GearBest.com
Re: GearBest.com
Stale sa niečo s EU Express? Objednaval som tak 2 týždne do zadu jednu vec https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_351315.html a už tam nieje možnosť EU express iba Europe Railway Priority Mail. Neskúšaja na nás nejaké ťahy? aby prv nalákali alebo čo? fakt mi to nejde do hlavy že to akože zrušili. Skus to hodiť akože do objednavky či ti tam taku možnosť nevyhodí
Ani ja tam nemam EU Express.
Mozno menia tie shipingy hore dole, mozno o dva tyzdne znova bude.
Ja som nieco objednaval tyzden dozadu cez EU Express a v zalozke "My Orders" to mam oznacene ze shipping "DPDUK1", pritom som si 100% isty, ze to bolo EU Express. Ono v konecnom dosledku, ak mi to pride bez dph a cla, tak je mi to jedno ako to maju znacene.
Mozno menia tie shipingy hore dole, mozno o dva tyzdne znova bude.
Ja som nieco objednaval tyzden dozadu cez EU Express a v zalozke "My Orders" to mam oznacene ze shipping "DPDUK1", pritom som si 100% isty, ze to bolo EU Express. Ono v konecnom dosledku, ak mi to pride bez dph a cla, tak je mi to jedno ako to maju znacene.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
dpduk1 by mal byt ok, minuly tyzden mi doniesol kurier balik objednany cez eu express. Tiez tam bolo dpduk1
horsie je na tom kolega, objednal v rovnaky den ako ja cez eu express a podla dpd je balik vo francuzsku na colnici..
horsie je na tom kolega, objednal v rovnaky den ako ja cez eu express a podla dpd je balik vo francuzsku na colnici..
Gearbest nam pisal, ze mali nejake problemy so shippingom EU express. Vsetky baliky boli z UK uvolnene...
Ak ste si zvolili EU express a napriek tomu bude treba platit poplatky tak je tu riesenie
Dear Customer,
Thank you for placing an order with us.
We sincerely apologize for any inconvenience caused, however due to restrictions with your previous shipping method, your order has been sent out with registered mail. This may cause a slight delay to the delivery. As a gesture of goodwill for this time only, if you incur any import tax due to this, kindly offer us the tax receipt, and we will refund you up to the amount of 50 USD for the tax fee.
We once again apologize for any inconvenience.
Thank you for your understanding and cooperation.
Best regards,
Ak ste si zvolili EU express a napriek tomu bude treba platit poplatky tak je tu riesenie
Dear Customer,
Thank you for placing an order with us.
We sincerely apologize for any inconvenience caused, however due to restrictions with your previous shipping method, your order has been sent out with registered mail. This may cause a slight delay to the delivery. As a gesture of goodwill for this time only, if you incur any import tax due to this, kindly offer us the tax receipt, and we will refund you up to the amount of 50 USD for the tax fee.
We once again apologize for any inconvenience.
Thank you for your understanding and cooperation.
Best regards,
Spoiler: ukázať
Fuha, to je celkom neprijemne, mam na ceste 2 zasielky cez EU Express, z toho jedna je zmenena na DPDUK1, tak som zvedavy. Ale nie je ani teraz 100% iste, ze ten balik zadrzia, ak sa nemylim, vsak? Este taky dotaz, uz vyse 10 dni mam status "processing" na tych dvoch objednavkach, nema niekto podobnu skusenost?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
ja som si vo štvrtok odtiaľ objednával tv box,ešte som mal v ponuke EU Expres,zaplatil som si za to..od štvrtka mi stojí objednávka taktiež v stave "processing"..už som na nervy..mal som si asi objednať z ali,bolo by to už na ceste..viete niekto,čo sa deje?
Nazdar chcel by som si objednat cez GB - OnePlus 5 ale teraz neviem co mam spravit kedze su nejake problemy s tym EU Express, lebo mne sa napr da zvolit EU expres.
Bude nejaky problem ked to teraz objednam?
Bude nejaky problem ked to teraz objednam?
Mam na ceste este nieco cez EU Express, tak mozno pockaj a dam ti vediet. Podla toho ako ti to ponahla moc.
Pockam pockam daj vediet
ked sa ti da zvolit EU Expres vyskúšal by som to. Auto mám doma takto a problém žiadny
Mne prisli teraz dve veci cez EU express v pohode...Je mozne ze sa veci aktualne "natahuju" kvoli sviatkom v cine...
ak by si teda objednava OP 5 z GB, pls pouzi tento link
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp ... d=11506998
dik
Spoiler: ukázať
No neviem. U mna GB skoncil. Cakal som tyzden na odoslanie zasielky, potom som im pisal na ten ich messenger a bez odpovede x-dni, tak som otvoril ticket o refund, ktory bol okamzite spracovany. az ked bol spraveny refund tak mi odpisali na messenger
Ale zase druha zasielka dosla dost rychlo a aj s darcekom
Ale zase druha zasielka dosla dost rychlo a aj s darcekom
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 03. Okt, 2017, 18:34
Co znamena ze vsetky baliky boli z UK uvolnene? Uz vyse dva tyzdne mam 2 zasielky oznacene DPDUK1 a DPDUK2 a tracking dpduk hovori ze su na ceste. Trochu dlho na prepravu kurierom.
Ked si objednaval, tak si klikol EU Express, ze? Ziadne DPDUK1 ani 2 tam nebolo na vyber?