Xiaomi Redmi Note 4
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Xiaomi Redmi Note 4
v zrkadle
Ale kde, predným foťákom nehrozí, nič tam nebolo vidno....
Odfotil som to nejako normálnym fotákom, a to je ako aj umenie zaostriť. V skutočnosti je tá fuga minimálna, skoro žiadna. http://imgur.com/LMTBLWg
Radosť bola inak predčasná , ten flak tam stále mám, ale vidieť ho len v prípade že na vypnutý displej svieti priamo zdroj svetla a pod určitým uhlom. Teraz ako je pod mrakom, tak to nevidno vôbec.
Odfotil som to nejako normálnym fotákom, a to je ako aj umenie zaostriť. V skutočnosti je tá fuga minimálna, skoro žiadna. http://imgur.com/LMTBLWg
Radosť bola inak predčasná , ten flak tam stále mám, ale vidieť ho len v prípade že na vypnutý displej svieti priamo zdroj svetla a pod určitým uhlom. Teraz ako je pod mrakom, tak to nevidno vôbec.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nahodou celkom pekne
skor to bude olejova skvrna a nie vzdzuchova bublina
Dnes mi prislo siliokonove,priesvitne puzdro a som spoko..hrany precnievaju cez sklo. V narocnejsom terene si ho smarim este do vreckoveho puzdra a bude to ok
btw/skusal si potiahnut v roletke notifikaciu dvomi prstami ?
skor to bude olejova skvrna a nie vzdzuchova bublina
Dnes mi prislo siliokonove,priesvitne puzdro a som spoko..hrany precnievaju cez sklo. V narocnejsom terene si ho smarim este do vreckoveho puzdra a bude to ok
btw/skusal si potiahnut v roletke notifikaciu dvomi prstami ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Kukam ze "MIUI sprava baterie" je riadne k h**nu
okrem IM killuje takmer vsetko a dost aplikacii mi nevie normalne bezat na pozadi a robit co ma
vypol som ho a idem testovat,ale zda sa mi,ze baterka drzi rovnako,ak nie lepsie
odporucam ten "setric" vypnut
okrem IM killuje takmer vsetko a dost aplikacii mi nevie normalne bezat na pozadi a robit co ma
vypol som ho a idem testovat,ale zda sa mi,ze baterka drzi rovnako,ak nie lepsie
odporucam ten "setric" vypnut
Kupoval som nedavno tento MT polovicke a rovno objednal z ciny jeden silikonovy obal a jeden otvaraci s okienkom. Oba sadli dobre, ale mobil bol kupovany LTE , teda asi global a je tam nejaky rozdiel. Viacero ludi sa stazovalo, ze im nefunguje smartcover funkcia, u mna rovnako. Je to skoda. Udajne je trosku inde snimac...
Na fore Miui sa pisalo, ze treba pre global verziu kupovat 4X puzdra.
Tie co som kupoval: Nillkin Full Body Protective Case for Xiaomi Redmi Note 4 - tu nesiel smartcover
- silikonovy je ASLING TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi Note 4
Teda ak by to niekto chcel objednavat.
Mam aj tempered glass, ale zatial som sa nedokopal to nalepit.
Ked bude lepsie odskusany, mozno zoberiem jeden aj pre seba. Za tie peniaze sa tvari schopne.
Na fore Miui sa pisalo, ze treba pre global verziu kupovat 4X puzdra.
Tie co som kupoval: Nillkin Full Body Protective Case for Xiaomi Redmi Note 4 - tu nesiel smartcover
- silikonovy je ASLING TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi Note 4
Teda ak by to niekto chcel objednavat.
Mam aj tempered glass, ale zatial som sa nedokopal to nalepit.
Ked bude lepsie odskusany, mozno zoberiem jeden aj pre seba. Za tie peniaze sa tvari schopne.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jj,na note 4 global treba veci ako na 4X..kedze je to konstrukcne rovnaky fon
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Je možnosť vypnúť vibrácie všetkého? Keď vibracie vypnem v rychloliste,tak sa vypne len pre zvonenie. Nechcem vypínať v každej app zvlášť. To je na hodinu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Dnes update miui 8.5. založenie na Androidu 7. Takmer bez zmeny,akurát veľa ikon ma hnusný biely podklad.
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 02. Okt, 2017, 21:16, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ikony si stiahni z google play ake sa ti pacia.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nechcem žiadne iné. Takéto veci neriešim. Len som sa pozastavil,nad výraznou zmenou updatu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to mas lebo uz je to zalozene na nougate a tam su tie okruhle ikony
Spoiler: ukázať
Viete mi kuknut ake CPU mate v telefone? Planujem kupit tento fon, ale chcem Snapdragon verziu a na nete som nasiel 4ku aj so Snapdragonom aj s Mediatekom.
Popisom na strankach prestavam verit a obavam sa, ze je to loteria..
Popisom na strankach prestavam verit a obavam sa, ze je to loteria..
SFF1 - Ryzen 9 5900X + NH-U12A, MSI B550i, 32GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, NR200P, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
snap..s mediatek nebrat..nema to nase 4G (take sa u nas snad ani nepredava )
pokial je ten telegon oznaceny ako Global Edition tak ma SD
pokial je ten telegon oznaceny ako Global Edition tak ma SD
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Viete ma navigovať do menu,kde sa nastavuje prekrýva nie videá? Povolil som to Facebooku a je to poriadne otravné teraz.. Cestu tam vtedy neuvadzalo..
Dik
Dik