Všeobecná diskusia
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Všeobecná diskusia
Kebyže ostatné náplne tiež zanechávajú šmuhy tak nepoviem nič, ale "šmuhí" len a len ten z Lidlu. Inak sklá pravidelne čistím, na poriadny výhľad nedám dopustiť.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Keď niečo objednávam z netu, prihodím rovno zo štyri 5-litrové balenia MOTUL nemrznúcej do ostrekovačov.
Zápach / vôňa takmer žiadna, ak vôbec niečo, tak slabý náznak vône. Umývacie schopnosti výborné, šmuhy žiadne, stopa sa rýchlo "odparí", ani v naozaj veľkých mrazoch po odparenie nestíha zamrznúť.
Ak náhodou sa stane, že som dlho nič neobjednával a zostanem OUT OF STOCK (ako teraz, mám hodenú poslednú plnú v Subaru, ešte som ju neotvoril), tak v kupujem v Metre. Po minulé roky najhnusnejší obal, najlacnejšia a aj tak som s ňou bol spokojný, oproti MOTULu ale stíhala namŕzať...
Zápach / vôňa takmer žiadna, ak vôbec niečo, tak slabý náznak vône. Umývacie schopnosti výborné, šmuhy žiadne, stopa sa rýchlo "odparí", ani v naozaj veľkých mrazoch po odparenie nestíha zamrznúť.
Ak náhodou sa stane, že som dlho nič neobjednával a zostanem OUT OF STOCK (ako teraz, mám hodenú poslednú plnú v Subaru, ešte som ju neotvoril), tak v kupujem v Metre. Po minulé roky najhnusnejší obal, najlacnejšia a aj tak som s ňou bol spokojný, oproti MOTULu ale stíhala namŕzať...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
https://www.autobazar.eu/fiat-500-12-8v ... 89605.html
zena si uz pofnukala ze ci ozaj musim vymyslat zas
zena si uz pofnukala ze ci ozaj musim vymyslat zas
Diki za tips hosii!
Q - krasny cukrik nadhera hodil som brovi izos. Juj ty kokos keby ze nemam co s prachmi asi by som si ho zobral len tak pre radost Brutalne sa mi paci to auto a aj cena je fakt ze dobra.
Q - krasny cukrik nadhera hodil som brovi izos. Juj ty kokos keby ze nemam co s prachmi asi by som si ho zobral len tak pre radost Brutalne sa mi paci to auto a aj cena je fakt ze dobra.
-
- Pokročilý používateľ
je to cuker, uz mi pisali dvaja kamosi, tak mozno sa preda ozaj rychlo som zvedavy... v kazdom pripade toto bude velmi tazke lucenie...jaj
preco si nechodil za klientmi v tomto?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
aspon by sa hned na zaciatok rozputala debata, lebo by sa vsetci posmiali
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Tak uz sa nam montuje 1.5 TSI do novej ibizky. Tak som sa vrhol do konfiguratora ako sumoborec... 18 933,- € s DPH. Lol
cennikova cena je o nicom ked na kazde jedno auto mas inu zlavu
velku zlavu na novy model nedostanes to mi ver .. max zlava co viem davaju 1000e z cenniku a aj to len pre clenov seat klubu.
ale s tymto motorom si uz ibiza oznacenie FR zasluzi
cena kruta, ale ak to berieme ako hot hatch, tak este sa da
tiez mi vysla taka cena 18 897,- € 3K doplnkova.. ale skoda, ze to zatial nema DSG..
cena kruta, ale ak to berieme ako hot hatch, tak este sa da
tiez mi vysla taka cena 18 897,- € 3K doplnkova.. ale skoda, ze to zatial nema DSG..
stiv - to zasa nie na 2/3 drobnosti (fajcarsky pack cervene pasy a este daco) je to fulka.
Ibiza FR je a vzdy bola o podvozku a vybave nie moc o motore.
Seat vsak tiez prechadza na model:
FR-line = obycajne auto - FR like vzhlad FR vybava ale jazdi to ako obycajne auto. Trocha sa nam to u seatu komplikuje (rovnako to ma ak VW, R vs R-line ... pozname )
Netusim ako sa ten novy podvozok sprava s DCC cize neviem potvrdit ci je to to prave orechove, ale ano to 1.5 TSI sa celkom globalne pochvaluje (vo svete trojvalcov je to jednooký medzi slepými ) FRkova ibiza bola vzdy skor taky warm hatch. hothatch je az cupra (ale napr. rozdiel medzi poslednou cuprou a mojim autom (teda karosarska 6J) je len vo vacsich zadnych kotucoch a motorizacii + moje ma DCC - nvm ci cupra mohla mat. Inak su to technicky identicke auta). Nvm co bude s cuprou pri ibize, oznamene nie je do dnes nic, a vyzera to , ze na novej platforme sa ibiza sekne na FRku a tam to aj bude koncit.
Schvalne som zvedavy ci sa dockame FR-line verzie novej ibizi. "stare" toledo ju uz dostalo a či pana, vyzera to sportovo, ale je to obycajny rapid
Cize
FR-line - vybava
FR - vybava + podvozok + brzdy
CUPRA - hot hatch
Ibiza FR je a vzdy bola o podvozku a vybave nie moc o motore.
Seat vsak tiez prechadza na model:
FR-line = obycajne auto - FR like vzhlad FR vybava ale jazdi to ako obycajne auto. Trocha sa nam to u seatu komplikuje (rovnako to ma ak VW, R vs R-line ... pozname )
Netusim ako sa ten novy podvozok sprava s DCC cize neviem potvrdit ci je to to prave orechove, ale ano to 1.5 TSI sa celkom globalne pochvaluje (vo svete trojvalcov je to jednooký medzi slepými ) FRkova ibiza bola vzdy skor taky warm hatch. hothatch je az cupra (ale napr. rozdiel medzi poslednou cuprou a mojim autom (teda karosarska 6J) je len vo vacsich zadnych kotucoch a motorizacii + moje ma DCC - nvm ci cupra mohla mat. Inak su to technicky identicke auta). Nvm co bude s cuprou pri ibize, oznamene nie je do dnes nic, a vyzera to , ze na novej platforme sa ibiza sekne na FRku a tam to aj bude koncit.
Schvalne som zvedavy ci sa dockame FR-line verzie novej ibizi. "stare" toledo ju uz dostalo a či pana, vyzera to sportovo, ale je to obycajny rapid
Cize
FR-line - vybava
FR - vybava + podvozok + brzdy
CUPRA - hot hatch
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> zena si uz pofnukala
vyleteli slzy od radosti ze konecne dostane nieco do coho sa zmesti s dietatom a tromi plienkami ?
vyleteli slzy od radosti ze konecne dostane nieco do coho sa zmesti s dietatom a tromi plienkami ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
strasne som cakal kedy nieco duchaplne prispejes ) neprekvapil si:))