Politicka debata
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
Re: Politicka debata
ceny internetu alebo prípojky
ak si to EK schváli tak to záplaty občan SR a nie ti babráci ktorí to mohli dotiahnuť do konca ,podla mňa je to dobra smernica
https://openiazoch.zoznam.sk/cl/178504/ ... pripojenie
ak si to EK schváli tak to záplaty občan SR a nie ti babráci ktorí to mohli dotiahnuť do konca ,podla mňa je to dobra smernica
https://openiazoch.zoznam.sk/cl/178504/ ... pripojenie
Spoiler: ukázať
Aj keby nebola dobrá, majú povinnosť ju prebrať. Toto by sa im malo zosobniť! Ale ako veľmi dobre vieme zase to zaplatíme my, občania, a zarobia na tom sponzori, ktorým tá smernica nevyhovovala...
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ale som sa neskutocne rozculil pred hodinou jak som precital toto
https://ekonomika.sme.sk/c/20605532/na- ... liony.html
estebackym s...synom co to rozkradli a ich fotrom to zaplatime zas
a slovak dostane 300pri pase
strielat ichjak besnych psov
este u kolegu v zbernych stoji takychto 5 cerpadiel bo tiez nevie od rozkose kolko za ne pytat
https://ekonomika.sme.sk/c/20605532/na- ... liony.html
estebackym s...synom co to rozkradli a ich fotrom to zaplatime zas
a slovak dostane 300pri pase
strielat ichjak besnych psov
este u kolegu v zbernych stoji takychto 5 cerpadiel bo tiez nevie od rozkose kolko za ne pytat
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Pri Dankovi si clovek nikdy nemoze byt isty ale na 99% to spravili len kvoli tomu, aby sa prestalo hovorit o rozkradnutych eurofondoch a coskoro podpisu novu koalicnu zmluvu. Keby sa tak nahodou nestalo a boli by kvoli tomu predcasne volby, tak by mu hned mali zdvihnut rank na generala.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
tadaaa ze cakali, fakt dost cudujem, daco ine sa im, clovek cloveku
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cpt. danko iba dokazal ze je fakt je uplny psycho. urcite to teraz vytiahol kvoli plavcanovej kauze, ale toto mal v hlave uz davnejsie, pamatate si jeho stretnutie so sulikom v hainburgu? podla mna to hra na to ze bud si vyrokuje ministerstvo navyse kde dosadi svojho bieleho kona (typujem na dopravu) alebo natvrdo pojde do predcasnych volieb. smer a most stratili pozicie, beblavy a truban a spol. su este nepripraveni, takze moze mat volebny zisk o akom pri dalsich riadnych volbach sa mu nebude moct ani snivat. otazka ako v tomto pripade sa k tomu postavi kiska. keby sulik nebol uplny idiot mohol by vo vlade nahradit sns, len on takeho kompromisu nie je schopny.
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Nechcel si povedat, ze keby bol Sulik kkt, tak by nahradil SNS?
SaSku by tam uplne pochoval (po vzore Mostu a Siete). Navyse Sulik patri k tym zopar politikom, ktori si neseru do huby a ked povedal, ze do vlady so Smerom nepojde, tak verim, ze sa na to mozem ako jeho volic spolahnut.
Progresivne este sice nema vyzbierane podpisy na zalozenie strany ale aj keby boli predcasne volby, tak by na to mali este dostatok casu. Uz davnejsie vyhlasili, ze na pripadne predcasne volby su ready.
SaSku by tam uplne pochoval (po vzore Mostu a Siete). Navyse Sulik patri k tym zopar politikom, ktori si neseru do huby a ked povedal, ze do vlady so Smerom nepojde, tak verim, ze sa na to mozem ako jeho volic spolahnut.
Progresivne este sice nema vyzbierane podpisy na zalozenie strany ale aj keby boli predcasne volby, tak by na to mali este dostatok casu. Uz davnejsie vyhlasili, ze na pripadne predcasne volby su ready.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
lebo ma rozum preto toho neni schopny. V tomto sa kompromis nerobi .... si nesere do papule ako niekto (ze bela )
Ak to fico zas mimo poza bučky neuprace za oponou, dozvieme sa v najbližších dnoch viac. Som zvedavý
Ak to fico zas mimo poza bučky neuprace za oponou, dozvieme sa v najbližších dnoch viac. Som zvedavý
- molnart
- Pokročilý používateľ
takato prilisna zasadovost je v politike na skodu a hlavne sulik vo vsetkych rozhovoroch dokazuje ze je uplne posadnuty niektorymi temami ktore stavia pred vsetko ostatne (migranti, eu, smer, odvodovy bonus), v tomto je dost podobny moslimskym radikalom. tento pristup ho odsudzuje ze bude vecnym opozicnikom. aj tak dostaval len hlasy preto lebo nemal ziadnu alternativy a niekto vyhlasil jeho program za ekonomicky najlepsi. on vsak ten svoj program zahodi hocikedy v prospech svojej posadnutosti.
ja som uz po volbach hovoril ze najlepsia vlada by bola smer-sas-most, s tym ze fico ani kalinak by v tej vlade nemohli zastavat ziadnu poziciu.
ja som uz po volbach hovoril ze najlepsia vlada by bola smer-sas-most, s tym ze fico ani kalinak by v tej vlade nemohli zastavat ziadnu poziciu.
iste moslimskí radikáli chcú hlavne migrantov, eu, smer, a odvodový bonus
SAS so smerom nepojde, v dalsej vlade MOST uz nebude, A po dnesku co spravi SNS a co to spravi s kotlebom... vela otaznikov, velmi vela.
SAS so smerom nepojde, v dalsej vlade MOST uz nebude, A po dnesku co spravi SNS a co to spravi s kotlebom... vela otaznikov, velmi vela.
- molnart
- Pokročilý používateľ
pre mna su moslmiskym radikalom aj kdh-aci co hlasovali za vazanie za potraty
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Molnart a to odkial presne vies co Sulik urobi?
A z coho sudis ze tato koalicna trojka by bola pre Slovensko to najlepsie?
vela otazok ku tvojmu myslienkovemu pochodu by som nasiel ale zacnime do oka bijucimi ty moj antiradikal co by vymenil SAS za SNS
A z coho sudis ze tato koalicna trojka by bola pre Slovensko to najlepsie?
vela otazok ku tvojmu myslienkovemu pochodu by som nasiel ale zacnime do oka bijucimi ty moj antiradikal co by vymenil SAS za SNS
- molnart
- Pokročilý používateľ
nehovorim ze by to bolo najlepsie, ale ze by to bolo najlepsie za danych okolnosti ked minimalne stvrtina v parlamente nemoze byt za ziadnych okolnosti sucastou akejkolvek vlady kvoli vlastnej absolutnej nekompetentnosti (olano, kotleba, kollar, ocividne ani sns).
kebyze sa pred rokom SaS dohodne so smerom tak sme tu mohli mat vladu bez kalinaka, plavcana, sialeneho kapitana a s troskou stastia aj bez fica (napr. na cele s madaricom alebo pellegrinim). uz som pred volbami hovoril ze odmietat smer za kazdu cenu je chyba a prinasa to iba percenta smeru (lebo ludia chcu stabilitu, co doteraz najviac vedel poskytnut smer). niektory politik v predvolebnych rozhoroch pekne povedal ze je rozdiel vladnut so smerom ked ma 40% a niekto iny 6. sulik ako jediny mal vysledky udrzat smer trosku na uzde. teraz si sedi v strasburgu a kritizuje vsetko, pricom slovensko ide do kytek a on hovori ze ja nic ja muzikant.
situacia je taka ze aj pri najblizsich volbach (bez ohladu ci to budu predcasne alebo riadne) bude mat smer cez 20% a so zvysnych pricetnych stran mat viac ako 10% ma iba sulik. takze ak bude nadalej odmietat smer a nepripustat kompromis tak budeme mat nasliapnute k vlade smer-kotleba-kollar co bude uplny freakshow.
to ze sulik aky je fanatik si myslim dostatocne dokazal v roku 2011 a aj v kazdom rozhovore ktory dal za posledne 2 roky. mohol vtedy vyjst s parlamentu, zrzat sa, ale on sa rozhodol sledovat svoje principy a polozit vladu ktora mohla slovensko posunut dopredu. to je akokeby sudca nechcel odsudit cloveka na dozivotie lebo veri ze je nevinny, tak radsej prenecha miesto sudcovi ktory ho odsudi na trest smrti.
kebyze sa pred rokom SaS dohodne so smerom tak sme tu mohli mat vladu bez kalinaka, plavcana, sialeneho kapitana a s troskou stastia aj bez fica (napr. na cele s madaricom alebo pellegrinim). uz som pred volbami hovoril ze odmietat smer za kazdu cenu je chyba a prinasa to iba percenta smeru (lebo ludia chcu stabilitu, co doteraz najviac vedel poskytnut smer). niektory politik v predvolebnych rozhoroch pekne povedal ze je rozdiel vladnut so smerom ked ma 40% a niekto iny 6. sulik ako jediny mal vysledky udrzat smer trosku na uzde. teraz si sedi v strasburgu a kritizuje vsetko, pricom slovensko ide do kytek a on hovori ze ja nic ja muzikant.
situacia je taka ze aj pri najblizsich volbach (bez ohladu ci to budu predcasne alebo riadne) bude mat smer cez 20% a so zvysnych pricetnych stran mat viac ako 10% ma iba sulik. takze ak bude nadalej odmietat smer a nepripustat kompromis tak budeme mat nasliapnute k vlade smer-kotleba-kollar co bude uplny freakshow.
to ze sulik aky je fanatik si myslim dostatocne dokazal v roku 2011 a aj v kazdom rozhovore ktory dal za posledne 2 roky. mohol vtedy vyjst s parlamentu, zrzat sa, ale on sa rozhodol sledovat svoje principy a polozit vladu ktora mohla slovensko posunut dopredu. to je akokeby sudca nechcel odsudit cloveka na dozivotie lebo veri ze je nevinny, tak radsej prenecha miesto sudcovi ktory ho odsudi na trest smrti.