nemozem si pomoct ale mne to pripada ako lacna zalmanka
Ako ja mam rad hentake tvary, pripomina mi to Deus Ex co je srdcovka, ale v tomto prevedeni no neviem.
No hlavne ten predný panel pravdepodobne skopírovali z tých XXX návrhov v rámci NVIDIE a moddingu - nedávno tu bola súťaž kde sa posielali návrhy skriniek Nvidia a posielali ich dosť medzi nimi bolo viacero takých čo predný panel pripomínal to čo má teraz Meshify.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Krasne sa mi s tou skrinkou pracovala. Vsetko ma svoje miesto. Je kompaktna uz som mal troska aj obavi ci sa vsetko zmesti. Perfektne riesenie upevnenia HDD na spodku skrinky. Ku vsetkemu pekny pristup. Predna maska nemusi ist dolu ale ide iba samotny filter. Takto sa to spratalo.
Nemam s tym problem, su to take gumove stupliky. Sklo tam drzi pekne das skrutky maju docela velke stupanie takze zatocis 3 krat a je upevnene. Kable sa tiez pekne zmestili.
Dýmová vrstva? Nope. Ale mňa treba ignorovať, nikdy som nebol fanúšikom Lian Li, tie skrinky sú buď predražené alebo ak nie sú, tak sú v niečom zaostalé - z toho všetkého majú dobré asi dve skrinky.
Inak poďme hádať cenu - ja tipujem 399,99$. Práve som si to prečítal na Anandtechu...449,99$. Lian-li faktor.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tak ale zase za tu cenu mas hlinik, sklo a 2x480mm rady. To nemas nikde inde myslim lacnejsie. Nejake alternativy na 2x480 su Enthoo Primo U, 900D a tie nestoja tiez prave kilo (cca 250 a 350 eur).
Mne sa vzdy pacilo par modelov. Tie najvacsie/najdrahsie s hrubym hlinikovym panelom v predu a kolieskami boli super KLIK. Dalsie zaujimave TU a TU. Ale ano, vacsina skriek sa mi nepaci/nevyhovuje/maju nejake nedostatky.
Mna velké skrinky a agresívny, či príliš výstredny dizajn úplne mínaju a naopak sa mojím favoritom stala konzervatívna Jonsbo U1 Plus. Bude v nej nejaký klasický mainstream, takže super trouper chladenie a vela "zbytočného" priestoru mením za kompaktné rozmery. Ešte ju doma nemám, ale strávil som pri výbere teda mnoho mesiacov a vela krát som zmenil ako štýl, tak aj výrobcu. Nakoniec som sa definitívne rozhodol pre male mITX, ktore ale dokáže pojať praktický bežne, aj solidne herne výkonnu zostavu, bez extremných obmedzení, i ked samozrejme bez nich to nejde. A práve o to viac ma to takto bavi skladať.
Phanteks prišiel s P300, cca 60€ http://www.phanteks.com/Eclipse-P300-TemperedGlass.html
ala ako spraviť maličkú skrinku, prekvapil ma ich štýl cable managementu (prechod zpoza tray-u do prednej časti s komponentami), veľmi podobne ako ja som premýšľal pri mojich skečoch.
Ešte keby prišli aj s P300S, tak som héééééépíííí.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
hmm, to je co za nova blba moda davat zdroj (a niekde aj disky) z druhej strany a zo strany komponentov zrusit pristup kusom plechu?
naco sundavat obe bocnice, ked mozem mat pristup ku vsetkym komponentom po sundani jednej z nich? Nechapem....