Všeobecná diskusia
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
hej, budem si k tomu objednavat este veci za dalsich 50 eur, aby som dostal zlavu a dostal sa cenou k tej z ebayu. nehovoriac o tom, ze z ebayu mi to pride az domov.
diky chalani za rady. tu sa vzdy oplati sa nieco opytat.
diky chalani za rady. tu sa vzdy oplati sa nieco opytat.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no podla mna to ber, ja som si vcera objednal na alze stierace za 8e a vies preco? lebo chcem vyskusat. vyskusaj a budes vediet. ono zase nie ze by clovek nechcel poradit, ale tu sme mudri ludia a inteligenttni a ked nemame experience tak neradime nie? asi z ebay malokto objednaval fakt
a ja ta uplne chapem,setrim sam.
a ja ta uplne chapem,setrim sam.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Scream,
250 euro neznie ako vela na prvy pohlad, aj ekd 2x reporo plus robota. ale verim, ze to prinieslo ziadany vysledok. to by som normalne aj popremyslal. len to manzelke nesmiem spomenut teraz riesim opravu kasne a veci ktore su tiez uplne zbytocnou investiciou tak si toto necham na neskor.
Cassovia ring motokary su strasne hovno, ani konare stromov nevedia orezat pri trati, rozbite kary, nedal by som uz ani cent. ako da sa zabavit ale nema to ani vypovednu hodnotu ked kazda kara jazdi inak.
250 euro neznie ako vela na prvy pohlad, aj ekd 2x reporo plus robota. ale verim, ze to prinieslo ziadany vysledok. to by som normalne aj popremyslal. len to manzelke nesmiem spomenut teraz riesim opravu kasne a veci ktore su tiez uplne zbytocnou investiciou tak si toto necham na neskor.
Cassovia ring motokary su strasne hovno, ani konare stromov nevedia orezat pri trati, rozbite kary, nedal by som uz ani cent. ako da sa zabavit ale nema to ani vypovednu hodnotu ked kazda kara jazdi inak.
- killswitch
- VIP
experience sice mozte mat, ale citat s porozumenim neviete. ja som si sem neprisiel po radu ake stierace, ani za aku cenu ich kupit. lacne stierace uz mam davno odskusane. a mam uz odskusane aj tieto Boschky.
jedine, co ma zaujimalo bolo ci je rozdiel medzi UK a EU autami/stieracmi a ci s tym ma niekto skusenosti. namiesto normalnej odpovedi som ako obvykle na tomto fore dostal odpovede na vsetko mozne, len nie na to, na co som sa pytal.
jedine, co ma zaujimalo bolo ci je rozdiel medzi UK a EU autami/stieracmi a ci s tym ma niekto skusenosti. namiesto normalnej odpovedi som ako obvykle na tomto fore dostal odpovede na vsetko mozne, len nie na to, na co som sa pytal.
nj.. cassovia motokary su v dost ubohom technickom stave
killswitch.. ked nezabudnem, pozriem na mojich aero twinoch ci sa da otocit upinaci mechanizmus.
killswitch.. ked nezabudnem, pozriem na mojich aero twinoch ci sa da otocit upinaci mechanizmus.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Viem si predstavit ze by niektore stierace mohli byt rozdielne. Napr. take Aerotwin od Boschu maju iba na jednej strane tu "aero" hranu a kluc na ucyhtenie nie je symetricky takze to nebude zamenitelne medzi LHD/RHD autami.killswitch napísal: ↑Pi 20. Okt, 2017, 09:47 experience sice mozte mat, ale citat s porozumenim neviete. ja som si sem neprisiel po radu ake stierace, ani za aku cenu ich kupit. lacne stierace uz mam davno odskusane. a mam uz odskusane aj tieto Boschky.
Nemas na ebay nejaky kod produktu, ktory by si mohol porovnat s kodom predavanym u nas? To by malo jednoznacne povedat, ci sa jedna o tie iste stierace.
A pride mi uplne normalne hladat najznizsiu cenu k produktu, ku ktoremu neziadam ziadnu dalsiu sluzbu ani pridanu hodnotu. Obzvlast ak rozdiel v cene su desiatky percent.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
sup sup zrecenzuj.. lebo to vychadza lacnejsie ako nahradne grafitove gumicky do aerotwinustefan.koval napísal: ↑Pi 20. Okt, 2017, 09:58 ja som objednal tieto shity
https://www.alza.sk/hobby/pruzny-sada-6 ... 832040.htm
uvidime
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
killswitch: nemecky amazon to ma za taku istu cenu: https://www.amazon.de/Bosch-3397118957- ... twin+a957s
Akurat bud musis mat prime alebo objednat nad 39 eur (?) pre dopravu zdarma na SK.
Akurat bud musis mat prime alebo objednat nad 39 eur (?) pre dopravu zdarma na SK.
FVE 12.45 kWp V/Z
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No nemas tu plateny support boschu. A zas ti napisem, na co si sa nepytal. Objednaval som x veci z ebay " lacnejsie", ktore ma nakoniec vysli raz tak draho. Preto som ti navrhol alternativu o ktorej mozes a nemusis vediet. Toboz to stoji za zvazenie, ked neobjednavas produkt na istotu... moze ti kludne prist druha akost, odoslu ti zly model, vadny kus.... Pri kupe v predajni to vyriesis asi tak za 5 minut aj s nasadenim stieracov. Ale bude to tvoj stierac, takze...killswitch napísal: ↑Pi 20. Okt, 2017, 09:47 experience sice mozte mat, ale citat s porozumenim neviete...
Jednoduska napísal: ↑Pi 20. Okt, 2017, 09:40 Scream,
No pozri 100E repro, nic schopne a lacnesie nebolo, chcel som aby to malo gumene membrany. 50E tlmiaci material a to sme to stlacili na minimum + nejake drobnosti ako kruzky, lepidlo atd, cize robota pod 100E ( riadne na fakturu) s tym, ze trebalo prisposobovat (lepit) uchytenie vyskovych reproduktorov. Hlavne presne vedel, co a ako kedze par dni dozadu robil tento swift: https://jfaudio.sk/suzuki-swift-2016-ozvucenie/
Mna to na cassovia ringu bavilo, nic lepsie tu siroko daleko nie je
Ja kupujem na aquareine tie polske. Par vyjde vacsinou do 20E a ked to cez zimu neznicis, tak to celkom vydrzi ...a stiera to dokonale.stefan.koval napísal: ↑Pi 20. Okt, 2017, 09:58 ja som objednal tieto shity
https://www.alza.sk/hobby/pruzny-sada-6 ... 832040.htm
uvidime
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- killswitch
- VIP
maniak: dik, vidim tam napriklad za 22 eur set stierace+drziak na telefon
podla bosch katalogu by to malo byt IAM 3397118957, co su aj tie na ebayi aj na amazone a dokonca aj tie predavane na slovensku. z toho mi vychadza, ze tento typ uchytenia s tym kolickom moze byt pouzity aj pri pravo aj lavostrannom riadeni.
edit: na tomto videu to ale symetricky celkom nevyzera http://rb-aa.bosch.com/wiperblade-videos/gwb005/video/
podla bosch katalogu by to malo byt IAM 3397118957, co su aj tie na ebayi aj na amazone a dokonca aj tie predavane na slovensku. z toho mi vychadza, ze tento typ uchytenia s tym kolickom moze byt pouzity aj pri pravo aj lavostrannom riadeni.
edit: na tomto videu to ale symetricky celkom nevyzera http://rb-aa.bosch.com/wiperblade-videos/gwb005/video/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no tak recenzujte stierace, mne nestiera nič dobre
___
EDIT:
aky je akoze rozdiel medzi tymi prvymi dvoma aerotwinmi?
___
EDIT:
aky je akoze rozdiel medzi tymi prvymi dvoma aerotwinmi?
v type kontvenia pre ramienko.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Hlavne ze maju rovnaky support list aj popis
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Scream,
to som si uprimne narychlo nevsimol ze aj vyskace ste menili. a ano, takto rozkuskovane to vbec nei je drahe, ved ani celkovo ludia su ochotny dat 2 kila za subak jebnu to do kufra a max im tak drncia vsetky dvere a zvuk nikde. tato cesta je celkom zhovievava. no uvidim, ak si swifta necham na dlhsie (presvedcim manzelku ze deti netreba) tak by som seriozne do toho siel, super. pojdem sa tam mozno poradit.
Chcel som pisat ze mne fakturu netreba ale... faktura sa zijde kedze elktronicke suciastky mozu odist no. super.
Ozaj by sme sa niekedy mohli stretnut aj by som si popocuval aky je ten zvuk. nezastavis sa v nedelu nejako? aj broslo bude v KE 5 minutovka aj keby len.
to som si uprimne narychlo nevsimol ze aj vyskace ste menili. a ano, takto rozkuskovane to vbec nei je drahe, ved ani celkovo ludia su ochotny dat 2 kila za subak jebnu to do kufra a max im tak drncia vsetky dvere a zvuk nikde. tato cesta je celkom zhovievava. no uvidim, ak si swifta necham na dlhsie (presvedcim manzelku ze deti netreba) tak by som seriozne do toho siel, super. pojdem sa tam mozno poradit.
Chcel som pisat ze mne fakturu netreba ale... faktura sa zijde kedze elktronicke suciastky mozu odist no. super.
Ozaj by sme sa niekedy mohli stretnut aj by som si popocuval aky je ten zvuk. nezastavis sa v nedelu nejako? aj broslo bude v KE 5 minutovka aj keby len.