Politicka debata
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Politicka debata
no presne to klamstvo. lebo povedal ze pojde to aj bez smeru si nepostrehol? sa naozaj pytas ako klamal Bugar svojich volicov?
nesuhlasim, ziaden smer ani most pre mna nefiguruju v najlepsej moznej vlade. Kollar nech si dava 17 rocne pipky stale je to pre mna mensi zlocin ako celonarodne systematicke rozkradanie, tu mas ten princip mensieho zla.
Matovic nech robi zo seba sasa, to pre mna tiez nie je zlocin na obcanoch, max na jeho dostojnosti.
Bodka.
nesuhlasim, ziaden smer ani most pre mna nefiguruju v najlepsej moznej vlade. Kollar nech si dava 17 rocne pipky stale je to pre mna mensi zlocin ako celonarodne systematicke rozkradanie, tu mas ten princip mensieho zla.
Matovic nech robi zo seba sasa, to pre mna tiez nie je zlocin na obcanoch, max na jeho dostojnosti.
Bodka.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
praveze bugar sa vyjadroval k spolupraci so smerom dost opatrne. aj mu to volici spocitali, lebo boli zmagoreny mantrami ze so smerom v ziadnom pripade. moj najvacsi problem s progresivnym slovenskom je tiez tvrdosijne odmietanie smeru. taketo vyhlasenia povazujem za uplne nezodpovedne. odmietnu smer ak oni budu mat 35% a smer 5%. alebo ked bude mat kotleba 40% a vladu bez nich bude mozne zostavit iba so smerom? ano, su to teoreticke pripady ale v konecnom dosledku rozhoduje volebna matematika ktora je dopredu nepredvidatelna.
a je naivne si mysliet ze ak smer nebude pri vlade korupcia zrazu carovne zmizne. ono je to hlboko zakorenene na najnizsich urovniach a vyplienit ho chce schopneho manazera, nie iba tlchubu typu matovic a kollar. paradoxne najschopnejsi zatocit s korupciou je samotny fico, momentalne vsak nema absolutne ziadnu motivaciu. v momente ako pociti ze je to prenho hrozba je vsak schopny ist potom a vyrazne to zredukovat, vid napriklad dosadenie druckera na ministerstvo zdravotnictva. akurat ani on ako pomerne schopny manazer si s tym nevie rady, keby tam bola nejaka remisova tak by spod nej ukradli aj stolicku a ona by o tom iba blogovala...
a je naivne si mysliet ze ak smer nebude pri vlade korupcia zrazu carovne zmizne. ono je to hlboko zakorenene na najnizsich urovniach a vyplienit ho chce schopneho manazera, nie iba tlchubu typu matovic a kollar. paradoxne najschopnejsi zatocit s korupciou je samotny fico, momentalne vsak nema absolutne ziadnu motivaciu. v momente ako pociti ze je to prenho hrozba je vsak schopny ist potom a vyrazne to zredukovat, vid napriklad dosadenie druckera na ministerstvo zdravotnictva. akurat ani on ako pomerne schopny manazer si s tym nevie rady, keby tam bola nejaka remisova tak by spod nej ukradli aj stolicku a ona by o tom iba blogovala...
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ano, Bugar sa o spolupraci so Smerom vyjadroval velmi opatrne (ked si clovek spatne vypocuje nahravky). Ked som to pozeral live, tak to vyznelo tak, ze so Smerom v ziadnom pripade a rovnakym sposobom to vnimalo aj vela jeho volicov... cele to vsak doje*** Pinocchio https://youtu.be/v3WnilXazSg
A povedzme si narovinu, ze tie percenta, co si vypotil su cisty blud.
Kotleba by mal realne pod 10%. Da sa povedat, ze je to stabilne cislo, lebo vsetci vedia, co je zac. Jebnuti ho budu volit tak, ci tak a novych volicov nema velmi kde ziskat. Bol by som rad, keby jeho stranu rozpustili ale bez ohladu na to vela vody nenamuti.
Smer ma tak isto svojich dochodcov a slabomyselych, ktorych pocet je viac menej stabilny. To je 20-30% percent bez ohladu na to, co vsetko este rozkradnu.
Ak by sme chceli, aby sa nieco zmenilo, tak tieto dve kategorie mozme rovno vyskrtnut.
Progresivne podla mna nema sancu prekrocit 20% ale rad sa necham prekvapit... nechali sa pocut, ze maju k dispozicii top ludi z marketingu, ked dokazu ovplyvnit volebnu ucast u mladych rozmyslajucich ludi, tak by mohli nabrat slusny pocet hlasov.
Na temu Remisovej si vypocuj toto: https://www.tyzden.sk/podlampou/41421/p ... ohto-leta/
Mozno ti to da nieco do zivota a ked nie, tak zvaz vasektomiu, lebo dalsich ako si ty uz tato spolocnost nepotrebuje
A povedzme si narovinu, ze tie percenta, co si vypotil su cisty blud.
Kotleba by mal realne pod 10%. Da sa povedat, ze je to stabilne cislo, lebo vsetci vedia, co je zac. Jebnuti ho budu volit tak, ci tak a novych volicov nema velmi kde ziskat. Bol by som rad, keby jeho stranu rozpustili ale bez ohladu na to vela vody nenamuti.
Smer ma tak isto svojich dochodcov a slabomyselych, ktorych pocet je viac menej stabilny. To je 20-30% percent bez ohladu na to, co vsetko este rozkradnu.
Ak by sme chceli, aby sa nieco zmenilo, tak tieto dve kategorie mozme rovno vyskrtnut.
Progresivne podla mna nema sancu prekrocit 20% ale rad sa necham prekvapit... nechali sa pocut, ze maju k dispozicii top ludi z marketingu, ked dokazu ovplyvnit volebnu ucast u mladych rozmyslajucich ludi, tak by mohli nabrat slusny pocet hlasov.
Na temu Remisovej si vypocuj toto: https://www.tyzden.sk/podlampou/41421/p ... ohto-leta/
Mozno ti to da nieco do zivota a ked nie, tak zvaz vasektomiu, lebo dalsich ako si ty uz tato spolocnost nepotrebuje
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hodinu pocuvat hriba a remisovu?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- geroswen
- Používateľ
Tak tu temu trochu sledujes, tak si uz o vacsine podstatnych veci pocul.LordKJ napísal:hodinu pocuvat hriba a remisovu?
Napriklad o tom, ze komisie, ktore rozhodovali o pridelovani eurofondov boli dvojclenne, pricom aj ti dvaja clenovia boli vacsinou z uplne inej oblasti (v lepsom pripade boli random prideleni a v horsom pripade tam boli dosadeni nominanti SMERu alebo SNS). Dolezitu vahu malo vysoko subjetivne kriterium "originalita projektu" (vahu upravili z 5 na 9). Vysledom je to, ze napr. STU nedstala nic, lebo ju vyhodnotili ako financne nestabilnu a firma, ktora mala minuly rok obrat 14k eur mala dostat dotaciu 5 mega. Po ukonceni hodnotenia povedali kto neuspel ale bali sa zverejnit projekty, ktore uspeli.
V slusnych krajinach maju v komisiach top odbornikov z danych odborov, pricom projekty hodnotia v dvoch kolach a treti krat na konci, ked zhodnotia vysledok a prinos daneho projektu.
Na SVK spravili z eurofondov napriklad kamerove systemy do obci, ktore maju 500 obyvatelov a nulovu kriminalitu. Samozrejme, ze to bolo 5 nasobne predrazene.
Vdaka. To mi o nej napovie asi tolko ako tato infomacia o Robovi:stiv napísal:Noa? Ved studovala VSMU.
Robert Fico sa narodil 15. septembra 1964 v Topoľčanoch ako druhý syn v rodine Ľudovíta Fica, robotníka na vysokozdvižnom vozíku, a Emílie Ficovej, ktorá pracovala ako predavačka obuvi.
- molnart
- Pokročilý používateľ
jasne ze su blud, vsak ved som pisal ze schvalne som dal extremne cisla ktore pravdepodobne nenastanu ale nikdy to nevies, preto je nezopdovedne davat sluby a odprisavahat veci pred celym narodom, lebo kkt volic to berie za hotove.geroswen napísal: A povedzme si narovinu, ze tie percenta, co si vypotil su cisty blud.
- geroswen
- Používateľ
Ano, je to pre mna podstatne. Keby charakter a Pinocchio neisli do koalicie so Smerom, tak by Fico nedal dokopy jeho zlepenec.
Sice na SVK nemam vyslovene zle (vdaka tomu, ze pracujem v IT) ale serie ma, ze sa rozkradaju moje dane. Navyse mam znamych napr. v zdravotnictve a serie ma, ze po 6 rocnom studiu su plateni rovnako ako burger flipper v mekaci. Tiez mam este celkom cerstvo v pamati to, ako vyzeraju nase vysoke skoly.
Sice na SVK nemam vyslovene zle (vdaka tomu, ze pracujem v IT) ale serie ma, ze sa rozkradaju moje dane. Navyse mam znamych napr. v zdravotnictve a serie ma, ze po 6 rocnom studiu su plateni rovnako ako burger flipper v mekaci. Tiez mam este celkom cerstvo v pamati to, ako vyzeraju nase vysoke skoly.
Ano, to je pravda ale preco by niekto nicil, to co rokmi vlastorucne vybudoval?molnart napísal:Paradoxne najschopnejsi zatocit s korupciou je samotny fico, momentalne vsak nema absolutne ziadnu motivaciu.
- molnart
- Pokročilý používateľ
a boli by opakovane volby z ktorych by nic lepsie nevyslo. uz len preto lebo kapitan nemal najmensiu ochotu sa delit s dalsimi piatimi o moc, ktori by este k tomu mali znizenu toleranciu voci kradnutiu. ale keby aj isiel bolo by len otazkou casu kedy on alebo matovic by vybucholgeroswen napísal:Ano, je to pre mna podstatne. Keby charakter a Pinocchio neisli do koalicie so Smerom, tak by Fico nedal dokopy jeho zlepenec
- geroswen
- Používateľ
Nie, keby Fico nezostavil vladu, tak dalsi na rade by bol Sulik a az potom by boli opakovane volby. Bolo by jedno z akych stran by to zlepil... urcite by si dal pozor na to, aby SNS nedostalo ministerstvo skolstva a velmi podstatne by bolo to, ze by vnutro a zdravotnictvo neovladal Smer...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ale bugar tam sedi len preto, ze oklamal 6.5% tych ktorych sli volit (teda, nechcem tvrdit ze vsetci mu naleteli, urcite tam ma tiez svojich nohsledov)
problem je, ze mostu sa ovela lahsie presadili niektore zakony (asi aj chapes preco, lebo ak by neboli v koalicii tak by boli na tom rovnako ako sas, olano), a tu je krastne vidiet, co (nas) to stalo --> kalinak, rtvs mika a xy inych veci, ktore v tichucku v tieni premlcali, rsp nespravili nic a mohli byt fixnute, ak by charakter naozaj rozhodol.
e: ale je pravda, ze sas ak by skladali vladu, tak by to mali s tomtomom velmi tazke (sudiac podla toho, ako sa kapitan vyfarbil).
problem je, ze mostu sa ovela lahsie presadili niektore zakony (asi aj chapes preco, lebo ak by neboli v koalicii tak by boli na tom rovnako ako sas, olano), a tu je krastne vidiet, co (nas) to stalo --> kalinak, rtvs mika a xy inych veci, ktore v tichucku v tieni premlcali, rsp nespravili nic a mohli byt fixnute, ak by charakter naozaj rozhodol.
e: ale je pravda, ze sas ak by skladali vladu, tak by to mali s tomtomom velmi tazke (sudiac podla toho, ako sa kapitan vyfarbil).
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Molnart, 80% toho co pises ma aj zmysel ale vzdy brutalne zakopnes o, pre mna, absolutne nelogicky argument.
napriklad vyssie, Fico najschopnejsi zatocit s korupciou? to naozaj nema zmysel dalej diskutovat ked tomuto veris.
Gero zabil si Stiva paradne. lebo ten asi vie o cloveku vsetko podla jeho dosiahnuteho vzdelania
napriklad vyssie, Fico najschopnejsi zatocit s korupciou? to naozaj nema zmysel dalej diskutovat ked tomuto veris.
Gero zabil si Stiva paradne. lebo ten asi vie o cloveku vsetko podla jeho dosiahnuteho vzdelania
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
molnart napísal:paradoxne najschopnejsi zatocit s korupciou je samotny fico, momentalne vsak nema absolutne ziadnu motivaciu.
skoda ze si to nedal ako prvu vetu, usetril by si mi kopec trapenia pri citani toho co bolo predtym
- molnart
- Pokročilý používateľ
schopnost a vola su diametralne odlisne veci. fico ma schopnost (dvihne telefon a zavola brhelovi, sirokemu a spol ze chlapci stacilo, trosku sa stiahnite) ale nema volu, matovic ma volu ale nema schopnost. lebo mozno zacne realne vysetrovanie, niekto na par dni skonci aj vo vazeni, ale prehnita prokuratura, sudnictvo az po najnizsie urovne sposobi ze do tyzdna budu vonku a bude vsetko pokracovat ako doteraz.
Ide o to ze o toto, riesit korupciu, by sa nemal fico ani matovic, ale GP, súdy, policia, ktorá má byť nezávislá od politikov. uz len to ze to fico dokaze spravit z pohodlia domova bez toho aby pohol prstom jasne naznacuje, ako silno je naviazana GP a policia na politikov. Politik moze maximálne tak podať podnet na prešetrenie, tam začína a rovnako aj končí.