Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
no ja tam vidim Celková povolená hmotnosť v kg
Crafter 30 ma 3000 a Crafter 35 ma 3500kg.
5 ton ma logicky crafter 50.. ale ten neviem ci sa v sucastnosti predava..
Crafter 30 ma 3000 a Crafter 35 ma 3500kg.
5 ton ma logicky crafter 50.. ale ten neviem ci sa v sucastnosti predava..
No skoro cely koncern ma naozaj nastaveny interval 30 000km. Ja mam g-tec ten jediny ma myslim 15000km interval. Co vsetko robili neviem, zase az tak som to neskumal, fakturu uz mam zalozenu. (ale prepokladam, ze len olej+filter, opticka kontrola + predlzeniemobility a predl. zaruky) Ide o to, ze cena 75€ aj s olejom mi prisla fakt mala, ked som cital po nete kolko ludia bezne platia - 150-300€... Ale bude to tym vlastnym olejom.stefan.koval napísal: ↑Po 28. Aug, 2017, 21:38 Lacika posli do ss co je to p+p. Inac turbo dobre napisal, ked ludia tu daju ze siel prvy krat pri 30tis. Tirz som to tak pochopil ze fakt 1x sa ide. Inac ta skodovka lamac sa co ako menilo za 50€? 2nhod olej?filtre nic?cize zase domyslanie?
robia sa 2 verzie, jedna do 3ton, druha 3,5ton, cize Bcko vodicakmolnart napísal: ↑Po 28. Aug, 2017, 23:29 VW crafter je auto do 3,5 tony alebo uz je viac? technicke data na webe hovoria max. hmotnost 3500 kg, ale wikipedia pise ze je "je tiež najväčším vanom s nosnosťou 3 až 5 ton, ktorý predáva automobilka Volkswagen". potrebujem vediet ci je mozne ho jazdit vodicakom na osobak ci nie.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
to je ta CNG verzia ? ako si s nou pspokojny ?No skoro cely koncern ma naozaj nastaveny interval 30 000km. Ja mam g-tec ten jediny ma myslim 15000km interval. Co vsetko robili neviem, zase az tak som to neskumal, fakturu uz mam zalozenu. (ale prepokladam, ze len olej+filter, opticka kontrola + predlzeniemobility a predl. zaruky) Ide o to, ze cena 75€ aj s olejom mi prisla fakt mala, ked som cital po nete kolko ludia bezne platia - 150-300€... Ale bude to tym vlastnym olejom.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
JJ je to cng 1.4 81kw Style.Ja som s nou velmi spokojny, kupovana bola zo skodaplus.cz ako 3/4rocna za 70% ceny novej. Po dialnici pri 110 to jazdi za 3,5kg (1kg - 1€ cca). Po BA zapchach za 5. Priemerku mam za poslednych 1500km 3,8kg/100km. Nevyhoda je malo cerpaciek a max. dojazd cca 400km, ale jednu mam rovno pri robote a ked idem mimo BA sa vzdy do 400km zmestim, chce to len vzdy mysliet na to, ze mi treba natankovat . Benzin tam mam este stale ten, ktory bol v aute natankovany pri kupe . Diesel som nechcel lebo diesel a toto je prakticky benzin, co zere este o dost menej ako diesel a hlavne od vyroby v plnej zaruke.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Do ktoreho ty chodis?pozeram ze ich je viacero, ker som klikol na cistenie klimylacika napísal: ↑Po 28. Aug, 2017, 22:16 http://www.q-service.sk/siet-q-service/ ... luzby-p+p/
ide o to, ze je to znamy, a este k tomu mam doveru v ich opravu.
Svagrovi vzkriesili slavnu 2.5TDI V6 a pradie ako macicka.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
no ved to je priamy link na ten servis.
-
- Pokročilý používateľ
inac mam modelovu situaciu, treba mi auto na firmu, mam brat operativny leasing a dat do nakladov alebo klasika leasing a auto bude kvazi moje op 5rokoch,a le leasing klasika si viem dat tiez do nakladov?tam ma jedine sere to, ze zo zaciatku clovek nemusi mat akontaciu pri operativnom ne? ci sa to oplati len velkym firmamm co maju viac aut?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
zavisi od konkretnych podmienok, auta, modelu, leasingovky atd. Co sa tyka financneho versus operativneho lízinku, to si musis uz nastavit ty vo svojej hlave a podla penazenky.
Vyhody a nevyhody kazdeho z nich silno poznas, to je zbytocne opakovat. Nie vzdy su vsak veci take ake sa ti snazia nakukat leasingovky.
Vyhody a nevyhody kazdeho z nich silno poznas, to je zbytocne opakovat. Nie vzdy su vsak veci take ake sa ti snazia nakukat leasingovky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
sak to, ze teraz sa mi nuka jeden biznis a neako extra lvoe nemam na kupovanie auta,a le mat mesacne naklady operativneho to by slo do nakladov, kusa mi hrabe dnes, mi presiel auto kocura krasneho,
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
CO moze sposobovat samovolne vybijanie baterie? Je to stare vw polo 98. Myslel som ze umrela baterka, ale dal som novu a po tyzdni auto znova nenastartovalo. Zda sa mi ze kontakty na kabloch co idu k baterii su fajne zaspinene/skorodovane, potom ma este napadlo radio, ale to sa vzdy vypne so zapalovanim... co este pozerat?
napr. ci ti ju vobec dobija...
Tam asi problem nebude, baterka bola nova, nastartoval som 3x, reku super ide, bolo to baterkou. O tyzden idem nastartovat a uz vybuchana..
no ja som si tak tiez odfajcil baterku a altik dobijal len pri urcitych otackach..
cize najprv si zmeraj altik, popr. zmeraj kludovy prud z baterky. https://www.youtube.com/watch?v=yFCT-YZbU5o
cize najprv si zmeraj altik, popr. zmeraj kludovy prud z baterky. https://www.youtube.com/watch?v=yFCT-YZbU5o