Politicka debata
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Politicka debata
pri vlakoch je skor problem, ze vsetko ide pre zos trnava/vrutky a nic z toho nefunguje a potom sa cuduj, ze chodia na rychliky same sto rocne masiny z carga
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Jop, obstaravania su postavene tak, aby vsetko dodavali tebou spomenuti. Aj tie poschodove supravy od Skodovky su tragedia. Keby tam umyselne nedavali poziadavky, ktore nikto iny nedokaze splnit, tak by mohol vlaky dodavat napriklad Bombardier a to by uz bolo ine vozenie...
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Sponzor fóra gold
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
a ludia podobni stivovy a molnarotvy su spokojni, lebo im staci, ze nedostanu na ulici random cez papulu od 50% ale len od 10% (aktivnych) volicov.
tragikomedia
tragikomedia
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Št 10. Aug, 2017, 16:26, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Myslim, ze Stiv nedostane nikdy nikde a za ziadnych okolnosti ani keby vas, placucich chudakov bolo viac.
Len rob tak aby si ty nemusel dostat cez papulu a prestan o mne pisat, niesom tvoj kamos zo sidliska.
Inac pekne dopadol Meciar. Gratulujem k zruseniu amnestii. Sa vam podarilo. Radsej keby ste ten minuty cas investovali do niecoho prospesnejsieho. Mozno by vam bolo lepsie.
tragikomedia
Len rob tak aby si ty nemusel dostat cez papulu a prestan o mne pisat, niesom tvoj kamos zo sidliska.
Inac pekne dopadol Meciar. Gratulujem k zruseniu amnestii. Sa vam podarilo. Radsej keby ste ten minuty cas investovali do niecoho prospesnejsieho. Mozno by vam bolo lepsie.
tragikomedia
.
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
si právnik? že píšeš Mečiarove amnestie sú zrušené ,cele je to divadlo hej "tragikomedia"
- paranoid.asian
- Používateľ
len sa ty neboj o nikoho cas, a staraj sa predovsetkycm o ten svoj.
vsetci ti co proti tym amnestiam co i len nieco robili, rozhodne neboli chudaci.
(spoiler alert : vsetci vedeli ako to dopadne, ale moralka a snaha vysporiadat sa s tym bola nastastie silnejsia)
a ked to nejde s politickou mrtvolou, nepojde to uz s nikym.
a chudaka mas akurat tak v trenkach.
vsetci ti co proti tym amnestiam co i len nieco robili, rozhodne neboli chudaci.
(spoiler alert : vsetci vedeli ako to dopadne, ale moralka a snaha vysporiadat sa s tym bola nastastie silnejsia)
a ked to nejde s politickou mrtvolou, nepojde to uz s nikym.
a chudaka mas akurat tak v trenkach.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
tak sa teraz vsetci zhlboka nadychneme a ukludnime. nechcem tu uz vidiet nadavanie si do chudakov.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Chudak (zacina na br...) tu je a bol vzdy iba jeden
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ale ved toto so zrusenim amnestii vobec nesuvisi. amnestie nezrusili preto aby meciara mohli stihat za udelenie amnestii ale za to aby ho (a inych) mohli stihat za zlociny na ktore dal amnestie. a tie sa zatial nepremcali, resp. k nim este nie je stanoviskostiv napísal:Inac pekne dopadol Meciar. Gratulujem k zruseniu amnestii. Sa vam podarilo. Radsej keby ste ten minuty cas investovali do niecoho prospesnejsieho. Mozno by vam bolo lepsie.
tragikomedia
my sa tu bavime o tom ze mame v rukach jedno euro a jeden za to chce kupit chleba a druhy 10 rozkov. ja som spokojny s chlebom, ty silou mocou vykrikujes ze chces 10 rozkov a chleba ktory je uz kupeny chces vyhodit. v konecnom dosledku je to tak jedno, lebo na poriadnu veceru by sme potrebovali aspon 30 eur a tych nemame, ani nebudeme mat. takze ja som spokojny s tym chlebom. ked budem mat viac ako euro (po dalsich volbach) tak sa o tom budem bavit znova, teraz to nema zmysel a musim sa uspokojit s tym co mam.paranoid.asian napísal:a ludia podobni stivovy a molnarotvy su spokojni, lebo im staci, ze nedostanu na ulici random cez papulu od 50% ale len od 10% (aktivnych) volicov.
tragikomedia
neviem ako tebe, ale mne fico uz niekolkokrat siahol na plat v ramci solidarnosti ku svojim kamosom.. takze mam menej ako euro.. som rad ze ty si spokojny, ja nie a nevidim dovod preco by mali byt ini
- paranoid.asian
- Používateľ
truban vysvetluje indeLordKJ napísal:http://www.truban.sk/pellegrini-je-rovn ... liony-eur/
"komunitou sa mysli hlavne to, co ma vzniknut potom. na podobnom zaklade ako je napriklad cznic (nic.cz) - nezavisla, neziskvoa organizacia ktora spravuje tu domenu na top urovni a zaroven dava peniaze z nej na podporu opensource, knih, konfier a dalsich projektov.
v terajsom stave sa tou komunitou mysli predovsetkym ako pisal popo, ludia s rovnakym zaujmom, ktori sa pohybuju a zalezi im na .sk domen. ako slovensko.digital, zpw - zdruzenie poskytovatelov webhostingu, alebo aj sanet a samozrejme kopec fyzickych osob, ktore dlhe roky za tuto zmenu bojovali. "
@molnart
dve veci
1) nevsuvaj niekomu nieco, co nepovedal/nenapisal.
2) prekopaj si tu analogiu pls, pretoze je to uplne total od veci. nechapal som tomu vcera, a nerozumiem tomu stale ani vyspaty. Co si tymi rozkami chcel vlastne povedat?
pokial viem, najes sa rovnako z chleba i rozku. avsak, kedysi si mal na vyber len jedny rozky, a iba jeden chlieb.
teraz mas na vyber z lacnych veci ako boli kedysi, ale mozes si aj priplatit.
+ ten kto chodi nakupovat a uz ma doma nakupene, tak ten splachuje peniaze do hajzla.
cize o com?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
2 Molnart,
urpimne si myslim ze HOCIAKA vlada by bola lepsia, lebo hlupy zlodej ukradne menej ako ten co to robit 20 rokov a ma to podchytene. a uradnicka by bola najlepsia. ako hovori SAS, netreba zmeny zakonov, ale zmeny ludi, lebo svina si cesticku zakonom vzdy najde.
2Stiv,
Naco tu vlastne prispievas? len sa vysmievas ludom ze placu (co vyzera inak ako diskusia na nete ale ok) a nemas jeden konstruktivny prispevok. ani vtipny nie si. tak neviem. osvetli mi to trochu
urpimne si myslim ze HOCIAKA vlada by bola lepsia, lebo hlupy zlodej ukradne menej ako ten co to robit 20 rokov a ma to podchytene. a uradnicka by bola najlepsia. ako hovori SAS, netreba zmeny zakonov, ale zmeny ludi, lebo svina si cesticku zakonom vzdy najde.
2Stiv,
Naco tu vlastne prispievas? len sa vysmievas ludom ze placu (co vyzera inak ako diskusia na nete ale ok) a nemas jeden konstruktivny prispevok. ani vtipny nie si. tak neviem. osvetli mi to trochu
-
- Sponzor fóra gold
09:35
Predseda vlády Robert Fico sa dnešnej koaličnej rady zo zdravotných dôvodov nezúčastní. Povedala to Denníku N jeho hovorkyňa Beatrice Szabóova. Či sa koaličná rade bude konať, povedať nevedela. "Komunikujem len za predsedu vlády," reagovala
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
uradnicka vlada by bola najlepsia, za predpokladu ze ho posklada a vymenuje rozumny clovek (co v pripade kisku asi plati). to vsak nic nemeni na tom ze je to nedemokraticke a ignoruje vysledky volieb. to by sme mohli mat prezidentsky system, kde by sme volili iba prezidenta, a on by menoval vladu, tak ako je to v US. na to vsak nemame prisposobenu ustavu. nehovoriac o tom ze pravidla nemozeme prekrucat podla toho kto je pri moci. uradnicku vladu od kisku by sme chceli, ale od fica uz pravdepodobne nie. ak by kiska vymenoval uradnicku vladu, a po nom by sa stal prezidentom fico (celkom realne sa predpoklada ze kiska uz kandidovat nebude a fico to skusi este raz) a pokracoval by v tradicii tak tu mame zasa smer v este horsom vydani.
preto si prajem aby sucasna vlada v nejakej forme dovladla, nech zitnanska a drucker este nieco vytiahnu z rukavov, postavia sa nejake cesty (aj ked nejsom fanusikom stavby dialnic) a nech sa opozicia pekne pripravuje a robi si svoju ulohu (teda najma ta zatial neexistujuca mimoparlamentna). sns nemusi robit nic, oni su tam fakt len kvoli peniazom, ale danko este parkrat by mohol vytocit matovica aby skoncil nadobro niekde na psychiatrii a nabuduce do parlamentu uz nekandidoval. kotlebovcov sa obavam nezbavime...
pozri napr. ministerstvo dopravy a NDS. trikrat sa tam vymenili ludia za rok a pol, nic sa nespravilo, tendre, stavby, studie boli zastavene, eurofondy prepadavaju. ak teraz padne vlada a urobi sa kompletna rekonstrukcia tak tie vymeny na poziciach zacnu znova, nic sa nespravi, nebudu nove cesty, oddlzenie nemocnic, akurat vsetci si rozdaju zlate padaky a ukradnu vsetko co nie je privarene, lebo po nas potopa. ak budu predcasne volby tak nastane to iste, akurat ze z predcasnych volieb nic lepsie nevzide, lebo neverim ze beblavy a progresivne slovensko sa za tri mesiace poskladaju a vysvetlia ludom co su zac.Jednoduska napísal:urpimne si myslim ze HOCIAKA vlada by bola lepsia, lebo hlupy zlodej ukradne menej ako ten co to robit 20 rokov a ma to podchytene.
preto si prajem aby sucasna vlada v nejakej forme dovladla, nech zitnanska a drucker este nieco vytiahnu z rukavov, postavia sa nejake cesty (aj ked nejsom fanusikom stavby dialnic) a nech sa opozicia pekne pripravuje a robi si svoju ulohu (teda najma ta zatial neexistujuca mimoparlamentna). sns nemusi robit nic, oni su tam fakt len kvoli peniazom, ale danko este parkrat by mohol vytocit matovica aby skoncil nadobro niekde na psychiatrii a nabuduce do parlamentu uz nekandidoval. kotlebovcov sa obavam nezbavime...