Nove sluchadla (stuple) k fonu
Re: Nove sluchadla (stuple) k fonu
Tak je ale samozrejme kopa spuntov, a je ich vacsina, ktore maju naopak basy zdoraznene. To zalezi na tom ake ma ktory model ladenie. S cenou to nijako nesuvisi, v kazdej kategorii mas sluchadla s roznym ladenim.
zdravim, potreboval by som pomoct s vyberom stuplov, cenovo tak do 40 eur, budem ich pouzivat hlavne na sport takze potrebujem aby drzali dobre v usiach a nevypadavali, a pocuvam jemne basovejsiu hudbu (EDM, DnB etc. )
Ak to ma byť z našich obchodov, tak MEE audio M6. Alebo M6P, tie maju naviac ovladanie na kabli.
Tie M6P su uz dost cez rozpocet, 60 eur za ne ucite davat nechcem. Je k tomu este nejaka alternativa ? Radsej by som bral asi bezdrat, predsa len na behanie je to ovela pohodlnejsie
M6P stoja pod 40€. Tych 60 si nabral kde?
Alternativa s BT su Mee audio X5 a X6, Audio-Technica ATH-Sport2.
Na bezdratoch nie je nic take extra pohodlne. Kabel pri drotovych vies tahat zozadu poza chrbat. Nijako to neobmedzuje.
Alternativa s BT su Mee audio X5 a X6, Audio-Technica ATH-Sport2.
Na bezdratoch nie je nic take extra pohodlne. Kabel pri drotovych vies tahat zozadu poza chrbat. Nijako to neobmedzuje.
práveže si myslím že pre neho bude bezdrát úplne ideálny, pri behaní ten kábel prekáža bohužiaľ,
keď ti môžem poradiť tak tieto sú bomba na behanie https://sluchadla.heureka.sk/lamax-beat-pax-x-1/, a sú aj za dobrú cenu
keď ti môžem poradiť tak tieto sú bomba na behanie https://sluchadla.heureka.sk/lamax-beat-pax-x-1/, a sú aj za dobrú cenu
Akurat ze hraju podpriemerne. A ten ovladaci panel taha sluchadlo z ucha. Na beh su vhodnejsie sluchadla ktore sa nosia kablom poza ucho. A nemaju ani zvysenu odolnost voci vode a potu. To je tiez dobre zvazit.
Kabel ti nezavadzia ked ho, tak ako som pisal, tahas zozadu poza chrbat. Nema ti ako zavadziat.
Kabel ti nezavadzia ked ho, tak ako som pisal, tahas zozadu poza chrbat. Nema ti ako zavadziat.
A preco nie KZ ZS5 / ZS6 + bluetooth kabel? Nikde nevidim podmienku ze musia byt z nasich obchodov.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
Sice su zvukovo top, ale na sport nie uplne idealne.
viem že niektoré bluetooth slúchatká majú roblém s tým že ovládací panel ťahá slúchatko z ucha ale u tých paxov s tým problém nie je a zvukovo nevidím problém u nich tiež, a to som už zopár slúchadiel mal
Problem s tym praveze je. A co sa zvuku tyka, otazka je s cim si to porovnal. Lebo ten zvuk nie je nic prevratne. Tie Mee Audio su podstatne lepsie.
Lamax je vyhypovana znacka. Tie ich produkty su (vacsinou) dobre spracovane, to sa im vziat neda, a maju zrejme aj pre mladych atraktivny dizajn. Preto su popularne. Ale zvukovo je to obycajny priemer, niektore podpriemer.
Lamax je vyhypovana znacka. Tie ich produkty su (vacsinou) dobre spracovane, to sa im vziat neda, a maju zrejme aj pre mladych atraktivny dizajn. Preto su popularne. Ale zvukovo je to obycajny priemer, niektore podpriemer.
Tak potom mám asi dokonalé ucho lebo mne pri behu fakt nevypadávajú. Neviem no každý má asi svoj názor.