Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
aj nove auto bude po roku take jak by si ho kupil jazdene...
tu nakladas lyze, such a mame skrabancek,
na parkovisku ti vojde kuna pod kapotu, a pif uz ti chyba 10cm izolacie
prechadza okolo cigancik s karickou plnou zeleza, vyvrati sa mu, uz ti klepu dvere
stojis na krizovatke, autu pred tebou odrazu svieti spatecka, a uz mas peciatku na predku
a to hovorim o rodinnych auta, ktore nepouziva nikto iny... ked mas auto na pracu, tak mas daleko viac moznosti ho poskodit
tu nakladas lyze, such a mame skrabancek,
na parkovisku ti vojde kuna pod kapotu, a pif uz ti chyba 10cm izolacie
prechadza okolo cigancik s karickou plnou zeleza, vyvrati sa mu, uz ti klepu dvere
stojis na krizovatke, autu pred tebou odrazu svieti spatecka, a uz mas peciatku na predku
a to hovorim o rodinnych auta, ktore nepouziva nikto iny... ked mas auto na pracu, tak mas daleko viac moznosti ho poskodit
kur*aaa, vazne sa mi nechce nikto podpisat ako dozor pri soferovani?Broslowski napísal: ↑Št 12. Okt, 2017, 15:44 Turbo zas hviezdi haha
Neni su to osrate tragace a vôbec to neni o tom ze fabiu za 10. Civilna sracka spred 7 rokov bude rovnaky odpad ako civilna sracka dnes. Ak nieco nalozis full vybavou tak to zostarne neskor, ako nieco, co beres v zaklade. Nerozumiem preco sa tu vôbec o takto jasnych veciach bavime ale budis
KOSIČANIA! POZOR POZOR:
20-21-22 nejaka jahodná? Má niekto chuť poduchtiť mašinu cez tento víkend? U mna to vyzerá na poduchtenie 20. po vymene oleja. Pride aj ujco Cuprič a mozno pozicame aj dake RSove audinky (to skor nie ale je to v rieseni mozno sa podari).
ta cupra je 265, kosicka a modra? ak hej tak viem o koho ide
Zabudli ste na taku malu drobnost. Nie kazdy co kupuje nove auto berie to najlacnejsie co sa da kupit. Za desinku.
A este ked si pomyslis, ze predtym mal niekto auto ako u nas co sa oleje menia tak ako maju a nikdy nie skor... potom si take auto kupi turbo a tesi sa ako usetril novom aute a vymiena ten olej po 2kkm. Len trochu neskoro asik. Ze nikto nieje taky co na nemeckych premiach meni oleje tak ako je predpis? Pockaj, pozriem z okna a hned vidim par takych.
Samozrejme si nove auto natukam ake chcem, bude take ake chcem, novucke, vonave (ziadna california scents - zhnita visna), v 5rocnej zaruke a potom? Potom si snad kupim dalsie a toto im tam necham.
Ale az o rok. Ked si ho sam poskodis koho to je chyba? Ked ale uz kupujes osuchane auto s vysuchanou kozou na volante a vysedenymi popraskanymi sedadlami kde predtym sedel 158kg clovek tmavsej pleti s tym uz az tak moc nespravis. Este ta predstava, ze sa tam potil 299.000km, mnamky. Presne tie tangace su to.
A este ked si pomyslis, ze predtym mal niekto auto ako u nas co sa oleje menia tak ako maju a nikdy nie skor... potom si take auto kupi turbo a tesi sa ako usetril novom aute a vymiena ten olej po 2kkm. Len trochu neskoro asik. Ze nikto nieje taky co na nemeckych premiach meni oleje tak ako je predpis? Pockaj, pozriem z okna a hned vidim par takych.
Samozrejme si nove auto natukam ake chcem, bude take ake chcem, novucke, vonave (ziadna california scents - zhnita visna), v 5rocnej zaruke a potom? Potom si snad kupim dalsie a toto im tam necham.
.
do mhd chodis zo svojou sedackou? to ti nevadi ze na tych sedadla kludne mohol den predtym nejaky clovek umriet, a posledny krat sa vysrat?
klucky na dverach si tiez nosis vlastne? bankovky si tlacis sam? v restauracii tiez oblizujes pribor ktory v tej restauracii pouzili 100vky ludi
stale sa budes citit lepsie v 3rocnom passate ako v novej fabii
klucky na dverach si tiez nosis vlastne? bankovky si tlacis sam? v restauracii tiez oblizujes pribor ktory v tej restauracii pouzili 100vky ludi
stale sa budes citit lepsie v 3rocnom passate ako v novej fabii
S ciganskou znicenou kosickou MHD nechodim nastastie, jedine taxi ak uz. Vlastne nikdy som nechodil. Oblecenie ale periem a ruky si umyvam. Aj po tom, co chytam peniaze ofc.
Neviem. Nikdy som nesedel v novej fabke. V novom pozicanom Leone iba, ale nezdalo sa mi to nijake tragicke a neviem ci by som rozmyslal nad 3r Passatom.
Neviem. Nikdy som nesedel v novej fabke. V novom pozicanom Leone iba, ale nezdalo sa mi to nijake tragicke a neviem ci by som rozmyslal nad 3r Passatom.
.
pohodlie auta nezistis tym ze si donho sadnes na parkovisku
Nie nebudes skilex omg uz sa uvedom teraz si dostal vodicak a vypisujes mudrosti vacsie jak 95 rocny turbo potom svoju dospelost a skusenosti dokazes tym ze zebres ci sa ti niekto random nepodpise na vodicak. Ty vole akoze zi si ako chces ale toto je moc ( si vobec uvedomujes co ziadas vobec?)
Auto je MOJE miesto rovnako ako byt. Mam tam ciste veci, je to o pristupe...
Mhd je zasa nieco ine. Je to verejny priestor. A ano mhd sa cisti podstatne castejsie ako tvoje sedadlo v aute, to mi ver..
Auto je MOJE miesto rovnako ako byt. Mam tam ciste veci, je to o pristupe...
Mhd je zasa nieco ine. Je to verejny priestor. A ano mhd sa cisti podstatne castejsie ako tvoje sedadlo v aute, to mi ver..
vsimaj smajlika na konci ziadosti, samozrejme ze to bolo myslene ako zart
Pises to druhy krat.. neriesim len konstatujem ak chces aby ta niekto niekedy bral vazne brzdi ved neni som ani ja a ani turbo najmudrejsi na svete ( ani had neni fakt ) a hadam este daco seci pozijeme a budeme este skusenejsi. Sa mi ale akosi nechce verit ze ma 17 rocny chalan tak vela skusenosti s autami ale akoze ak to tak je beriem spat a skladam respekt samozrejme.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
prehanas to samozrejme, existuju aj take vozidla ... ale existuju aj z daleka ine, auta o ktore sa ludia staraju, auta ktore niesu zjazdene ak defka ... Znamy kupuje kazde 2r noveho coopra s, a stareho predava ... a neuveris, netrtkal tam, olej menil, nedosral sa nedostal, neosuchaval cele dni tapaciri, spraval sa k tomu .... to kukas co ?stiv napísal: ↑Št 12. Okt, 2017, 16:16 Zabudli ste na taku malu drobnost. Nie kazdy co kupuje nove auto berie to najlacnejsie co sa da kupit. Za desinku.Ale az o rok. Ked si ho sam poskodis koho to je chyba? Ked ale uz kupujes osuchane auto s vysuchanou kozou na volante a vysedenymi popraskanymi sedadlami kde predtym sedel 158kg clovek tmavsej pleti s tym uz az tak moc nespravis. Este ta predstava, ze sa tam potil 299.000km, mnamky. Presne tie tangace su to.
samozrejme, je absolutne v poriadku ked mas na auto za 50k a kupis si ho. Prajem ti to. ale ci kupit škodovenku v junior vybave, alebo absolutne zachovaly 3r passat/superb za tie iste peniazky ... tak uznaj
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Lenze cooper s nie je bezne civilne voziflo co si kupi daky retard a nebude sa on starat. Rovnako budes mat problem kupit neobstaranu cupru, r golf, rs skody, .. got my point?
Vsetko v zaklade je, bol a aj bude odpad. Take auta su pre ludi ktorym je to uplne jedno. A kedze je takychto ludi najviac, predavaju sa najviac.
Vsetko v zaklade je, bol a aj bude odpad. Take auta su pre ludi ktorym je to uplne jedno. A kedze je takychto ludi najviac, predavaju sa najviac.
-
- Pokročilý používateľ
a passat v plnecke je bezne civilne auto ? ja sa bavim novy basic VS 3rocny premium
a o co sa starat .. bmvvvv aj tak predpisuje 30kkm olej ci kolko ...
a o co sa starat .. bmvvvv aj tak predpisuje 30kkm olej ci kolko ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Ved preto je rozdiel starat sa a starat sa. Ja budem mat do prveho intervalu uz 2x vymeneny olej
-
- Pokročilý používateľ
jemu to vyslovene nedovolili ....
no sam by som bol zvedavy .. keby ti nieko ponukol Cupru ktora ma 2r. ale vyzera ako z tovarne, akurat mas o odtien tmavsie sedacky, ako si povodne chcel. Nezobral by si ?
no sam by som bol zvedavy .. keby ti nieko ponukol Cupru ktora ma 2r. ale vyzera ako z tovarne, akurat mas o odtien tmavsie sedacky, ako si povodne chcel. Nezobral by si ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ono napr brsolo. Teraz kebyze predavas svoju multimedialnu raketu tak to povazujes ako za nieco zle na dalsiu kupu pre cloveka, co napr usetri liter/dva ale kvazi povazujes svoje auto ako horsie ako nove?mas vonku skrabance asi len
Teraz som otcoril bazos. Hladam gumy. Ujo kupil zly rozmer a dava o kilo nizsie.nove. min rok tipek predaval mesacneho lancera o 1tis dole. Neviem no ale podla mna kupit zo showroomu a byt si vedomy ze v sekunde auto stratilo 500€ pri odchode zo showroomu neviem no.ale neodcudzujem
Teraz som otcoril bazos. Hladam gumy. Ujo kupil zly rozmer a dava o kilo nizsie.nove. min rok tipek predaval mesacneho lancera o 1tis dole. Neviem no ale podla mna kupit zo showroomu a byt si vedomy ze v sekunde auto stratilo 500€ pri odchode zo showroomu neviem no.ale neodcudzujem
Naposledy upravil/-a stefan222 v Št 12. Okt, 2017, 17:47, upravené celkom 1 krát.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook