shiro napísal: ↑Pi 17. Nov, 2017, 10:22 Inac ked vidim tolko skrin s jednoliatym celnym panelom, aj od lepsich vyrobcov...stiha to nejak normalne nasavat vzduch prednym intake fanom, ked to ma celu prednu stenu ako jednu hlinikovu dosku? Mam CM centurion 590, ta ma cely predok perforovany. A to mi pride ako logicky lepsie vzhladom na privod vzduchu - naco by sa mal tocit, a byt nasavany zdakade zboku predneho panela, ked moze priamo rovno cez perforaciu?
Alebo je to nejak vyriesene, ze prietok vzduchu nieje nejak velmi obmedzovany?
Som pozeral nieco od Fractal Designu, Focus G vyzera pekne, no skoda ze ma len 2x usb na fron paneli, z toho jeden je 2.0...neviem naco to dnes este volakto robi, (videl som aj pri inych skrinkach) ked trojkovy konektor je spatne kompatibilny. Navyse by bodli na front paneli tak 4x usb3.0. Ako dokupovat nejake pridavne predne USB do 5.25". Co uz, no.
Pozri, dôvodov je hneď niekoľko, vizuál, hluk a pod. S rovnakými ventilátormi bude verzia s zakrytým predkom tichšia, toť ako to funguje (najlepšie je ak aj žiadna perforácia nie je oproti človeku, teda ak ju máš napríklad napravo od seba, tak, vpredu a naľavo nie je žiadna a potom len hore/dole/napravo je nejaká.
A stíha? Samozrejme, ale musí tam byť priestor, to, čo má napríklad S340 nie je dosť (sám to mám otestované s S340, ale mám pocit, že Elite verzia môže mať o nejakých pár mm viac priestoru), ak by bola nejaká s podobným štýlom prieduchov ale dokonca s troma ventilátormi, tak ten stredný by mal obrovské problémy "niečo dostať".
Takže stačí dať tomu dosť priestoru a prievan si tam cestičku nájde.