Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
ono to viac patri do ftipkovej temy ale je motoristicky : http://www.rouming.cz/roumingShow.php?f ... zdwiam.jpg
a koment "Pan vodic, preco nemate helmu ? Nebudete mi verit ale..."
a koment "Pan vodic, preco nemate helmu ? Nebudete mi verit ale..."
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
4rocne skoro nove continental gumy alebo nove no name saplaviny?4roky na nejazdenej gume spravia vela?2zimy by tie conti este nedali?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Jasné, že dali. Ono vek ako taký nie je až taký problém, záleží od skladovania.stefan.koval napísal: ↑Po 09. Okt, 2017, 19:19 4rocne skoro nove continental gumy alebo nove no name saplaviny?4roky na nejazdenej gume spravia vela?2zimy by tie conti este nedali?
Ak boli na aute a moc sa nejazdilo, tak tá zmes bude troška tvrdšia, ale aj tak všetko závisí od toho, kto je za volantom.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Stefan neprehanas trochu? mas rodinu preboha, kup si nove gumy kvalitne poriadne...
4 rocne od datumu vyroby alebo od datumu nakupu?
ked je už reč o pneu, váš nazor? https://www.pneuline.sk//lacne-znackove ... rip-9-88-t
Ej veruze mi nevysli gumy. Dostal som spravu zo shopu ze sorry ale 4Ks nemame, mame 3 Reku super 3 su mi na 2 veci ale komunikovali dobre, ospravedlnili sa a ponukli lepsiu gumu za rovnake prachy tak si vravim why not:
https://najpneu.com/pneumatiky/zimne/os ... 5-88t/3627
20. idem na olej tak som zvedaf, prva vymena juchuu. S kamosom tiez uzavrieme sezonu na letnych a pojdeme svorne prezut 2 seaty a jednu rozbuchanu oktaviu 1. (masaker auto na to ake je to stare zevraj dobre zajazdi stale).
Momentalne na sluzobke rocking fking kia ceed 1,6 dizel peklo na ceste
https://najpneu.com/pneumatiky/zimne/os ... 5-88t/3627
20. idem na olej tak som zvedaf, prva vymena juchuu. S kamosom tiez uzavrieme sezonu na letnych a pojdeme svorne prezut 2 seaty a jednu rozbuchanu oktaviu 1. (masaker auto na to ake je to stare zevraj dobre zajazdi stale).
Momentalne na sluzobke rocking fking kia ceed 1,6 dizel peklo na ceste
-
- Pokročilý používateľ
No dot tie conti maju 2013. Mama ma micheliny 8rokov a tento rok ani neprezula na letne. Punto rulez. More po vymene spojky a jeden den sa amme pedal spojky nevratil. Ostal stalceny,neviete cim to je?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
podla mna 2013tky su OK..
Len si prerataj ci sa ti taka pneu, ktora ma uz len 2 roky na seriozne pouzitie vobec oplati.
Len si prerataj ci sa ti taka pneu, ktora ma uz len 2 roky na seriozne pouzitie vobec oplati.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stefan,
Svokor mal minuly rok totalku lebosetril na gumach (prehodil predne zadne samozrejme zadne vysmykane z predokolky dostali smyk v zatacke).
Tvojej mamke tiez iba vela zdravia stastia prajem a nechcem rozbehnut rant o gumach uz tu a inde toho bolo vela, ale setrit na tomto mi logicke nepride toto moj nazor. 8 rocne zimne gumy diki pekne, skus zo srandy zahamovat na mamkinom aute na tychto gumach a prezuj na nieco nove potom kolko metrov rozdiel.
Svokor mal minuly rok totalku lebosetril na gumach (prehodil predne zadne samozrejme zadne vysmykane z predokolky dostali smyk v zatacke).
Tvojej mamke tiez iba vela zdravia stastia prajem a nechcem rozbehnut rant o gumach uz tu a inde toho bolo vela, ale setrit na tomto mi logicke nepride toto moj nazor. 8 rocne zimne gumy diki pekne, skus zo srandy zahamovat na mamkinom aute na tychto gumach a prezuj na nieco nove potom kolko metrov rozdiel.
ja som si v piatok otestoval gumy..
uz po zapade slnka, smerom do SP co nevidim, srnky.. isiel som okolo 100vky tacho. ale stihol som zabrzdit pred srnkou..
video nemam, lebo v KE mi vypadla kamera a nevedel som o tom :-/
uz po zapade slnka, smerom do SP co nevidim, srnky.. isiel som okolo 100vky tacho. ale stihol som zabrzdit pred srnkou..
video nemam, lebo v KE mi vypadla kamera a nevedel som o tom :-/
8r zimne na ktory sa jazdilo aj v lete?
ste sa zblaznili kup tam aspon nejake matador/barum ak moc nejazdi
ste sa zblaznili kup tam aspon nejake matador/barum ak moc nejazdi
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Inak ked sme pri gumach (zoberiem to od flamu prec )
Continetal conti sport 3 alebo 5? Bavime sa o letnych.
Ked moj svist sport vysiel tak boli predpisane trojky, 5 su novsie. Recenzie maju oboje porovnatelne dobre. 195/45 17.
Mozno Scream poradi?
Continetal conti sport 3 alebo 5? Bavime sa o letnych.
Ked moj svist sport vysiel tak boli predpisane trojky, 5 su novsie. Recenzie maju oboje porovnatelne dobre. 195/45 17.
Mozno Scream poradi?
-
- Pokročilý používateľ
Mam ponuku na plechace kde uz su 4rocne malo jazdene a dezen 8mm. Jednu sezonu daju. Len plechace by ma stali tu sumu. Mama jazdi poslednu dobu 3km za tyzden. A ide max 70km/h. Jazdil som na roznych gumach kade tade ale 4rocnr conti som nemal zimne, tak sa pytam. A plus mi ostal budget na playstation 4:D
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook