Len ma naštvali jak vylepšili NinjaBike bag, mal som predtým minimálne 3 kúsky čo som rozobral, lebo boli na nič a bum v 1.7 po tom zrazu každý ide, na porazenie.
 Už nikdy nič exotické čo sa mi zdá nepotrebné nerozoberiem.

To sú momenty keď máš mrvenie na zátylku.
 To sú momenty keď máš mrvenie na zátylku.   Hlavne keď hrá človek sólo. Ak mám niečo v batohu o čo fakt nechcem prísť, tak chcem zavesiť úplne osamote, bez výnimky. Si mal vidieť tú paranoju keď mi padol Bullfrog v DZ a som lozil "po kanáloch" len aby som cestou k vyzdvihnutiu nikoho nestretol.. a potom sa ešte dočkať heliny.
 Hlavne keď hrá človek sólo. Ak mám niečo v batohu o čo fakt nechcem prísť, tak chcem zavesiť úplne osamote, bez výnimky. Si mal vidieť tú paranoju keď mi padol Bullfrog v DZ a som lozil "po kanáloch" len aby som cestou k vyzdvihnutiu nikoho nestretol.. a potom sa ešte dočkať heliny.   

ja som sice Division zavesil na klinec po doexpeni lvl 30 (po release) - lebo som mal pocit,ze to je celkom "nudne/ priamociare" - holt asi sa to pomenilo
 ja som sice Division zavesil na klinec po doexpeni lvl 30 (po release) - lebo som mal pocit,ze to je celkom "nudne/ priamociare" - holt asi sa to pomenilo 

Vypisuje mi to nejakých 290 hodín nahraných na Steame, nie zlá investícia.
  Vypisuje mi to nejakých 290 hodín nahraných na Steame, nie zlá investícia.   V princípe sa to nemení, motivácia je len vylepšiť/vyladiť výbavu a pre mňa je návyková aj atmosféra rozbitého NY. Tiež som niekde počul, že s 1.8 sa má zvýšiť level limit mimo DZ z 30 na 80 či koľko... ale nebude to určite o nových misiách, skôr len pasívne expenie "pre číslo".
 V princípe sa to nemení, motivácia je len vylepšiť/vyladiť výbavu a pre mňa je návyková aj atmosféra rozbitého NY. Tiež som niekde počul, že s 1.8 sa má zvýšiť level limit mimo DZ z 30 na 80 či koľko... ale nebude to určite o nových misiách, skôr len pasívne expenie "pre číslo".

v tedy som neprezil v DZ ani 5 minut lebo islo proti mne vsetko dobre ze nie kurcata z bazukou
 v tedy som neprezil v DZ ani 5 minut lebo islo proti mne vsetko dobre ze nie kurcata z bazukou

Ak aj je, tak len úplne minimálny, to skôr ľudia v traileroch videli niečo, čo tam ani nebolo.
 Ak aj je, tak len úplne minimálny, to skôr ľudia v traileroch videli niečo, čo tam ani nebolo.   Možno nejaké post-processing veci sa zmenili, ohľadom nasvietenia, lens-flares a pod.. Ale to sú drobnosti. Skôr tie následné porovnávačky boli mimo, že sa porovnával trailer kde bol západ slnka s hrou kde bolo pod mrakom a jasné, že tam potom bolo menej dynamických tieňov a podobné veci. Tak ľudia po Watch Dogs proste naskočili na hate train...  Alebo sa robila panika okolo gameplay ukážok, ktoré sa následne zistilo že boli z Xbox verzie.
 Možno nejaké post-processing veci sa zmenili, ohľadom nasvietenia, lens-flares a pod.. Ale to sú drobnosti. Skôr tie následné porovnávačky boli mimo, že sa porovnával trailer kde bol západ slnka s hrou kde bolo pod mrakom a jasné, že tam potom bolo menej dynamických tieňov a podobné veci. Tak ľudia po Watch Dogs proste naskočili na hate train...  Alebo sa robila panika okolo gameplay ukážok, ktoré sa následne zistilo že boli z Xbox verzie.