Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
ty si nikdy netankoval za jazdy?
kde som to pisal? myslis tu cestu T6tkou do chorvatska?
kde som to pisal? myslis tu cestu T6tkou do chorvatska?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
netankoval, este zatial s tymto http://www.boeing.com/resources/boeingd ... 80x436.jpg neplachtim
jo, nieco tusim do Chorvatska bolo tych 170... a sedem a pol (pricom v recenziach je problem sa dostat pod osem silno defenzivnou jazdou)
jo, nieco tusim do Chorvatska bolo tych 170... a sedem a pol (pricom v recenziach je problem sa dostat pod osem silno defenzivnou jazdou)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mozes pls popisat presnejsie ten postup striekania? mal si klimu zapnutu 3hod? sla cely cas vnutorny obeh? sla nastudeny vzduch, ci teply?
vela ludi si pocvhaluje po vy0pnuti klimy zapnut teply vzduch a ze mega prevencia pri pouzivani klimy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
no ano.. lebo ti vysusi vyparnik a neplesneje ti tak potom..
Ale dezinfekcia je dezinfekcia.
Ale dezinfekcia je dezinfekcia.
-
- Pokročilý používateľ
len neviem ci teply vzduch ide klimou ci s vypnutou klimou.lebo kvazi zapnutou klimou by siel teply suchy vzduch
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
zalezi ci radiator je pred vyparnikom alebo za..
su totiz 2 systemy..
napr. renault Zoe ma vyparnik pred.. cize ho nemas ako vysusit.
http://www.hanonsystems.com/Eng/Images/ ... _what1.png
http://myrenaultzoe.com/wp-content/uplo ... enault.jpg
su totiz 2 systemy..
napr. renault Zoe ma vyparnik pred.. cize ho nemas ako vysusit.
http://www.hanonsystems.com/Eng/Images/ ... _what1.png
http://myrenaultzoe.com/wp-content/uplo ... enault.jpg
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No ja som siel na swifte v 3 osobach pred tyzdnom spodkom KE-Beladice a spat, co je 600km za 7,2l. Dedina 60, mimo 110-120, na R1 od zvolena 150. Naspat pianko, predpisovo. Palubak zasa kecal so 6,2l.Broslowski napísal: ↑Po 11. Sep, 2017, 12:53 Cez vikend svadbovanie ako sa patrí 350 km celkovo, tam celkom fofer lebo sme meskali tak 150 celu cestu po R1 + celkom nakladacky cez les poslenych par km - spotreba 7l
Naspat pokojne tempo, ta ista trasa, taka pohodicka, 110-120 dialnica, cez les pomaly - spotreba 5.2l
https://1drv.ms/i/s!Ag6uc1ZWz9PegYcDMi-jx9Ef2d6rYw
Áno prach je uz utretý
Tento vikend 800km KE-Dunajska a spat, 4 osoby A4 2.0tdi. 60/110/150Km/h tam aj spat, 6l/100km.
Tipujem, ze predpisovo viem ist za spotrebu ako diesel svizne
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Nie, nie...stefan.koval napísal: ↑Ut 12. Sep, 2017, 08:24 mozes pls popisat presnejsie ten postup striekania? mal si klimu zapnutu 3hod? sla cely cas vnutorny obeh? sla nastudeny vzduch, ci teply?
vela ludi si pocvhaluje po vy0pnuti klimy zapnut teply vzduch a ze mega prevencia pri pouzivani klimy
Auto bolo vypnuté, klimatizácia tým pádom taktiež vypnutá.
Celý sprej nastriekaný na výparník za vypnutého stavu, ďalej som sa nestaral.
Auto som naštartoval a teda s ním aj hýbal až zhruba po troch hodinách od aplikácie.
Čo sa týka sušenia teplým vzduchom, také niečo som nerobil, nerobím.
Avšak ja mám vo zvyku vypínať klímu, resp. doviesť ju do nejakého ECO režimu, teda kedy sa nepoužíva kompresor, vždy predtým, ako sa chystám ukončiť jazdu ideálne tak 10 - 15 minút pred vypnutím motora...
Za takéhoto postupu mi klíma nikdy nesmrdela v Opli, ktorého mám štvrtý rok. Ten som ale striekal 1×/rok Würthom... ...uvidím, čo povie PRO-TEC...
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Včera služobka Ochcávkou, tým TSIčkam strašne treba otáčky. Možno to je aj zvykom z dízla (že očakávam výkon aj v nízkych otáčkach), ale koniec koncov aj retardovaný palubný počítač do mňa furt núti vyšie a vyšie prevod. stupne akože 5ka v meste je už na prášky A hlavne plynový pedál mi úplne zo začiatku záberu prijde málo citlivý, pri cruisení v meste na 4ku buď zrychľujem alebo spomaľujem, s 3kou sa už krásne dá držať konštantne 50ka. Možno je to len o zvyku.
Cestou späť som kolo širavy prvetral 2.8 Z3ku, ten motor s tou rakvičkou dokáže slušne zahádzať
Cestou späť som kolo širavy prvetral 2.8 Z3ku, ten motor s tou rakvičkou dokáže slušne zahádzať
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Shairachaz - si nastuduj tech TSI. Plynovy pedal uplne na zaciatku zaberu je malo citlivy pretoze je tak nastaveny - motor ma vtedy dokonca uplne ine vstrekovanie ak ho len hladis. Je to uplne normalne. + chvilu trva pokial sa ti rozkruti turbinka cize ak chces sportovat drz sa nad 2k otacok a boost mas stale.
Cize ano je to o zvyku. Nemozes do toho busit, respektive mozes, ale necakaj linearne reakcie, cely plynovy pedal je namapovany cez RJ a v urcitych momentoch sa bude spravat diametralne odlisne.
Cize ano je to o zvyku. Nemozes do toho busit, respektive mozes, ale necakaj linearne reakcie, cely plynovy pedal je namapovany cez RJ a v urcitych momentoch sa bude spravat diametralne odlisne.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a ten eshop mi viete niekto poradit
potrebujem filtre(vzduchovy, kabinovy olejovy), stierace, sviecky... DObre by padlo aj keby mali v ponuke oleje, ale to nemusi byt. Samozrejme za rozumne ceny
potrebujem filtre(vzduchovy, kabinovy olejovy), stierace, sviecky... DObre by padlo aj keby mali v ponuke oleje, ale to nemusi byt. Samozrejme za rozumne ceny
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
tak stierace dumem aj ja. spina jedna smuha sa mi objavila
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
damoslovakia.sk
ked tak odtial beriem olej a filtre.
ked tak odtial beriem olej a filtre.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Mne sa osvedčil comco.sk majú všetko možné i nemožné
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Väčšinou beriem TU. Majú celkom dobrý výber a aj ceny nie sú špatné.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie