Alza.sk
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Alza.sk
No felipe25, preto sa to vola Lightning deals. Bleskove akcie.
1000 alzakov = 4€
2000 = 8
5000 = 20
10000 = 40
inak sa to vybrat neda.
za odporucenie iphone X 64GB (1 178,93) dostanes 1474 alzakov
btw: alzaci po roku prepadaju..
2000 = 8
5000 = 20
10000 = 40
inak sa to vybrat neda.
za odporucenie iphone X 64GB (1 178,93) dostanes 1474 alzakov
btw: alzaci po roku prepadaju..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
prepadaju, ale da sa to vyriesit tak ze sa poslu z jednoho uctu na druhy a spat
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Čo je doboha s tým ich webom?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Obncas to nastane pri zle formulovanych produktoch, ktore rozbiju dizajn.
Snad prvykrat dosla objednavka skor ako mala. Objednaval som vo stvrtok vecer s dorucenim v sobotu na pobocku a uz v piatok poobede to tam bolo.
Uskladnenie na pobocke 3 dni sa pocita aj s vikendom ako som zistil, cize dnes bol posledny.
Tie rady ale na pobocke neskutocne. Automat nejde, vzdy nejaky senilny dochodca zaberie pokladnu na pol hodinu a ten druhy kym kazdeho vybavy.. no kriz. O tom parkovani v uzkej garazi nebudem ani pisat. Na starej adrese to islo rychlejsie. Auto pred budovou, zaplatene v automate a hned som bol vonku s tovarom.
Uskladnenie na pobocke 3 dni sa pocita aj s vikendom ako som zistil, cize dnes bol posledny.
Tie rady ale na pobocke neskutocne. Automat nejde, vzdy nejaky senilny dochodca zaberie pokladnu na pol hodinu a ten druhy kym kazdeho vybavy.. no kriz. O tom parkovani v uzkej garazi nebudem ani pisat. Na starej adrese to islo rychlejsie. Auto pred budovou, zaplatene v automate a hned som bol vonku s tovarom.
.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
stiv: no nie, urcite tam nebolo lepsie... o tom vydychanom vzduchu v tych malych priestorocoh nehovorim...
mne sa v novej predajni funguje lepsie.. parkovanie free, uzke? srandujes? stovky zamestnancov tsystems s tym problem nemaju kup si uzsie auto
na vianoce to bolo aj na starom mieste hardcore, pamatam si, ako som tam cakal aj hodinu!...
problem je vzdy ten, ked niekto vracia/reklamuje tovar, alebo niekto kupuje tovar na splatky.. ten zablokuje vydaj na par dlhych minut... proste, na vianoce by tam mali byt 3/4ia minimalne stale, z toho jeden by mal riesit len vracanie tovaru...
mne sa v novej predajni funguje lepsie.. parkovanie free, uzke? srandujes? stovky zamestnancov tsystems s tym problem nemaju kup si uzsie auto
na vianoce to bolo aj na starom mieste hardcore, pamatam si, ako som tam cakal aj hodinu!...
problem je vzdy ten, ked niekto vracia/reklamuje tovar, alebo niekto kupuje tovar na splatky.. ten zablokuje vydaj na par dlhych minut... proste, na vianoce by tam mali byt 3/4ia minimalne stale, z toho jeden by mal riesit len vracanie tovaru...
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
alza - "black friday" - meteostanica Hyundai WS 7236 čierna - akcna cena 1140 EUR - stav: vypredane
https://www.alza.sk/hyundai-ws-7236-cie ... .htm#popis
https://www.alza.sk/hyundai-ws-7236-cie ... .htm#popis
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
https://cdn.alza.sk/ImgW.ashx?fd=FotoAd ... 04&i=1.jpg
to sa napaja bezdrotovo? kedze konektor na 220V nejak zmizol?
PS: nemala by ta doska mat konektory na antenu pre to WIFI co je tam sucastou?
cele tie foto su zle?
https://www.alza.sk/asus-k31cd-k-cz001t-d4950442.htm
to sa napaja bezdrotovo? kedze konektor na 220V nejak zmizol?
PS: nemala by ta doska mat konektory na antenu pre to WIFI co je tam sucastou?
cele tie foto su zle?
https://www.alza.sk/asus-k31cd-k-cz001t-d4950442.htm
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hm, to vyzera fakt zaujimavo. wifi kludne moze byt integrovane, vsak ani na notebooku nemas polmetrovu antenu na dekli
ano, ale na notebooku to mas v plastovom rame okolo monitora a nie vo faradayovej klietke akou je PC skrinka.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Jo, ten automat irituje aj mňa. Inakšie tam nie je extra problém, možno len keď ľudia nechápu tomu značeniu na podlahe, aby sa na seba nelepili a tomu pri pokladni nechali aj priestor. Čo už, slováč.stiv napísal: ↑Po 11. Dec, 2017, 19:07 Snad prvykrat dosla objednavka skor ako mala. Objednaval som vo stvrtok vecer s dorucenim v sobotu na pobocku a uz v piatok poobede to tam bolo.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305