[skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey
kazis mi statistiky ak to len kopirujes a prilepujes u seba do noveho skriptu keby si to "nainstaloval" tak by si aktualizacie mal automaticky
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nepochopil si. Aktualizácie mám zapnuté, Ten prvý skript bol 0,4. Lenže zdroják z "rýchlej odpovede" som pridal do pôvodného komplet prepísaním, lebo som myslel, že si to pridal do pôvodného aby to bolo spolu a nevytváral som ho ako nový skript Preto som sa čudoval čo mi zmizlo horné menu.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
jaj tak no kazdu vec davam ako samostatny skript, nech si ludia vyberu co chcu a co nechcu .. skripty robim viacmenej pre seba, cize mne bezia 3 z 5 (lebo jeden je uz zbytocny a 1 nepouzivam lebo reklamy..) ale davat do jedneho velkeho skriptu by som to nechcel, kedze takto sa to aj lahsie udrziava
- Leon
- Pokročilý používateľ
s updatom fora sa s prvým skriptom asi niečo stalo, pozrieš sa potom nato ?
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
neviem ci ma vyznam to riesit hned, kedze este ani upravy neurobili po update
EDIT: tak vsetky skripty aktualizovane, uz len pockat kedy nahodia preklad fora, dovtedy su existujuce linky v povodnom jazyku, teda anglictine..
EDIT: tak vsetky skripty aktualizovane, uz len pockat kedy nahodia preklad fora, dovtedy su existujuce linky v povodnom jazyku, teda anglictine..
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pc.sk Custom QuickLinks 0.6
- zmena na HTTPS
- upravy kvoli zmene DOM
- zmena na HTTPS
- zmena na HTTPS
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pc.sk RSS 0.8
- asi posledny pokus o napravu aby sa Google reklama nezobrazovala v novom riadku pod novinkami ale aby to bolo vedla seba
- sirka editora by mala zodpovedat sirke obsahu prispevku (teda text by sa mal zalamovat cca rovnako)
- pridane smajliky, mozem neskor upravit podla poziadaviek, momentalne je tam 25 smajlikov, rovnake ako v uplnom editore
- pridane tlacidlo Rychla citacia v hlavicke kazdeho prispevku, kliknutim sa prida citacia do editora bez nutnosti chodit do uplneho editora
- slovenčina
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pc.sk WysiBB editor 0.7
- upravene zobrazovanie kodu v editore, zamena ikony (viem, nie je rovnaka ako zvysok, pouzivam dostupne ikony z FontAwesome, ktory je sucast phpbb3.2)
- doladene citacie, aby spravne zobrazovalo citovane aj necitovane, oprava pre citovanie vyvolenych (ine ako modre username)
- doladene cislovane a necislovane zoznamy
- trosku responsive, aby editor zmensilo v pripade ked niekto ma uzsie okno ako 960px
- Leon
- Pokročilý používateľ
nespravíš prosím profily na ľavej strane ? tu niečo kým zrobia tak porodím.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pracujem na tom a posielam to RP, aby to zakomponoval, ide to jednoducho aby to slo na PC, ale stiahol som si komplet CSS fora a upravim to pre vsetky rozlisenia, nech je to raz a poriadne ..
EDIT: skripty v dalsom prispevku
EDIT: skripty v dalsom prispevku
Naposledy upravil/-a lepermessiah v St 23. Aug, 2017, 22:48, upravené celkom 1 krát.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pc.sk Profile on left 0.1
- docasne riesenie, pre nedockavcov, kym sa prehodi profil na obvyklu lavu stranu
- pre tych, ktorym profily na pravej strane vyhovuju ..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
pekne, ale vyzera to vtipne ako to preskoci dolava po tom ako sa naloaduje JS
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
// tak uz su oba verzia 0.2 dal som im document-start predvolene, u CSS to pouzit mozem, cize pravidla su aplikovane skor ako sa stranka vykresli, dik za spatnu vazbu
- Leon
- Pokročilý používateľ
j funguje to parádne, díky moc, šikovný si
... nevedel by si takto upraviť aj quicklinks a rýchlu odpoveď? aby to neskákalo až po loade?
inak v tom skripte na rýchlu odpoveď je nejaká chyba alebo čo. Ak píšem nejakú vetu, dám smajlíka (napr ) stlačím medzerník aby som písal ďalej, a keď začnem písať ďalšie slová tak napíšem prvé písmeno (niekedy 2) a až potom prekleslí smajlíka na obrázok a zároveň mi hodí kurzor písania za smajlíka, čiže pred začiatok textu, ktorý som už napísal. snáď som to nevysvetlil moc komplikovane, treba vyskúšať
... nevedel by si takto upraviť aj quicklinks a rýchlu odpoveď? aby to neskákalo až po loade?
inak v tom skripte na rýchlu odpoveď je nejaká chyba alebo čo. Ak píšem nejakú vetu, dám smajlíka (napr ) stlačím medzerník aby som písal ďalej, a keď začnem písať ďalšie slová tak napíšem prvé písmeno (niekedy 2) a až potom prekleslí smajlíka na obrázok a zároveň mi hodí kurzor písania za smajlíka, čiže pred začiatok textu, ktorý som už napísal. snáď som to nevysvetlil moc komplikovane, treba vyskúšať
.