Turistika-debata
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Turistika-debata
horski stihaci je velmi demotivujuca skupina ludi
podla mojho je najlepsi cas na vyslapy stitov VT september/oktober
rysy su zaberak riadny, my vacsinou chodime na hory velmi skoro rano tj idealne 8:00 na starte, nikdy tak neuviazneme ani ked sa niekto preceni alebo neodhadne
podla mojho je najlepsi cas na vyslapy stitov VT september/oktober
rysy su zaberak riadny, my vacsinou chodime na hory velmi skoro rano tj idealne 8:00 na starte, nikdy tak neuviazneme ani ked sa niekto preceni alebo neodhadne
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Kupujem novy ruksak na jednodnovu turistiku.
co myslite o tomto ? (kuk videa)
http://www.decathlon.sk/p/8383598_batoh ... 54-no_size
a tomto
http://www.decathlon.sk/p/8300838_batoh ... ml#/2-235-_
co myslite o tomto ? (kuk videa)
http://www.decathlon.sk/p/8383598_batoh ... 54-no_size
a tomto
http://www.decathlon.sk/p/8300838_batoh ... ml#/2-235-_
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Št 10. Aug, 2017, 18:57, upravené celkom 1 krát.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Per ja mam napriklad aj tento http://www.decathlon.sk/p/8332422_batoh ... ml#/2-235-_ a je uplne v pohode na jednodnovu turistiku.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Per, 1 co si si vybral vyzera skor do mesta. Druhy, co si si vybral ma 50 litrov, teda bude velky. Kovinatorova volba je OK.
Co by mna zaujimalo je kvalita tych Decathlon produktov, je to sakra lacne ... A zaruka 10 rokov... Mne to rozum neberie akosi
Co by mna zaujimalo je kvalita tych Decathlon produktov, je to sakra lacne ... A zaruka 10 rokov... Mne to rozum neberie akosi
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ludia maju tendenciu nereklamovat "lacne" veci alebo vyhadzovat blociky
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Pokial to vyuzivas prilezitostne tak takyto batoh vydrzi dlho. Tam sa nema co pokazit. Do batohov co maju 50+ litrov sa uz oplati investovat trosku viac ako do tych decathlonovych. Tam som velmi spokojny s Deuterom.
Z mensich co som si skusal, tak bol celkom pohodlny aj tento http://www.decathlon.sk/p/8382978_pansk ... -30_litrov
Z mensich co som si skusal, tak bol celkom pohodlny aj tento http://www.decathlon.sk/p/8382978_pansk ... -30_litrov
Spoiler: ukázať
Hlavne si rozmysli ci potrebujes 30 alebo 50 liter. Je uplne jedno ci je to 1 dnova alebo 10 dnova turistika, kazdy ma ine poziadavky. Ked som zacinal nosil som 50tku vzdy lebo som chcel byt na vsetko pripraveny tak som si nosil sto kil blbosti. Teraz ked sa uz viem balit fungujem s 20/30l podla terenu...
Imo pokial nenesies veci pre 2 osoby je 50l vak uplna absurdita, ale vravim, ono to zalezi, niekedy si proste potrebujes nabalit vela veci a vtedy je 50 liter na nezaplatenie
Imo pokial nenesies veci pre 2 osoby je 50l vak uplna absurdita, ale vravim, ono to zalezi, niekedy si proste potrebujes nabalit vela veci a vtedy je 50 liter na nezaplatenie
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
chcem 30 ten modry za 46 je uz velky sa mi zda..
ja to chem mozno aj na bike obcas,,ale hlavne hike
ja to chem mozno aj na bike obcas,,ale hlavne hike
no na bike by som bral pokojne aj mensi ale tak ty vies kolko toho potrebujes
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hlavne som sa chcel opytat na kvalitu tych vakov z dekatlonu
Ako bolo napisane hore, ak ten batoh budes pouzivat obcasne, mohol by vydrzat dlho. Ja vravim, ze veci z decathlonu (a podobnych obchodov) su fajn ked ides opekat spekacik do lesa a chces vyzerat ako turista. Na tento ucel je to super. A mozno aj na jednodnovu turistiku, kde neocakavas extremne pocasie ani neplanujes chodit dlhsie ako 8 hodin.
Akonahle zacinas uvazovat o niecom narocnejsom, tak radsej iny obchod a ine znacky, ňe toto kešuvu . Skoda, ze slovensky TrekSport skoncil. Istu dobu to boli TOP batohy. Ja mam este stale Eiger 33 co som kupil jak 13 rocne decko za 1200 korun.
Inac, ak by si mal zaujem o nieco ceske, tak napr. Pinguin Vector 35
Akonahle zacinas uvazovat o niecom narocnejsom, tak radsej iny obchod a ine znacky, ňe toto kešuvu . Skoda, ze slovensky TrekSport skoncil. Istu dobu to boli TOP batohy. Ja mam este stale Eiger 33 co som kupil jak 13 rocne decko za 1200 korun.
Inac, ak by si mal zaujem o nieco ceske, tak napr. Pinguin Vector 35
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja mam odtial par veci a drzia fajn..
testoval som tenku nepremokavu bundu a nepresla ani kvapka..akurat tie svy vypadaju dost osemetne
testoval som tenku nepremokavu bundu a nepresla ani kvapka..akurat tie svy vypadaju dost osemetne
Hovorim, zalezi od pouzitia a ocakavani. Napr. nepremokave bundy z Lidlu. Na to, aby clovek na ture dobehol pod pristresok a pockal, kym skonci dazd, su super. Lacne, lahke a plnia ucel. Keby si v nej vybral v dazdi s batohom na chrbte, tak sa utopis vo vlastnom pote. Ale ak pre teba dazd znamena, ze sa na turu nejde, tak je ta bunda super poistka. Jednoducho, pri kupe takychto veci musi zvazovat, co od nich ocakavas a co je pre teba extrem. A na nase bezne podmienky su dostacujuce. (To znamena ze nejdes na Gerlach v januari)
Moj postoj je preto taky negativny, lebo som uz zazil viacero tur, kde ludom zlyhavali veci, na ktore sa potrebovali spolahnut. A nic nenaserie viac, ako ked sa vracas dolu kvoli topankam premoknutym od rosy. Hlavne ked ich exisport deklaroval ako Nepremokave do urcitej miery .
Moj postoj je preto taky negativny, lebo som uz zazil viacero tur, kde ludom zlyhavali veci, na ktore sa potrebovali spolahnut. A nic nenaserie viac, ako ked sa vracas dolu kvoli topankam premoknutym od rosy. Hlavne ked ich exisport deklaroval ako Nepremokave do urcitej miery .
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nahodou tato mala vyriesene aj odvod tepla
tak to mas potom super, nech ti sluzi co najdlhsie, snad to aj svy vydrzia.