auto +- 15K

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: auto +- 15K

Príspevok od používateľa Papek »

Cakat nejaku super mega zlavu na auto ktore ide dobre na odbyt. Hm... Ktory normalny predajca by si odtrhol od ust ked v rade caka dalsich x-ludi, ktori su ochotni platit. To mi nejako nevychadza.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
Sky
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49

Príspevok od používateľa Sky »

Zistim ti od kolegu co ho objednal, dostal ho za cenu ze ma z toho predaja firma nulu (vraj, to povedali oni, ale pozna sa s nimi). Zistim konfig. a cenu co dostal.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
maniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41

Príspevok od používateľa maniak »

stefan: len zo skusenosti so Superbom pred 2 rokmi. Superb mal cakacku 6 mesiacov a viac nez 4-5% nechceli dat, potom sa jeden predajca nasiel co dal 8%. V tej dobe ani na 206kW benzin nechceli dat viac nez 10%, nakolko isli dobre odbyty. Preto by som necakal ani z Karoqa vacsiu zlavu. Inak nie je T-Roc to iste ako Seat Arona? Tie su mensie nez Karoq. Karoq by mal byt rovnaky ako Ateca, Tiguan je asi trosku vacsi (ale uz je dlhsie na trhu, tak by si sa mohol na neho pytat, mozno bude nieco skladove).
FVE 12.45 kWp V/Z
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

dik boprci a sky napis smelo, dnes som volal veducemu predaja v jednej nemenovanej predajni skoda a ze mi vie dat 12% dole z confguratora, a mozno neake saplaviny k tomu, silne som nalomeny bo to bude 22 namiesto 25 ale kare ma dat za take love za skodu. more kde je zoom a turbo ked ich potrebujem. vase argumenty stale predostieramz ene vecer ked uspime malu.inac sme si spisali + a - jak pisal broslo, a nepomohlo :D :D :D vitazi to ze ked si do auta ssadneme, kde sa citime dobre, neriesime nidke vybavu ale posleme otravneho rpedajcu prec, zavrieme dvere a rozpravame sa ze co a jak.
hry- ps5
doma-HP probook
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

da sa nejako odhlasit z tohto prispevku , nech mi nevyskakuje notifikacia ? :D
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

vedla "napisat odpoved" mas taky vidliovy kluc a ked nan kliknes, tak mozes odfajknut "nesledovat tuto temu"
alebo v maily kliknut na posledny odkaz
Sky
Používateľ
Používateľ

Stefan: tak mal to takto vyskladane s cenou 21.300
http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/ ... nfigurator
Teraz su ale v cenniku uz ine ceny ako ked to objednaval.
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

na Karoku mi vadi ten stiesneny priestor co panuje vovnutri. Za tu cenu mi proste vadi.
Karok 1.6tdi drndrndrn mi vadi uz absolutne totalne, ani sa nemusim pozriet na cenovku 27.000 eur.

Na novom Vianku teda Véčku za 80.000eur mi vadi ze nejaky kreten co to navrhoval asi nemal prave koleno, pretoze tak designersky ohol stredovu konzolu na vnutornej strane ku volantu, ze sa tam na miesto vodica NEDA SEDIET. Keket ked ho chytim... vo Viane 2004-2014 sa sedelo po pansky. Tento novy asi vymyslal nejaky pritepleny trpaslik Gucci.

>> more kde je zoom a turbo ked ich potrebujem.

začém bukvý, vsjo jasnó. Z toho stareho ruskeho vtipu ked si americky turista za cias tazkeho komancovania v 1985 kupil noviny v Moskve na Cervenom namesti, zaplatil tri dolare a dostal prazdne papiere. Tak sa pyta ze doriti kde su pismenka, a odpoved predavaca naco pismenka, ved je vsetko jasne.

>> inac sme si spisali + a - jak pisal broslo, a nepomohlo

lebo lietas horedole jak kozmonauti vo vesmire. Necham nejaky prispevok dva, potom ti napisem nieco o Voyageri aby som ta doplietol uplne :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Style mi pride nepotrebny doplacat a to radsej som nabil do vybavy ale mas kontakt sky na predajcu a preco dostal taku zlavu?kludne ss. Ja sa na viac ako 12perx neviem dostat. Ale reisim len mail a phone. Osobne asi dalsi tyzden.
hry- ps5
doma-HP probook
maniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41

Príspevok od používateľa maniak »

Stefan, aj sa pytas na termín dodania auta?
FVE 12.45 kWp V/Z
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

nezabudni na zabezpecenie toho zazraku. Dva zedery, tri defendlocky, aspon jednu-dve hrube retaze a priviazat o lampu, podrazdeneho pitbula donutra, nejakeho jedovateho hada do kufra, vies take tie premiove skodovacke veci. Vamos a cernocha s brokovnicou pre istotu. Odpojena diagnosticka zasuvka, zrusene kejles-gou, styri tajomne vypinace, prehodene napajanie riadiacej jednotky aby utocnik nemohol prist so svojou specialne pripravenou (ach doriti toto nefunguje, pretoze maju vytiahnute von krokodilky a napoja sa direkt na bateriu ktora je pobliz), specialne vyriesene otvaranie kapoty (z toho isteho dovodu) a... nepriestrelne dvere v neposlednom rade, aby ti nikto nemohol navrtat ako plechovku od piwa :

http://pics.zeder-lock.sk/pokusy/touareg1.jpg

ano, spravne, vedie tade nesifrovana diagnosticka zbernica ktorou si mohli otvorit masinu, vypnut imobilizer a taketo panske huncutstva.

Predvcerom sa vyjadril jeden nemenovany hejter americkych sraciek - kto zaplati 27k eur za jednasest Karoka by mal seriozne vyhladat lekarsku pomoc. Ach doriti vlastne tam uz bude narvane tymi co zaplatili 40k+ za tie koko.. ko... kokoďjaky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Smutne :-( u bmw stalo zlozit kryt spataku a ma si mal pristup priamo na CAN
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Diesel niea. Tot done. Inac ten karoq neni stiesneny dnu. A to ma 196cm. idem prave na fizlaren odhlasit 6tku. To dodanie je komedia. Jeden predajca povie 6mes. Druhy 3. Treti 18tyzdnov. Da sa to zmluvne podchytit neako?ze nie ze predbezny datum?ze napr nedaju do 3mes ta osikat? I tak si myslim ze na novy rok zacnu byt plne sklady a same zlavy. Inac idem si nechat preratat op leasing. Nemate niekto overeny s dobrymi podmienkami neaky op leasing?
hry- ps5
doma-HP probook
Sky
Používateľ
Používateľ

V zmluve budes mat pisane, ze ked budu meskat napr. 8 tyzdnov tak mozes odstupit od zmluvy.
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Preco si to nedas na 4tiny?
Ked mas 20k, tak za 3 roky tych zvysnych 4k nasetris.

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"