Rozmiestnenie, zariadenie nabytku v izbe - design
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Rozmiestnenie, zariadenie nabytku v izbe - design
Ahojte,
Potrebujem široký názor na zaridenie danej miestnosti, ktorá sa nachádza na fotkách. Jedná sa o 15m2 s tým že umiestnené okná a dvere na balkón sú identické. Render som zbúchal len narýchlo, hlavne že si vie každý predstaviť podorys .
Čo potrebujem :
Keďže kupujem nový nábytok, potrebujem rozmiestniť stôl pre pc, telku, pohovku príp. postel - ani sám neviem čo všetko bude pokupované.
Tým pádom má každý volný priestor a námet ako by to zariadil on sám . Samotná izba nemá extra potenciál, určite je potrebné spraviť kompromis v počte použitých nábytkov. Nechám pre každého volnú ruku, tak skúste sa s tým popasovať .
Potrebujem široký názor na zaridenie danej miestnosti, ktorá sa nachádza na fotkách. Jedná sa o 15m2 s tým že umiestnené okná a dvere na balkón sú identické. Render som zbúchal len narýchlo, hlavne že si vie každý predstaviť podorys .
Čo potrebujem :
Keďže kupujem nový nábytok, potrebujem rozmiestniť stôl pre pc, telku, pohovku príp. postel - ani sám neviem čo všetko bude pokupované.
Tým pádom má každý volný priestor a námet ako by to zariadil on sám . Samotná izba nemá extra potenciál, určite je potrebné spraviť kompromis v počte použitých nábytkov. Nechám pre každého volnú ruku, tak skúste sa s tým popasovať .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Rozmiestnenie, zariadenie nabytku v izbe - design
to skôr na nejaké ženské fórko by si mal ísť
.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
Nechám sa prekvapiť, v dnešnej dobe je ťažké určiť, čo je ženské a čo nie .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
neviem sa na render pozriet: "This site can’t provide a secure connection"
napisat nejakemu dizajnerovi nech ti to navrhne
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nemyslel som to tak. Skôr som narážal nato, že ženy majú taký ten cit pre estetiku. Ja by som tam dal stôl, drevené skrine a hotovo
.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, primarna otazka je, ze kde planujes dat televiziu. Oproti oknam to moc dobry napad nie je, takze ostava stena pri dverach alebo stena oproti. Osobne by som asi v takejto izbe skoncil tak, ze by som dal TV na kratku stenu dalej od dveri, pohovku niekde do stredu podla vlastneho uvazenia (myslim tym vzdialenost od TV), no a na druhu kratku stenu medzi dvere by som natlacil pracovny stol s PC.
Samozrejme je aj otazkou ze kde mas vyvedene veci ako ethernet, televizny signal atd.
Samozrejme je aj otazkou ze kde mas vyvedene veci ako ethernet, televizny signal atd.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v com si robil tie skice izby? ja som davno skusal sweethome3d, ale to tvoje vyzera byt o triedu lepsie.
hlavne by si si mal vyjasnit na co ta izba sa bude pouzivat. je rozdiel ak tam ma byt len tv, pc, gauc a nejaka kniznica, a ked tam bude niekto aj spat, pripadne skladovat aj oblecenie a podobne veci (nie je mi zrejme ci to ma byt obyvacka v jednoizbaku alebo stvorizbaku, pripadne v dome). dalsia vec ze ako budes izbu vyuzivat. faugusztin pise ze on by telku oproti oknam nedal, ja by som to tam dal automaticky, lebo u mna nikdy telka za denneho svetla nebezala, takze je mi to jedno, ty zasa mozes mat uplne ine vyuzivanie.
hlavne by si si mal vyjasnit na co ta izba sa bude pouzivat. je rozdiel ak tam ma byt len tv, pc, gauc a nejaka kniznica, a ked tam bude niekto aj spat, pripadne skladovat aj oblecenie a podobne veci (nie je mi zrejme ci to ma byt obyvacka v jednoizbaku alebo stvorizbaku, pripadne v dome). dalsia vec ze ako budes izbu vyuzivat. faugusztin pise ze on by telku oproti oknam nedal, ja by som to tam dal automaticky, lebo u mna nikdy telka za denneho svetla nebezala, takze je mi to jedno, ty zasa mozes mat uplne ine vyuzivanie.
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
a sever mas kde? podla toho vyber jednu z moznosti tv ako pise Faugusztin
gauc do stredu a zan stol, lebo stol pri stene je meh
gauc do stredu a zan stol, lebo stol pri stene je meh
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co je zle na stole pri stene?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Nevidis televizor.
Ja by som dal stol k oknu.
Ja by som dal stol k oknu.
.
zacal by som tym co pisal faugusztin - kde mas vyvedene pripojky, aby si nemusel tahat kable kade tade po celej izbe
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
Tak ozývam sa troška s oneskorením. Aby sme si ujasnili, hocičo čo sa umiestní je v podstate jedno kam a akým spôsobom. Inet a káble si viem naiahnúť cez parketové lišty, takže no problem ...
Čo hovoríte na túto variáciu ? Už mi tak začaclo z toho j**kať že som kukal aj tie fetošiny ala feg shui kombinácie, dobrá, zlá energia....kua..je vidieť že som na dovolenke a hneď neviem čo zo sebou ..
Každopádne k otázkam....áno, postel nasáčkovaná k stene, telka na druhej strane, lavá stena volná pre max malú komodu príp. niečo extra tenké .
K stolu ... :
Stôl resp. pracovnú dosku robím pre seba na mieru, 27LCD DELL 144hz bude pripevnené cez arm, takže pracovná plocha sa minimalizuje len na vystretú ruku a myšku ...žiadny bordel a položené veci na stole...clean as fuck . Čo sa týka denného svetla, mám žaluzie, pokiaľ si umiestním stôl oproti na lavú stranu - čo aj rozum diktuje, nevidel by som asi nič na obrazovke .
Na balkón chodievam len cez leto, čiže tá blokácia je pre mňa minimum .
Čo hovoríte na túto variáciu ? Už mi tak začaclo z toho j**kať že som kukal aj tie fetošiny ala feg shui kombinácie, dobrá, zlá energia....kua..je vidieť že som na dovolenke a hneď neviem čo zo sebou ..
Každopádne k otázkam....áno, postel nasáčkovaná k stene, telka na druhej strane, lavá stena volná pre max malú komodu príp. niečo extra tenké .
K stolu ... :
Stôl resp. pracovnú dosku robím pre seba na mieru, 27LCD DELL 144hz bude pripevnené cez arm, takže pracovná plocha sa minimalizuje len na vystretú ruku a myšku ...žiadny bordel a položené veci na stole...clean as fuck . Čo sa týka denného svetla, mám žaluzie, pokiaľ si umiestním stôl oproti na lavú stranu - čo aj rozum diktuje, nevidel by som asi nič na obrazovke .
Na balkón chodievam len cez leto, čiže tá blokácia je pre mňa minimum .
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
uz prezrad v com si robil tie obrazky
Spoiler: ukázať
Ako nechcem byt hnidopich ale ten zataraseny balkon je strasny.
Tiez sa mi nepacia nohy na stoliku a ta farba nabytku je snad random. Svetle okna, biele dvere, hnedy stol, tmavy stolik a cierna postel k cervenej stene.
Tiez sa mi nepacia nohy na stoliku a ta farba nabytku je snad random. Svetle okna, biele dvere, hnedy stol, tmavy stolik a cierna postel k cervenej stene.
.