Ach ty shaco to bolo v DE na dialnici bez limitu..a nie ocividne fakt neviem o com tocis, ale ani ma to vôbec uz nezaujima tak si to pokojne nechaj pre seba.stanomx napísal: ↑So 14. Okt, 2017, 18:30Aha, takže aby si mohol behať na sukromnom pozemku 350 potrebuješ spĺňať rýchlostný index na komunikácii? Furt nevieme o čom točím? Stále svoje?Broslowski napísal: ↑So 14. Okt, 2017, 13:14 stanomx na trati a na sukromnom pozemku mozem lietat aj 350.... To iste plati pre letiskove plochy a pod. Preto existuje nieco ako rychlostny index pneu. Aby si vedel ako max mozes ist bez toho, aby som riskoval to ze sa ti rozleti guma na šalát.
Cize asi tomu skor nerozumies ty mam taky pocit ale okej ved.
Nikde nepíšem že neprekračujem rýchlosť aj ja, ale zato tu sem tam prida niekto fotku ako ide 200 na trnavu, ozaj COOOL.
Dnes peckova jazda nocnou dialnicou, muzicka, uhýbajúci sa poliaci zo stredného pruhu (dokonca dvaja po sebe toto som este nikdy nezazil ), prijemna atmoška. Všetko ako ma byť :p
Hod - niekde som nedavno - ale fakt uz neviem kde a kedy, cital zaujimavy clanok od dakeho deda co kedysi v BMW makal - zevraj je to v Pecku uz cele a ze za posledne roky BMW nevydalo poriadne auto. Kua musim pohladat bo dako sa mi to nezda ze by to bol az taky lunt tam tie baworaky i ked mne sa to nikdy nejak moc nepacilo. Nerozumiem potom ale tej celkovej popularite a aure jedineho praveho vozidla
Apropo: https://www.autobazar.eu/skoda-octavia- ... 71051.html uz som videl asi vsetko