Stolicka k pc
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Stolicka k pc
pozor. sietovy sedak len ak nejsi velky a tazky. lebo inak ta budu tlacit tie okraje stolicky.
stolicka ma nosnost 130kg, ale ak sa priblizujes k tejto hmotnosti je celkom mozne, ze sa casom vytaha ta sietovina na okrajoch.
imho sietovy sedak je pre ludi max do 100kg, mozno aj menej.
stolicka ma nosnost 130kg, ale ak sa priblizujes k tejto hmotnosti je celkom mozne, ze sa casom vytaha ta sietovina na okrajoch.
Spoiler: ukázať
s mojou váhou som ešte dosť v rezerve 178cm 70kg... stále sa nwm rozhodnúť... ach jáááj
EDIT: nieje tu niekto z PO, KE, kto má niečo z tohto doma, v práci a nevadilo by mu, keby som sa na ňu prišiel osobne pozrieť, vyskúšať?
EDIT: nieje tu niekto z PO, KE, kto má niečo z tohto doma, v práci a nevadilo by mu, keby som sa na ňu prišiel osobne pozrieť, vyskúšať?
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Ma niekto skusenosti s latkovymi stolickami od DX Racer ?
Mam 196cm a 95kg a tie mozu ist este hore tak premyslam ze co s tym.
DX racer vyhrava vdaka polohovatelnemu operadlu kedze mam dost vysoko telku tak by to mohlo byt prijemne.
Este pokukujem po Emagre len neviem sa rozhodnut.
Jedine co viem ze konecne nastal cas si spravit radost a kupit nieco poriadne co vydrzi aspon 6 rokov ... ci prehanam ? ... lebo tie lacne ked kupim tak vydrzia 2 roky a to posledne mesiace kym umru je to katastrofa na nich aj sediet
Mam 196cm a 95kg a tie mozu ist este hore tak premyslam ze co s tym.
DX racer vyhrava vdaka polohovatelnemu operadlu kedze mam dost vysoko telku tak by to mohlo byt prijemne.
Este pokukujem po Emagre len neviem sa rozhodnut.
Jedine co viem ze konecne nastal cas si spravit radost a kupit nieco poriadne co vydrzi aspon 6 rokov ... ci prehanam ? ... lebo tie lacne ked kupim tak vydrzia 2 roky a to posledne mesiace kym umru je to katastrofa na nich aj sediet
Mohla by. V práci mám Emagru (plný sedák) 2 roky a zatiaľ nevyzerá že by jej niečo bolo, podobne doma (sieťový sedák) 1,5roka. BTW 94kg aktuálne
Inak Emagra má polohovateľné operadlo samozrejme tiež, a tie lepšie verzie majú určite viac možností polohovania ako DX Racer.
Inak Emagra má polohovateľné operadlo samozrejme tiež, a tie lepšie verzie majú určite viac možností polohovania ako DX Racer.
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
tak aktualny maximalny rozpocet je 350eur tak premyslam ze co s tym ... niekedy sedim na hulvata cudne poskrucany bokom v aktualnom kresle kde mam nohy vylozene na stol ale stalo som blizko toho stola ze dotiahhnem na klavesnicu ...
Pozeral som aj tych vyvazovacich stolickach - nejako druhu aktivneho sedenia ale to som si predstavil ze unaveny si chcem oddychnut pri nejakej hre a to by asi nebolo uplne vhodne ... aj cenovo su niekde inde
DX racer sa mi paci pre svoju konstrukciu ze by mala nieco vydrzat ... o tom polohovani oproti ostatnym stolickam beriem ze je to horsie len asi by bolo vhodne najst miesto kde by som si to vyskusal najlepsie PP/PO/KE. Viete o nejakom obchode kde maju vystavene taketo lepsie stolicky ?
Pozeral som aj tych vyvazovacich stolickach - nejako druhu aktivneho sedenia ale to som si predstavil ze unaveny si chcem oddychnut pri nejakej hre a to by asi nebolo uplne vhodne ... aj cenovo su niekde inde
DX racer sa mi paci pre svoju konstrukciu ze by mala nieco vydrzat ... o tom polohovani oproti ostatnym stolickam beriem ze je to horsie len asi by bolo vhodne najst miesto kde by som si to vyskusal najlepsie PP/PO/KE. Viete o nejakom obchode kde maju vystavene taketo lepsie stolicky ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Par stran dozadu sme pisali, na Mlynskej je v KE obchod ale Emagru tam nemaju, ta je najblizsie az v BA.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ja by som bral Kinga od DXR, osobne. Ergo (ja mám konkrétne Ergohuman) je super ale neviem, niekedy si proste prajem presadnúť do nejakého kvázi kresla ako DXR a podobné.Anakin666 napísal: ↑St 15. Nov, 2017, 13:08 tak aktualny maximalny rozpocet je 350eur tak premyslam ze co s tym ... niekedy sedim na hulvata cudne poskrucany bokom v aktualnom kresle kde mam nohy vylozene na stol ale stalo som blizko toho stola ze dotiahhnem na klavesnicu ...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
toto môžem potvrdiť aj ja, síce ma netlačí a mával som 105kg(kolegu na testovacej stoličke tlačili boky), ale na jednej strane sa mi začína tá sieťovina vyťahovať, budem to riešiť reklamáciou. Plus jeden neskutočne obrovský mínusový bod pre sieťový sedák je, že je aj posúvny a páčka na posúvanie je na takom mieste, kde ju vždy zatlačím lýtkami a potom sa mi to posunie.paranoid.asian napísal: ↑Ut 07. Nov, 2017, 09:59 pozor. sietovy sedak len ak nejsi velky a tazky. lebo inak ta budu tlacit tie okraje stolicky.
Toto je aj dôvod prečo sme nezobrali sieťový sedák do firmy. Máme objednaných 20 stoličiek s klasickým sedákom, ktorý je potiahnutý nejakým vodotesným povlakom. Takže by to aj malo niečo vydržať.
Neviem síce ako jedná emagre s jednotlivcami, ale ich prístup k nám ako firme bol špičkový, poslali stoličky na testovanie, mali sme x4, x5 a ako písal loleqboleq tá x4 má len akože delenú opierku, x5-ka s bedrovou opierkou je oveľa lepšia
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
- paranoid.asian
- Používateľ
no chcem to aj ja poslat na reklamaciu kvoli tej vytahanej sietovine
uvidim ako zareaguju. a ci budu ochotni to vobec riesit.
vymena sedaku za iny je 50e, tak naivne verim, ze v ramci reklamacie by to mohli poriesit s nejakou zlavou.
e: ano ta packa vytaca i mna. staci do toho jemne tuknut a uz sa to hybe cele
dokonca ta zatka neprilieha pevne, a staci aby som kolesom zavadil o nieco na zemi, tak sa sedak posunie.
vymena sedaku za iny je 50e, tak naivne verim, ze v ramci reklamacie by to mohli poriesit s nejakou zlavou.
dokonca ta zatka neprilieha pevne, a staci aby som kolesom zavadil o nieco na zemi, tak sa sedak posunie.
Ja mám na X5 iný sedák, úplne inú páčku a vôbec do nej omylom nezabŕdam, ani sieťovina zatiaľ nevyzerá že by sa vyťahovala (92-95kg) - asi menili dodávateľa/model, dávnejšie sme to riešili, dával som sem foto.
- paranoid.asian
- Používateľ
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Zdravesedenie, či Kancelarskezidle? Neviem, či pri oboch, ak im aj pošleš tú foto, čo sa deje, tak či ti len nepošlú nový sedák. Prípadne, ak by si to mal posielať, tak napísať aj do Emagry, že nemáš na čom sedieť a či by boli ochotní rovno poslať nový sedák (že im pošleš aj faktúru, aj foto,...).paranoid.asian napísal: ↑Št 16. Nov, 2017, 15:04 no chcem to aj ja poslat na reklamaciu kvoli tej vytahanej sietovine
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Inak, neviem, či som robil analýzku aj tu, ale na inom fóre som v podstate dávnejšie pozrel stoličky na kancelarskezidle v normálnych cenách a snažil sa vydolovať z nekonečnej ponuky niečo, vyzeralo to asi takto
Spomínam tam Multised BZJ-393, zaujímavo vyzerajúce AiO riešenie, vtedy za neviem akú cenu (bola akciová, asi ~180€), no v rámci piatku teraz dali novú, teraz za smiešnych 167€
https://www.kancelarskezidle.com/zidle/ ... -cerna.php
musím povedať, že ak by som chcel niečo lacné a AiO riešenie (aj podrúčky, aj opierka na hlavu), tak by som do toho šiel...trošku lepšie vyzerajúca mechanika, sedák vyzerá, že má aj svoju hrúbku a tá sieťovina...verím, že to bude niečo flexibilné a nielen nejaká sieťka.
Ten vešiačik ani neriešim.
https://www.kancelarskezidle.com/zidle/ ... -cerna.php
musím povedať, že ak by som chcel niečo lacné a AiO riešenie (aj podrúčky, aj opierka na hlavu), tak by som do toho šiel...trošku lepšie vyzerajúca mechanika, sedák vyzerá, že má aj svoju hrúbku a tá sieťovina...verím, že to bude niečo flexibilné a nielen nejaká sieťka.
Ten vešiačik ani neriešim.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
zajtra mi dojde DX King, daco potom napisem knemu ale hlavne sa pokusim spisat ich porfolio podrobne a poriadne pretoze po par hodinach badania som zistil ze v tom maju dost bordel aj na slovenskom shope aj na kancelarskezidle
je dost nejasne ktory model a preco si vybrat...
tiez som prv chcel Formulu ktora je krpata(180cm 90kg clovek by v tom trpel)... potom Racing alebo Drifting ale tiez su na mna male a to niesom obrovsky (93kg) cize sa da velmi lahko pomylit...
hlavne ich znacenie je matuce napr. edicie racing su dokonca tri kedy rozdiel v odporucanej vyske je v skutocnosti aj 10cm v zavislosti od znacenia to ale nikde nieje uvedene... cize tak
tiez som bol rozhodnuty pre latku ale nakoniec som vzal PU kvoli zivotnosti... PU moze casom popraskat... ale latkova vybledne, vyderie a skrvny z potu alebo ineho sa nevycistia len tak atd. atd.
navyse PU hlavne v karbonovom vzore vyzera fakt luxusne
je dost nejasne ktory model a preco si vybrat...
tiez som prv chcel Formulu ktora je krpata(180cm 90kg clovek by v tom trpel)... potom Racing alebo Drifting ale tiez su na mna male a to niesom obrovsky (93kg) cize sa da velmi lahko pomylit...
hlavne ich znacenie je matuce napr. edicie racing su dokonca tri kedy rozdiel v odporucanej vyske je v skutocnosti aj 10cm v zavislosti od znacenia to ale nikde nieje uvedene... cize tak
tiez som bol rozhodnuty pre latku ale nakoniec som vzal PU kvoli zivotnosti... PU moze casom popraskat... ale latkova vybledne, vyderie a skrvny z potu alebo ineho sa nevycistia len tak atd. atd.
navyse PU hlavne v karbonovom vzore vyzera fakt luxusne
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Vyzerá luxusne ako "karbónová" páska na kapote. Áve, umelá hmota. Ššššššmls - už počujem ten zvuk v lete.