s3rg1 napísal:Co sa tyka tych polootvorenych T50RP, zase zalezi na akej hlasitosti clovek pocuva, na TS alebo nejake hranie by to problem nebol, ale ked si pustim hudbu, to uz bude pocut aj na viac ako 30cm ci?
Cize skor tie uzavrete sluchatka.
Nie, to je myslené na hudbu, dokonca to myslel (pokiaľ sa nemýlim) už so známymi Shure 1540 náušníkami, ktoré sú z priepustného materiálu.
s3rg1 napísal:Cenu boompro ozeliem, aj ked ukrojit 50e z rozpoctu len na mic je dost, len budem musiet dokupit zvlast kabel aby som ho dotiahol do pc.
Akých 50€? BoomPro stojí 30€.
Ďalšia vec...aký US Amazon?
Hádzal som ti rovno linky na SVK (prípadne si môžeš mrknúť a kúpiť z nemeckého Amazonu), či ty nie si zo Slovenska? Ani nehovor, že si z USA, lebo to by bol zázrak (v dobrom).
s3rg1 napísal:Tie externe zvukovky ma moc nelakaju.
Úplne rozumiem, škoda, že sa to nedočkalo väčšieho rozšírenia, aby vzniklo niečo, čo nerobí kompromisy a trebárs len pridáva k stávajúcemu produktu základný analógový vstup s predzosilňovačom, ničím extra, len proste, aby to bolo viac ako trebárs z USB.
Ak to má byť až o dva mesiace, tak sa tu stretnime, keď to bude aktuálne, na audio trhu sa to niekedy za dva mesiace dokáže riadne pomeniť.
Dunar napísal:Vacsina stageovych, nahlavnych za tie prachy je lepsich. Aj vokalne.
Stage-ových? Myslíš kondenzátorové mikrofóny? To ako vážne?
Náhlavných? To znamená čo? Headsety? Chcem vidieť, ja si toho nie som vedomý (raz som ti už dokazoval, že ten mikrofón u Sennov za 200+€ v inej téme stál za prd).
Takže ešte raz sa pýtam - za 30€, čo dá viac V RÁMCI KONTEXTU???? To je ako keby niekto vyberal prenosné krabičky do vrecka (DAC/AMP), ja tam nejaké odporúčania dám, poviem, že za tú cenu niet o čom a ty povieš, že sú aj lepšie a argumentuješ desktopovým riešením.
Dunar napísal:Nie je dôvod, aby bacil nezobral ponuku, keď niekto príde a povie, že trebárs poštu uhradí alebo vyplatí vopred.
Nechce to predat ani tak. Bavil som sa s nim o tom, lebo som mal zaujemcu ktory ho chcel.[/quote]
Tak potom ok, beriem, vidno, že on je celkovo taký, ako sa tam správa.
Dunar napísal:Nj, pozeram ze uz nie su. Spominal som ich preto ze este nedavno sa bezne predavali za 120-150 dolarov. Asi sa to rychlo vypredalo, to bola super kupa. Ale ani ATH-A700X nie su zle.
Na margo A700X (pričom AX rady slúchadla, ktoré mimochodom...neviem ale podľa mňa by som si u nich ja nenašiel záľubu vzhľadom k ich charakteru a rovnako niekto, kto počúva elektroniku), tak znovu, na avmanii, ich rizzard segýň už predáva tak dlho, že by ich predal hocikomu a sú v podstate nové.
Dunar napísal:Neviem aky mikrofon si mal doteraz, ale ak nejaky obycajny a stacil ti, je nezmysel davat tolko penazi za boompro.
Za kvalitný prenos, aby neznel ako bezdomovec s headsetom za 5€ sa to oplatí...tvl, bavíme sa o tricke...O TRICKE!!!! Nepoviem, keby som tu hodil AT AT2020 ale boompro? Ten halier za riešenie, ktoré mu neprivodí kábel navyše?