Ahojte, zhanam bluetooth reproduktor v cenovke do cca 200€, hlavna poziadavka je dostatocna hlasitost a prenosnost.
Z toho, co som doteraz pozeral, zvazujem JBL Charge III a DENON Envaya. Vie niekto o nejakej dalsej alternative? Najlepsie aj s vlastnou skusenostou. Vopred vdaka za odpovede
Tak skoda ze az teraz som si pozrel spravu, bol by som to isto pozriet, ale nakoniec som objednal JBL. Bol som si vypocut Charge 2+ a znelo to velmi fajn, az som bol prekvapeny, ako moze taky maly reprak vyprodukovat taky zvuk. Charge 3 by mal byt este o nieco lepsi. Velke plus u JBL je vodotesnost, kedze sa bude pouzivat hlavne na chate, tak tam sa to zide )
ahojte zhanal som nedavno nejaky bezdratovy reproduktor k mobilu, dal som si strop 100 eur a npo asi pol hodinke hlaadania som nasiel https://www.alza.sk/lamax-beat-sounder- ... 748765.htm paci sa mi ze ma aj nfc a jek ako tak vodotesny, mate ho niekto odskusany ?
u LAMAX Beat Sentinel SE-1 som nic take nezaznamenal.. aj ked az tak potichu som ho nepocuval. Ale pri normalnej hlasitosti (aka radio v kuchyni) to hralo ok..
priam sa to vyrovnalo mojim JBL FLIP 3
ale moze to byt vada kusu.. odbity keramicky kondik dokaze narobit neplechu.
Tiež pokukujem po Bt repraku ale cenovku mam tak okolo 300e až 350e, mam vyhliadnuty Marshall Stanmore páči sa mi dizajn, počul som ho a páči sa mi aj zvuk tohto repráku. Mal som doma aj Denon envayu mini pri nom ma sklamala batéria síce to je do 100e ale zvuk mal tiež dobrý. Preto sa pýtam či máte aj ine alternatívy. Dakujem za odpoved.
Prenášať to budem aj keď nie každý deň, váha toho marshallu je okolo 5kg ak sa nemýlim. V podstate váha mi nevadí, len prosím žiadne Jbl som alergický na tu značku každý to chváli ale nepáči sa mi vôbec ten dizajn