Čo presne myslíš? Ľudí čo sa tvária, že hrajú s tebou a potom zrazu prepnú? To by sa dalo ošetriť jedine tak, že už pri vstupe do DZ si musíš vybrať či budeš za dobrého alebo zlého a v DZ už nemáš možnosť zmeny. Ale to by úplne zabilo čaro DZ. Ale má byť tých zmiem okolo rogue systému viac, uvidíme. Hocičo bude lepšie než to jak to funguje teraz. Kto je ale raz sviňa, tak bude vždy, to už je o ľuďoch.
Z mojich skúsenosti z toho čo mám v DZ nabehané, tak v DZ1-4 sú väčšinou najväčšie PvP mastenice /asi lebo sú tam najslabšie NPC, čiže najmenej zavadzajú v boji/, v DZ od 5 vyššie je to kľudnejšie /5-7 asi najkľudnejšie/ a skôr sa tam nájdu ľudia s ktorými vieš potiahnuť a expiť, dlhodobo mám takú skúsenosť. Samozrejme vždy sa nájdu výnimky.
Každopádne tá neistota v DZ je najväčší adrenalín a toho sa zbaviť by bola chyba, keď povedzme čakám na vyzdvihnutie a dobehne trojčlenná parta, padne lano a nikto nevešia, všetci čakajú kto zavesí prvý. A teraz čo... vešať či nevešať, alebo rovno preventívne zdrhať.

To sú momenty keď máš mrvenie na zátylku.

Hlavne keď hrá človek sólo. Ak mám niečo v batohu o čo fakt nechcem prísť, tak chcem zavesiť úplne osamote, bez výnimky. Si mal vidieť tú paranoju keď mi padol Bullfrog v DZ a som lozil "po kanáloch" len aby som cestou k vyzdvihnutiu nikoho nestretol.. a potom sa ešte dočkať heliny.