Všeobecná diskusia
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Všeobecná diskusia
ale ved som napisal sluzby, nie kultura
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ja chodim na stafety, uz ker mam do obchodaku ist a to ho mam 50m od vchodu tak uz sa snazim vybavit co najviac aby som tam tak skoro nemusel.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
chutovecka to bola az teraz ked to rozkopali, ked si chcel ist napr na okresny urad(komenskeho) z jazera, tak si sadol na bus X9, previezol sa jednu zastavku, prestupil do 9tky elektricky, ta koncila hore za galerkou, prestupil si na bus ktory ta zviezol na festivalove namestie, a tam si sadol na dalsi bus ktory ta vyhodil na tomasikovej- par 100metrov od uraduscream napísal: ↑St 06. Sep, 2017, 15:52 Doprava KVP- Jazero (sidliska) v KE je cista komedia. Napriek tomu, ze medzi sidliskami je vypadovka a autom je to 10min, tak busom sa treba trepat cez centrum a je to standardne 45min a viac... mesiac som bol bez auta a citil som sa strateny... a tom mam zastavku autobusu 5 min a do prace busom nanajvys 15min... len obcas sa nestihne, obcas nepride, obcas prsi, zima, nieco treba zobrat.... auto je kruty komfort.
Centrum ma podla mna sluzit hlavne na kulturne vyzitie a sluzby. Handry si aj tak ludia chodia nakupovat autom, tak je jedno, ci do centra alebo na periferiu. Aupark v strede KE - no comment...
lenze cela ulica komenskeho bola rozkopana v strede, a tak si 20min chodil jak kkt kym si presiel na opacnu stranu a dostal sa na urad
proste to co trva autom do 15minut, bicyklom do pol hodky, a pesi nieco cez hodinu tak MHD 1:20h + smrad, teplo, cigosi, revizory a vsetky ostatne chutovky MHD
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co je na revizoroch zle akoze? , vsetky ostatne vyhrady su ok
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Závisí od spojov a odkiaľ kam ideš, napr. ja som mal v KE zo starého mesta na žel. stanicu celkom fajn električku, cigošov som ani raz nepotkal (chodieval som tade 3/4 roka 4x do týždňa), najväčší zážitok bolo vždy pondelňajšie ráno zo žel. stanice
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ospravedlnujem sa zle som cital. veru sluzby na jednom mieste su na nezaplatenie. Napriek tomu idem ku krajcirovi do podchodu v historickom centre, to iste brasniar popripade obuvnik. toto este preziva bez obchodakov, zbytok ako banky obchody atd. hold suhlas, obchodak ti to da pristupnejsie.
EDIT: me teraz zavreli prechod ako je obrancov mieru - komenskeho. vcera som v praci zabudol kluce no keby ze nemam kolobezku oddrbem dobre vela casu na otocku dnes radsej autom
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
no elektricky su jedina spolahliva doprava, pokial zrovna nie je rzkopavka ako posledne 2 roky.... nestoji to v zapchach, relativne rychle, ekologicke....len tych tras je malo.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
alebo pokial neskonci nejake auto na kolajniciach ako je to v BA na dennom poriadku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
by som normalne spravil zakon ze dokial tam niekto neumre tak elektrickar po zastaveni nakresli kriedou ciary na zem (ked prsi tak nemusi), a prebije si cestu dalej
dve minuty, hotovo. Jaka kolona elektriciek, nic take neexistuje.
dve minuty, hotovo. Jaka kolona elektriciek, nic take neexistuje.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to tiez mi rozum stoji ako niektore auta odparkuju ked je nehoda a maju na salame.
inac turbo co si nekupil este?
https://auto.bazos.sk/inzerat/76227741/ ... URY-AT.php
kelo asi kostuje pribit tam lpg cena za diely a montaz?
inac turbo co si nekupil este?
https://auto.bazos.sk/inzerat/76227741/ ... URY-AT.php
kelo asi kostuje pribit tam lpg cena za diely a montaz?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
malo hrncov, vela ceny, nezaujimava masina.
LPG je zhruba 1200eura na 6valec, 1800eura na 8valec, ceny sa pohybuju podla toho kde mas kamoššov.
LPG je zhruba 1200eura na 6valec, 1800eura na 8valec, ceny sa pohybuju podla toho kde mas kamoššov.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
A este k tomu aj skareda. Sice je to na mile vzdialene od Mulitiply, ale zaradil by som to do kategorie Mecedes R-klasse
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mate niekto skusenost s kraktym Renault Trafic (nakladna verzia), kolko toho sa tam da napratat? je realne tam dat dve mensie skrine, bicykel, jeden rebrik a obsah dvojizboveho bytu ako vybavenie kuchyne a oblecenie? potrebujem vediet ci mi to bude stacit na stahovanie. je to nejakych 500 km, takze viackrat to neotocim.
C4 ma 1183l po sklopeni.. ked som sa stahoval z 2izboveho bytu, tak som ho naplnil 4x + som potreboval este vozik na postel a pruzinovy matrac + kancelarsku stolicku.
Ked vies objem toho auta, tak si to predstav.
btw: jedno auto uplne obsadil syn so svojimi hrackami
Ked vies objem toho auta, tak si to predstav.
btw: jedno auto uplne obsadil syn so svojimi hrackami
mas tam 2 250mm na dlzku, 1 268mm medzi blatnikmi, a 1 387mm na vysku, tak si to spocitaj
nevieme ci ten rebrik je 2stupnovy, alebo 14m 3dielne hovado, ci vybavenie kuchyne je aj chladnicka, rura etc. ci oblecenie pre 1chlapa alebo 5clennu domacnost....
ale tak od brucha - skusali sme to s Jumperom L1H1, a nevoslo ani nahodou
nevieme ci ten rebrik je 2stupnovy, alebo 14m 3dielne hovado, ci vybavenie kuchyne je aj chladnicka, rura etc. ci oblecenie pre 1chlapa alebo 5clennu domacnost....
ale tak od brucha - skusali sme to s Jumperom L1H1, a nevoslo ani nahodou