Google Chrome
Re: Google Chrome
Uz si nieco oznacoval mysou? Kliknes lave tlacidlo na mysi a drzis. Pocas drzania oznacujes link (stale drzis!!!) az kym ho cely neoznacis. Nasledne tlacidlo pustis. Cely ukon spotreboval jeden klik.
Inac uz dlho som nevidel link, ktory by trebalo kopirovat. Asi ine storocie.
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
original google translate ti po oznaceni ukaze preklad v bubline, ak si to tak nastavis
https://chrome.google.com/webstore/deta ... kfgjllcleb
nemas na mysi nevyuzite tlacitko, ze by si si tam namapoval co potrebujes?
edit: este ma napadlo jedno harakiri riesenie, ale ak si zvyknuty mat ruku na klavesnici a zvyknes si, tak je to sup-sup. oznacis text a ctrl+c, ctrl+t, ctrl+v a enter
https://chrome.google.com/webstore/deta ... kfgjllcleb
nemas na mysi nevyuzite tlacitko, ze by si si tam namapoval co potrebujes?
edit: este ma napadlo jedno harakiri riesenie, ale ak si zvyknuty mat ruku na klavesnici a zvyknes si, tak je to sup-sup. oznacis text a ctrl+c, ctrl+t, ctrl+v a enter
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
cely tento mne znamy ukon,cu tu prance opisujes spotrebovuje jeden klik,tahanie mysou do strany a davanie pozor,aby som sa drzal zaciatku a konca linkustiv napísal: ↑Ut 07. Nov, 2017, 18:34 Uz si nieco oznacoval mysou? Kliknes lave tlacidlo na mysi a drzis. Pocas drzania oznacujes link (stale drzis!!!) az kym ho cely neoznacis. Nasledne tlacidlo pustis. Cely ukon spotreboval jeden klik.
linky kopirovat nechcem ale su stranky..kde mas linky takto
Kód: Vybrať všetko
https://www.csfd.cz/film/4999-obchod-na-korze/prehled/
btw..niektore stranky ti nedaju cely link,lae ho schovaju..tam ti oznacenie a ten dalsi postup nepomozu
caute chalani, neviem, do ktorej temy s tymto. dnes mi zacali toto robit prehliadace, nielen chrome, ale aj firefox, edge.
link na obrazky: https://imgur.com/a/be0qK
prvy obrazok pri pristupe na cdkeys.com, ale aj ine stranky, napriklad tpb.
druhy obrazok pri googleni.
pc som presiel cele s malwarebytes antimalware, avirou, je ciste. nejake napady? po zadani captchi stranky idu, len trebars po restarte pc znova to pyta.
link na obrazky: https://imgur.com/a/be0qK
prvy obrazok pri pristupe na cdkeys.com, ale aj ine stranky, napriklad tpb.
druhy obrazok pri googleni.
pc som presiel cele s malwarebytes antimalware, avirou, je ciste. nejake napady? po zadani captchi stranky idu, len trebars po restarte pc znova to pyta.
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
Toto isté robí aj mne už nejakú dobu. Predpokladám že to je dôsledok toho že visím na rovnakej verejnej IP ako stovky, možno až tisíce zariadení ľudí môjho providera, takže je vysoký predpoklad že aspoň niektorí z nich budú mať kopec vírusov a malwaru a IP je je niekde blacklistnutá kvôli DDOS alebo niečomu podobnému.
Ak má niekto lepšie vysvetlenie, ideálne návod ako to poriešiť, rád si ho vypočujem.
Ak má niekto lepšie vysvetlenie, ideálne návod ako to poriešiť, rád si ho vypočujem.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Áno, to je celkom možné, že ak nemáš vlastnú verejnú IP ale ideš z poolu od ISP a aj ostatní z poolu riešia podobné stránky, tak sa niečo také môže stať.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
ja mam antik a toto mi hadze napr. YT
zo swanu mi odpisali dnes. aj ked teda robilo mi to len ten jeden den, teraz este na starej verejnej IP uz vsetko v poriadku..
Naši sieťoví technici zmenili verejnú IP, ktorú zdieľate s viacerými zákazníkmi.
Pre prejavenie zmeny odporúčame reštartovať Vaše koncové zariadenie (router).
Nakoľko je IP adresa zdieľaná, nevieme podobným opatreniam zo strany serverov
Google zabrániť.
V prípade, ak by ste chceli minimalizovať výskyt podobného stavu, odporúčame
zvážiť doobjednanie vlastnej verejnej IP v cene 5.99EUR /mesačne.
Naši sieťoví technici zmenili verejnú IP, ktorú zdieľate s viacerými zákazníkmi.
Pre prejavenie zmeny odporúčame reštartovať Vaše koncové zariadenie (router).
Nakoľko je IP adresa zdieľaná, nevieme podobným opatreniam zo strany serverov
Google zabrániť.
V prípade, ak by ste chceli minimalizovať výskyt podobného stavu, odporúčame
zvážiť doobjednanie vlastnej verejnej IP v cene 5.99EUR /mesačne.
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Lacika, tak tí, s ktorými zdieľaš (Antik ako v podstate všetci majú zdieľané pripojenie, ak si nepriplatíš za vlastnú verejnú IP) pozerajú veľa YT...priveľa.
Ale z povahy veci, nikto nerobí doslova stále to isté, takže tieto "problémy" prídu a odídu.
Ale z povahy veci, nikto nerobí doslova stále to isté, takže tieto "problémy" prídu a odídu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
da sa z v chrome poslat web stranka z desktopu na mobil a naopak tak ako to vie edge?
jedine cez pluginy
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
krasne sa to da prezerat cez historiu, ide mi to jak z telefonu aj tabletu. samozrejme aj cez zalozky.
Doplhin plugin ma takuto funkciu, ale na telefone musi byt doplhin browser.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
asi nie je sanca dostat chrome notifikacie do win 10 action center co ?