Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
rozbaleny, to napr je zaujimave ze ci by to nebolo lacnejsie predat ako 2.triedny tovar ako tak proste znicit
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
No zrovna v prípade brz by si asi druhotriedny tovar nechcel a ani nemohol predávať. Predpokladám, že je to asi nejaká chybná várka, ktorá by neprešla testami a nesplňovala by čo ja viem aké predpisy atď.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ja by som si na triko nevzal ze to niekomu preda a ten sa zabije, lebo idiotov co by chceli RS strmene je dost.
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
A ja to ani nemám v pláne, ako žiadne iné zaujímavé šroty. Ale z úplne iného dôvodu, ako by ste čakali. Nechce sa mi...
-
- Pokročilý používateľ
No napisat vyrobcovi o stanovisko, co je vadne asi nie je mozne co?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Možné to zrejme je, ale...
Nechce sa mi.
Nie je to moja práca.
Ku nám - ku mne to príde potom, čo si zodpovedný obchodný zástupca dojedná podmienky, ceny, dopravu a pod.
Zrejme by to teda najskôr vyzistil práve tento zodpovedný obchodný zástupca. Zrejme mu to je ale asi tiež úplne jedno, ten čas radšej obetuje na dojednanie ďaľšieho obchodu, nakoľko jeho plat je závislý od nakupovaných ton...
Nechce sa mi.
Nie je to moja práca.
Ku nám - ku mne to príde potom, čo si zodpovedný obchodný zástupca dojedná podmienky, ceny, dopravu a pod.
Zrejme by to teda najskôr vyzistil práve tento zodpovedný obchodný zástupca. Zrejme mu to je ale asi tiež úplne jedno, ten čas radšej obetuje na dojednanie ďaľšieho obchodu, nakoľko jeho plat je závislý od nakupovaných ton...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
zrejme ma niekto jemne pred domom "tukol", mozno nadrozmerny naklad ...nastastie cim dlhsie mam to auto, tym menej ma taketo nieco naserie...
-
- Pokročilý používateľ
Dnes si idem z prace a ujo cuva nervozne a bum do peugeotu 508 sw zo zadu, stal som za nim, vystulil, pozrel a okom nic nevidel a uz nastupoval a chystal sa prec a ru zrazu vidi jak sa k nemu rutim ze to hadam nemysli vazne a on tha taky cierny ze ho nevidel a bla bla a ja ze vola on policiu?alebo ja som vytahoval mobil ta heh hej ze on zavola. Kusa som sa plasil a siel som prec tak kto vie ci volal.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
dnes 5 min zastavka v Hoferi v AT, auto odparkovane pred vchodom, dojdeme nazad Thinkpady z auta prec (auto zamknute predtym a aj potom )
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
si zarobil !
[ kupim po 200 kus ak maju i7 procesory, znacka doklad nepotrebujem ]
[ kupim po 200 kus ak maju i7 procesory, znacka doklad nepotrebujem ]
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
Tiez jeden vezmem. Svagrovi na ua ukradli pasat za 3-4min,kupoval cukriky na trhu a aj na volante mal tu kvazi papucu. Po aute ani stopy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
predam motor z pasatta, znacka este teply.
Kokso raz bol spolupachatel na nejakom tom blsaku, hladal na Jaguar automat, asi tak 2009 alebo 2010 to bolo. Hovori drugarovi ze takuto treba, ze ma ukazat peniaze, v poriadku mas, tuto dockaj hodinu s drugar-kamoššom aby ta nenapadlo odist. Doniesli mu normalne teplu prevodovku... Co ti drbe moja !
Kokso raz bol spolupachatel na nejakom tom blsaku, hladal na Jaguar automat, asi tak 2009 alebo 2010 to bolo. Hovori drugarovi ze takuto treba, ze ma ukazat peniaze, v poriadku mas, tuto dockaj hodinu s drugar-kamoššom aby ta nenapadlo odist. Doniesli mu normalne teplu prevodovku... Co ti drbe moja !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
tam takto vykradli daciu, za bieleho dna, v centre KE... 5min auto bez dozoru, zamknute, s alarmom... nikde ziadne znamky poskodenia, nic nebolo poprehadzovane ani pod, len veci chybali
nastastie najvacsia skoda boli chybajuce doklady, ukradli dogabanu 100€ vrtacku, tesco flexu, a kapsicku s dokladmi...
nastastie najvacsia skoda boli chybajuce doklady, ukradli dogabanu 100€ vrtacku, tesco flexu, a kapsicku s dokladmi...