Shairachaz napísal: ↑Ut 07. Nov, 2017, 10:58To s tou penou na holenie vyskúšam!
Naozaj to funguje, vyskúšané na Opli, aplikácia pred troma rokmi, stále pokoj od čohokoľvek...
Ak ale náhodou do auta seriózne zateká, nepomôže to, voda sa vyzráža aj na tej pene...
Akurát tá aplikácia dosť dlho trvá, s kľudom si na to rezervuj aj pol hodiny len na čelné okno. Kým to vyleštíš, aj si popi*uješ.
Broslowski napísal: ↑Ut 07. Nov, 2017, 11:56
tyč v roku 2017, v aute ako mazda 3. No comment
Motor nekomentujem, je to prototyp
a čo ? čo ak vyvynuli niečo čo sa vyrovna mulitlinku ?
sam to neuznava, ale neviem co sa vysmievas
Sa smejem lebo je to smiesne. To ci sa to vyrovna multilinku asi este nik nevie vsakze ... nech posudia recenzenti. 3jka uz nie je drobne auticko aby to bolo uplne ze jedno.
Broslowski napísal: ↑Ut 07. Nov, 2017, 13:38
Sa smejem lebo je to smiesne. To ci sa to vyrovna multilinku asi este nik nevie vsakze ... nech posudia recenzenti. 3jka uz nie je drobne auticko aby to bolo uplne ze jedno.
no vsak priamo ten recenzent bol spokojny nie ?
akoze ja hejtujem cely ten koncept, motor, napravu vsetko .... ale pride mi predcasne sa smiat
BTW preco tak zatracujes tu mazdu? Cisto zo zaujmu, mne nijak neprekaza ale nejdem sa z nich posrat. (skoro som si kupil mazda 2 ale ta ponuka motorov ma odradila )
A ako pise Papek - pravdepodobne to bude tak. Akoze nie je na tom nic zle ZLE, je to len skoda. TO jak nova ibiza dava uz do zadu len bubon. Predchadzajuca generacia dostavala kotuce (a nie male) aj dozadu. Co dodat, je to skoda, taketo male veci znalca zamrzia, samozrejme ze konzument ani nevie co je multilink a preco je to dobre
Nezatracuj Mazdu ja uz mam tretiu a som nadseny stale (Xedos6 2.0 V6 --> 323F 2.0 DiTD --> 3 MPS 2.3 Turbo) ked sa pokazi stoji to za to ale ta radost jooj, raz okusis Mazdu a nechces nic ine ale ako ta torzka je otras, to snad nemyslia vazne urcite je to z nejakého Fiatu
no ja netusim co robi/nerobi ta tyc voci tomu co mam teraz, ale 80perc kupujucich to podla mna neriesi a im zjavne ide o cenu asi fakt.
hadam to nechaju prinajhorsom len an m3 a do amzdy 6 uz nedaju, ak vravite ze to je "zle" pre auto/sofera