Odblokovanie NOKIA 3310 alebo 3510i
Odblokovanie NOKIA 3310 alebo 3510i
Takze mam tieto mobily a obydva su z T-Mobilu (byvali Eurotel).A potreboval by som odblokovat na Orange.Pretoze dnes som si kupil Orange simku....a potrebujem odblokovat ako som uz napisal.Ked niekto vie kod na odlokovanie a ako na to nech napise.A pokial ide o 3510i tak ked dam Orange simku a zapnem napise "Zadajte kod obmedzenia".Takze s 3510i by nemal byt problem odbolkovat...potrebujem to surne a nechcem to robit cez PC. Dik
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
moj znamy na 3510i vygoogloval fungujuci kód na aktivovanie vsetkych sim kariet... viac neviem...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Re: telefony
Nemam vyberiem simku (3510i)a potom v nastavim vsetko ako ma byt v programe a tie cisla skusam a skusam a nic.A pri niektorych pripadoch napise :Nespravny kod(alebo tak neako),A niekedy napise ze:Nemozno zrusit obmedzenie...taze sa domievam ze asi ju takto neodblokujem...ale ked vies este neaky sposob ako na to.Tak sem s tym.petrexcomi napísal:uz to mas odblokovane?