Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
tak to ano.clovek by cakal,ze kupi funglac a ma 5rokov 100tis km pokoj a leje len benzin....holt auta su spotrebny tovar co ma vydrzat zarucnu dobu.konec
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Inak uplne som zabudol nechýbajú niekomu z KE kľúče od škodovky? Zámok prevodovky a neviem ten druhý kľúč je zeder?
Je to z novšieho auta nie 1kova oktavka/superb.
Je to z novšieho auta nie 1kova oktavka/superb.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak ale ten merc je madar
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
stanomx, toto forum ma 23714 uzivatelov, takze statisticka sanca ze medzi nami bude majitel tych klucov je 0,44%. a no neratam ze 80% tych userov je neaktivnych. to by si sa mohol spytat aj doma manzelky, aspon je kosicanka, mozno su jej
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Felipe, prosimta, co za matros to mas? Aby som sa obaval s novym autom prejst 30 000 km? S takouto spolahlivostou by auta nikto nevyrabal, sak by na zarucnych opravach krachli. (P.S. Civic 8g 2008, benzin, takmer uz ma 10 rokov a ca. 170 tisic km, okrem spotrebnych veci ziadne opravy, vsetko mam najazdene v principe ja alebo blizka rodina; Superb 2016, diesel, 1,5 roka a 76 tisic km, zatial boli dve zvolavacky (chromove listy okolo okien a software parkovacej brzdy, ani s jednou vecou som osobne nemal problem), proste len jazdim, dolievam benzin, menim olej a podla potreby spotrebne materialy).
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
fakt chalani, hikat nad tym ze som 30.000km OD NOVOTY nebol v servise pokazeny, preboha to sme uz vsetci uplne vymakli ?
Ked sa bavime ze nebol som pokazeny 350.000 do 380.000 tak pohoda, ten argument je akceptovatelny ale fakt hikat nad novym autom co este ani nevysmradlo ze sa nepokazilo, to mi fakt nechuti. Majitelom trojhrncovych Volcgagenov a Szkodoviek to mozno pride ako nejaky seriozny achievement, ale mne absolutne nie. To je hadam psia povinnost kazdej srackovej technologie vydrzat par motohodin pohromade.
Ze ju hypermoderne verkliky castokrat nesplnaju... no...
Ked sa bavime ze nebol som pokazeny 350.000 do 380.000 tak pohoda, ten argument je akceptovatelny ale fakt hikat nad novym autom co este ani nevysmradlo ze sa nepokazilo, to mi fakt nechuti. Majitelom trojhrncovych Volcgagenov a Szkodoviek to mozno pride ako nejaky seriozny achievement, ale mne absolutne nie. To je hadam psia povinnost kazdej srackovej technologie vydrzat par motohodin pohromade.
Ze ju hypermoderne verkliky castokrat nesplnaju... no...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
a co odomna cakate, ked moje prve auto bolo zozaciatku viac v servise ako u mna?
jasne, ze ked kupim dalsie, a to ide uplne inac, tak to chvalim...
toto je prve auto, ktore dalo 30t km/3roky no problem... takze nemozem pisat negativne. bohuzial taku mam skusenost. v rodine mame opel a ten bol tiez kvoli centralu a zamykaniu prvy rok v servise viac ako je normalne..
jasne, ze ked kupim dalsie, a to ide uplne inac, tak to chvalim...
toto je prve auto, ktore dalo 30t km/3roky no problem... takze nemozem pisat negativne. bohuzial taku mam skusenost. v rodine mame opel a ten bol tiez kvoli centralu a zamykaniu prvy rok v servise viac ako je normalne..
6r,90k km a ani jedna vada.. Dokonca aj predne ziarovky mam od novoty
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Chlapi, menim zimne gumy. Suzuki swift sport 2007. letny rozmer: 195/45 r17.
Momentalne obute zimne (ktore su stare idu prec) : 205/45 r16.Mal som uz objednany rovnaky rozmer ale napadlo mi ze mat sirsiu gumu ako dava vyrobca je blbost a chcem ist naspat ku 195 sirke ked uz kupujem nove.
Teraz ako, brat 195/45 alebo 195/50?
kedze ideme o palec nizsie tak ak ostanem pri 45 bude guma mensia, teda logicky ist na 50? Sam neviem sry za debilne otazky
Inak budu to bf goodrich winter bla bla 2, vyzera ot na naj pomer cena vykon.
Diki vopred.
Momentalne obute zimne (ktore su stare idu prec) : 205/45 r16.Mal som uz objednany rovnaky rozmer ale napadlo mi ze mat sirsiu gumu ako dava vyrobca je blbost a chcem ist naspat ku 195 sirke ked uz kupujem nove.
Teraz ako, brat 195/45 alebo 195/50?
kedze ideme o palec nizsie tak ak ostanem pri 45 bude guma mensia, teda logicky ist na 50? Sam neviem sry za debilne otazky
Inak budu to bf goodrich winter bla bla 2, vyzera ot na naj pomer cena vykon.
Diki vopred.
Pozri co mas v TP
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
lebo ked sposobis nehodu, poistovna sa velmi rada vyviní (to sa fakt tak nazyva) z poistneho plnenia. Cim su buracky a opravy drahsie, tym viac idu po kazdej - este raz, KAZDEJ, drobnosti ktorej sa mozu chytit.
>> a co odomna cakate, ked moje prve auto bolo zozaciatku viac v servise ako u mna?
>> toto je prve auto, ktore dalo 30t km/3roky no problem... takze nemozem pisat negativne.
tak akoze tuto suvislost som si ani trosku neuvedomil. Uz teraz v plnej miere chapem preco Rapidu (aha, nepomylil som sa v nazve) takymto sposobom velebíš - ked si doteraz mal starostí a starostí, uz som ticho.
>> a co odomna cakate, ked moje prve auto bolo zozaciatku viac v servise ako u mna?
>> toto je prve auto, ktore dalo 30t km/3roky no problem... takze nemozem pisat negativne.
tak akoze tuto suvislost som si ani trosku neuvedomil. Uz teraz v plnej miere chapem preco Rapidu (aha, nepomylil som sa v nazve) takymto sposobom velebíš - ked si doteraz mal starostí a starostí, uz som ticho.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
pekne videjko
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Stano kluce zanes na policiu. Gumy kulit podla tp. A maniak hadam do siesla necapujes benzin? inac na punte odisla baterka aby rec nestala a to geno talianske mi okorenilo zase den
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
v technicaku je letny rozmer ale to je jedno si tam dam zapisat aj tie 16 len ich najprv musim obut a hladam logicky vhodny rozmer. lebo 45 bude asi i 2cm mensia na obvode ako 50 co tak nejako.
ok zahada vyriesena. uz len to dopisat do TP...
Povolene rozmery:
195/50 R16 a 195/45 R17
ok zahada vyriesena. uz len to dopisat do TP...
Povolene rozmery:
195/50 R16 a 195/45 R17