Pri kazdom caji maju na to uvedeny recept.
Das caj, zalejes adekvatnym mnozstvo studenej vody a na noc strcis do chladnicky.
Alternativne sa da priplavit s ladom. To musis spravit silny caj (vela caju a malo vody) a potom tym zalejes lad alebo pouzijes shaker.
Čaj a všetko s ním spojené
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Čaj a všetko s ním spojené
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
áno viem že majú písaný recept ale napr: 1st picking dragonner - 4g to 6-8oz to by som musel do 1,5L dať pomaly celý sáčok o to sa mi jedná či dať napr 8-10g na 1,5L alebo radšej spraviť silný odvar a zriediť?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Pozeraj ten ICED/COLD recept. Lepsie je pripravit si mensie mnozstvo, 1.5 litra sa ti na cold brew nespravi dobre, ibaze by si to dal do nejakej sirokej nadoby (prosim, sklo, nie nerez). Inak by ti na vrchu zostala cista voda.
Skus dat 4 gramy caju, zalej to tak 500 - 700 ml studenej vody a strc to do chladnicky na noc. Ak som to spravne dekodoval, myslis 1st picking zeleny Dragonwell. Osobne by som zeleny caj moc neodporucal na cold brew, ale tak to su len moje chute.
Skus dat 4 gramy caju, zalej to tak 500 - 700 ml studenej vody a strc to do chladnicky na noc. Ak som to spravne dekodoval, myslis 1st picking zeleny Dragonwell. Osobne by som zeleny caj moc neodporucal na cold brew, ale tak to su len moje chute.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať
jaj na stránke som nepozeral ak majú uvedené aj cold recepty, len na obale, mám taký asi litrový čajník sklenený so skleneným sitkom tak vyskúšam dnes čo to povie snáď ma to moc nevystrelí
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak Vam dosiel caj, alebo by ste chceli vyskusat naozaj kvalitny caj, vyuzite zlavy na Verdant Tea http://mailchi.mp/lists/black-friday-de ... lmost-here