka tesne po starte, ked je v aute +50, ale po chvilke mozes dat vyduch na seba, a nic... v aute 23C, a ziadny zapal oka ani nic podobne nehroziJednoduska napísal:este klimu co nefuka som nezazil.
v transporteri len nastavim zadny ventilator na 3jku(predny necham na 1), a fuci si pekne zo stropu meter za mnou...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Takze fuka
Stefan samozrejme, v tom segmente ani inak nemoze. aj ked mohlo by
Stefan samozrejme, v tom segmente ani inak nemoze. aj ked mohlo by
No ja som myslel ze deflektory kupuju len fajciari co nevydrzia pocas jazdy... klima to isti, nastavim na okno a/alebo nohy a ani nefuka priamo do tvare. Hlavne neinvestoval som 500€ do odhlucnenia mojho P301 aby som jazdil s otvorenym oknom
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ja si casto otvaram okna, mimo leto v meste, pride mi ze rychlejsie je cistejsi vzduch dnu ked trafima kamion.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
sa mi az nechce verit co tu poniektoi pisete
inak mam deflektory, nefajcim a kupil by som ich aj do dalsieho auta
klimu pouzivam ked to je potrebne , inak radsej mam otvorene okna samozrejme v rozumnej rýchlosti
inak mam deflektory, nefajcim a kupil by som ich aj do dalsieho auta
klimu pouzivam ked to je potrebne , inak radsej mam otvorene okna samozrejme v rozumnej rýchlosti
Ja som zase myslel, ze deflektory kupuju len ti co nemaju klimu.wingo napísal:No ja som myslel ze deflektory kupuju len fajciari co nevydrzia pocas jazdy... klima to isti, nastavim na okno a/alebo nohy a ani nefuka priamo do tvare. Hlavne neinvestoval som 500€ do odhlucnenia mojho P301 aby som jazdil s otvorenym oknom
Klima fuka aj nefuka. Ved si nastavim, kde to ma fukat (na mriezke alebo na klime - nohy, okno, tvar pripadne kombinacie), ako silno a pokojne idem. Ziadny hluk z otvoreneho okna, ziadnych +39 z vonku a pod.
To su zas komentare co tu niektori pisu (co nemaju klimu zrejme). Predpokladam, ze doma tiez radsej otvorene okna mate ako klimu.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ano mame (nie doma ale v praci), sice teplejsie ale nebolia ma oci ani hlava
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Súhlas so stivom.
Inak netuší niekto čo by to konkrétne mohlo byť za RJ centrálu?
Gůgl nenašiel nič, ani krabičku podobných tvarov.
Inak netuší niekto čo by to konkrétne mohlo byť za RJ centrálu?
Gůgl nenašiel nič, ani krabičku podobných tvarov.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Opat raz neskutocna dilema, lebo rozni ludia robia veci inak! fuj to, co si to dovolujete, inak sediet v aute ako ja uznam za vhodne?
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak som si to našiel.
http://docplayer.cz/12147773-Navod-na-p ... 04-00.html
Myslel som, že to komplet nahrádza factory centrál, pritom to len posiela signály odomknúť/zamknúť. No nič, ide sa vyberať glovebox
http://docplayer.cz/12147773-Navod-na-p ... 04-00.html
Myslel som, že to komplet nahrádza factory centrál, pritom to len posiela signály odomknúť/zamknúť. No nič, ide sa vyberať glovebox
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
tak som sa bol detailnejsie pozriet na tu daciu(to co som pisal doteraz som zistoval iba 10sec na rusnom parkovisku...)
a otackomer neklame, vazne to auto ide na pokraji zdochnutia, a co viac, pytal som sa vodica co s nou jazdi v 99% jazd, a vraj to robi uz minimalne 2 roky, ak nie viac
cize problem solved... ked takto fungovalo doteraz, a nicomu to neuskodilo, tak to bude fungovat aj nadalej
a otackomer neklame, vazne to auto ide na pokraji zdochnutia, a co viac, pytal som sa vodica co s nou jazdi v 99% jazd, a vraj to robi uz minimalne 2 roky, ak nie viac
cize problem solved... ked takto fungovalo doteraz, a nicomu to neuskodilo, tak to bude fungovat aj nadalej
Nema to preco moc nefungovat na tak jednoduchom agregate...
Dnes klima jak oci, len tak som si sadol do auta, nastartoval a poklimoval sa pol hodku lebo v byte 29,5 Palubak hlasi 1,5l/hodinu cize celkom drahe ale tak co uz
Dnes klima jak oci, len tak som si sadol do auta, nastartoval a poklimoval sa pol hodku lebo v byte 29,5 Palubak hlasi 1,5l/hodinu cize celkom drahe ale tak co uz
mozno sa len pridala k greenpeace a takto bojuje proti globalnemu oteplovaniu... a to je jedno, nech si bojuje
hlavne ze funguje, a nezdochyna
ale tu hovadinu do OBD konektoru aj tak chcem... skusim objednat http://www.ebay.com/itm/ELM327-V2-1-OBD ... 1320658867
hlavne ze funguje, a nezdochyna
ale tu hovadinu do OBD konektoru aj tak chcem... skusim objednat http://www.ebay.com/itm/ELM327-V2-1-OBD ... 1320658867
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
nezabudni na údržbu (čistenie) ,chceš aby to pracovalo správne dlhé roky...SKiLEX napísal:tak som sa bol detailnejsie pozriet na tu daciu(to co som pisal doteraz som zistoval iba 10sec na rusnom parkovisku...)
po zime to rozober alebo to daj niekomu spraviť je to brnkačka na 10-20 minút
Spoiler: ukázať