Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Quickyboy tak ja ti ho teda odpredam
Btw. Tipujem ze asi az take koser to s nim nebolo ked dal hned 3k zlavu + Ilava + divne sedacky co neladia s ostatnym introsom = asi sa zlakol tej zmluvy )))))
Btw. Tipujem ze asi az take koser to s nim nebolo ked dal hned 3k zlavu + Ilava + divne sedacky co neladia s ostatnym introsom = asi sa zlakol tej zmluvy )))))
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
som klikol na tento clanok a zarazilo ma to mnozstvo prachu na fotkach http://techbox.dennikn.sk/recenzie/bmw- ... e/?ref=mpm to nevedia v aute z 150k nejako rozumne vyriesit filtraciu??
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
to myslis vazne?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
este raz kde som pisal ,ze interier neladil so sedackami ???? chlapi citajte... pisal som ,ze podla fotiek vyzerali sedacky ako cierne...
nazivo bolo vsetko modro kremove = top
co uz skoda no , oci pre plac moja blbost ,ze som rovno nezazmluvnil
p.s. ozaj zacinam verit,ze mi teraz nebolo sudene vymyslat s autom fiatika hodim na net a ked sa preda budem mudrejsi potom.
nazivo bolo vsetko modro kremove = top
co uz skoda no , oci pre plac moja blbost ,ze som rovno nezazmluvnil
p.s. ozaj zacinam verit,ze mi teraz nebolo sudene vymyslat s autom fiatika hodim na net a ked sa preda budem mudrejsi potom.
Fiatika ani nespominaj lebo tu budeme mat do pondelka 2 strany turbospamu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
A ked som sa ja pytal ze co nestrelis fiata ta som bol za pohana. A mne sa turbospam paci.inac q ten range by ta omrzel casom cize si mozno aj usetril
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
este bude tych aut.. neboj.
ved je tu tolko rychlokvasenych zbohatlikov, az nerozumiem, kde som urobil chybu..
mal som sa asi menej ucit
ved je tu tolko rychlokvasenych zbohatlikov, az nerozumiem, kde som urobil chybu..
mal som sa asi menej ucit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
no za pohana by si bol tak pred turbom
hah ja zas vravim,ze som sa asi zle ucil ked vidim co beha okolo mna ...,kazdy tu stava, kupuje pozemky 130em2 a ja nechapem kde na to ludia kradnu, ted beru...
ale lamentovat mozme inde
range neomrzi, ani ten predtym neomrzel ale zhodnotil som realny prinos nutnych investicii a predal ho:)
hah ja zas vravim,ze som sa asi zle ucil ked vidim co beha okolo mna ...,kazdy tu stava, kupuje pozemky 130em2 a ja nechapem kde na to ludia kradnu, ted beru...
ale lamentovat mozme inde
range neomrzi, ani ten predtym neomrzel ale zhodnotil som realny prinos nutnych investicii a predal ho:)
Q hod inzerat na fiata poslem bratovi
Nemrznucu do odstrekovacov hociaku? Ci mate daky tips na daco co nesmrdi jak liehovar?
Inak dovolim si predpokladat ze nemrznuca do chladica je by default liata do noveho auta ano? (neviem sa v papieroch dopatrat ) ci radsej skontrolovat hustomerom?
Nemrznucu do odstrekovacov hociaku? Ci mate daky tips na daco co nesmrdi jak liehovar?
Inak dovolim si predpokladat ze nemrznuca do chladica je by default liata do noveho auta ano? (neviem sa v papieroch dopatrat ) ci radsej skontrolovat hustomerom?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Uz dlhsie pouzivam napln do ostrekovaca z Lidla, nesmrdi a nemal som problem ani minuly rok vo velkych mrazoch. Ked potrebujem narychlo, tak klasika na OMV, ale tam uz pomaly nevedia, co za zimnu napln do ostrekovaca pytat.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Náplň do ostrekovačov z Lidlu absolútna kokocina, na všetkých autách to zanecháva šmuhy (takmer na všetkých autách rôzne stierače, na 34ke napr. mám Bosch a i tak to zanecháva šmuhy). S ostatnými naplňmi to nerobí.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
asi mas mastne skla pre istotu pozrem cez hustomer 3e v alze not bad.. hodi sa
mne to bolo jasne ze tak ci tak to zmeras