[skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: [skripty] upravy pc.sk pomocou Tampermonkey
forum by uz malo fungovat s profilmi na lavej strane, takze skript uz netreba
ohladom toho prepisovania, ano funguje to ako pises, mozes to obist bud 2x medzernik po zadani smajla, pretoze tak to s prepisovanim funguje zial, nerobi to hned, prekresluje to az po zadani dalsieho znaku .. druha moznost je prepnut na BBCODE a po napisani textu ho prepnut naspat, cize uvidis co sa zobrazi po odoslani. pisanim a rucnym vkladanim smajlov to samozrejme neblbne, kedze tam sa aktualizuje vizual po kliknuti na obrazok. zial s tymto ja nespravim nic, je to problem vo WysiBB editore
ohladom toho prepisovania, ano funguje to ako pises, mozes to obist bud 2x medzernik po zadani smajla, pretoze tak to s prepisovanim funguje zial, nerobi to hned, prekresluje to az po zadani dalsieho znaku .. druha moznost je prepnut na BBCODE a po napisani textu ho prepnut naspat, cize uvidis co sa zobrazi po odoslani. pisanim a rucnym vkladanim smajlov to samozrejme neblbne, kedze tam sa aktualizuje vizual po kliknuti na obrazok. zial s tymto ja nespravim nic, je to problem vo WysiBB editore
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
hej profily už fungujú
a toto by sa nedalo spraviť? aby to neskákalo až po loade ako to bolo u profilov?
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
zial u quicklinks musim cakat na vykreslenie DOM, aby som mohol zobrat povodne menu a prekopirovat linky mimo neho do tiez uz existujuceho prvku, cize tu to nejde viac optimalizovat, jedine ze by som pridal nejaky efekt na fade in
- Leon
- Pokročilý používateľ
Aha jasné
... keby si vedel tak mu pomôž ešte s tými nefunkčnými spoilerami, nech sa s tým netrápi,... GoT sa blíží
... keby si vedel tak mu pomôž ešte s tými nefunkčnými spoilerami, nech sa s tým netrápi,... GoT sa blíží
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
tak bez pristupu ku kodu je trochu problem ladit preco to nejde, ono phpBB z mne nepochopitelnych dovodov do kazdeho spojlera pridava onclick javascript a nie prave malicky (uz sam onclick je "bad practice", nie to este robit v nom if else)
ale tak kym "sa" to vyriesi, paci sa fix na spojler:
pc.sk Spoiler fix 0.1
+ RSS skripty poskocili vo verzii, pridal som overovanie RSS vystupu, obcas sa nevrati nic, co sice neovplyvnuje funkcnost, ale hadze to chyby do konzoly ..
ale tak kym "sa" to vyriesi, paci sa fix na spojler:
pc.sk Spoiler fix 0.1
+ RSS skripty poskocili vo verzii, pridal som overovanie RSS vystupu, obcas sa nevrati nic, co sice neovplyvnuje funkcnost, ale hadze to chyby do konzoly ..
Mne to nejde, vymazal som cookies, odhlasil, restartoval a nic.lepermessiah napísal: ↑Št 24. Aug, 2017, 09:16 forum by uz malo fungovat s profilmi na lavej strane, takze skript uz netreba
Co robim zle?
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
mas este v cache ulozene .. skus CTRL F5 alebo zapni dev console a potom CTRL F5
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
pc.sk Spoiler fix 0.2
- funguje aj so spoilermi v prispevkoch, nie len v podpisoch (ak nieco nejde, dajte vediet..)
- Leon
- Pokročilý používateľ
Keď kliknem na spoiler v podpise, tak ho rozbalí a po prejdení animácie rozbalenia ho zbalí naspať. Spoilery v príspevkoch fungujú.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
no veru, bilo sa to uz s aplikovanym skriptom v js fora, takze fix na fix > pc.sk Spoiler fix 0.3 (unbind click eventu, ktory sa pridal fixom)
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
moj Spoiler fix implementovany, cize moj fix uz znova netreba, povypinajte / odinstalujte
- Leon
- Pokročilý používateľ
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
odporucam dnes vypnut si skript "pc.sk Custom QuickLinks" a cakat, pripadne cakat a vypnut ich az ked zacnu blbnut