Black friday - tipy sem
Re: Black friday - tipy sem
01/12/2017 18:59 The parcel has left the GLS location. Netherlands
mehehe
mehehe
Tak lacika je trochu popredu. Mne to poslali az dnes. 04/12/2017 13:14 The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Mne ma prist zajtra. Snazili sa dorucit v Bratislave uz v piatok, ale vraj ma nezastihli. Skor sa nesnazili
Zobral len Steam Link bez ovladaca. Mate uz niekto skusenost, ci k tomu dobre pasuje aj PS/Xbox ovladac, alebo bezdrotova mys & klavesnica?
Zobral len Steam Link bez ovladaca. Mate uz niekto skusenost, ci k tomu dobre pasuje aj PS/Xbox ovladac, alebo bezdrotova mys & klavesnica?
gigabyte Z97X-Gaming 3 * i5-4460 * * Kingston 8GB DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury * SSD 840 EVO * WD Caviar Blue EX - 1TB * Gelid Solution Tranquillo * be quiet! 550W Pro P9
Pokiaľ som dobre čítal tak pasuje všetko čo si vymenoval
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vyzera to cool ja stale cakam !
Uz mi volal kurier.. tak vecer skocim do depa.
@CageJ je tam i nejaky hdmi kabel alebo len ethernet a nabijacka?
Ja sa stale spolieham na wifinu kedze nemam ako dostat kabel ku telke. 5 GHz pasmo mame u nas ciste a prenasalo by sa to na len na 4 metre.
shift-tab skus..
Vcera som si vyzdvihol ten steam link.
Parovanie s XBOX One S ovladacom nepochopitelne rychle a bezproblemove.
Skoda, ze sa da sparovat len jeden ovladac.
medzi PC a routrom mi zasahuje maly kusok steny.
Otestoval som DiRT3 a Injustice: A Gods among us - 1080p (720p na 4K telke je neskutocny fujtajbl )
2.4GHz - Dirt nehratelny, auto sa nedalo poriadne ovladat, obraz neskutocne sekal a input lag mam akoby som to prenasal cez bavlneny spagat.
Injustice - obcas mi freezol obraz na par desiatok ms. Inak som v bojoch nemal problem
5GHz - neotestovane. musim urobit upgrade routra
Lan 5e - Dirt bol velmi tazko hratelny, mal som pocit akoby mi kazdy 3 frame dropol, input lag mensi, ale auto sa aj tak nedalo udrzat na trati.
Injustice - akoby som to hral na PC.
Dnes asi otestujem este hry cez BT klavesnicu.
Pri niektorych hrach pise len podporu klavesnice ale funguje aj gamepad
Parovanie s XBOX One S ovladacom nepochopitelne rychle a bezproblemove.
Skoda, ze sa da sparovat len jeden ovladac.
medzi PC a routrom mi zasahuje maly kusok steny.
Otestoval som DiRT3 a Injustice: A Gods among us - 1080p (720p na 4K telke je neskutocny fujtajbl )
2.4GHz - Dirt nehratelny, auto sa nedalo poriadne ovladat, obraz neskutocne sekal a input lag mam akoby som to prenasal cez bavlneny spagat.
Injustice - obcas mi freezol obraz na par desiatok ms. Inak som v bojoch nemal problem
5GHz - neotestovane. musim urobit upgrade routra
Lan 5e - Dirt bol velmi tazko hratelny, mal som pocit akoby mi kazdy 3 frame dropol, input lag mensi, ale auto sa aj tak nedalo udrzat na trati.
Injustice - akoby som to hral na PC.
Dnes asi otestujem este hry cez BT klavesnicu.
Pri niektorych hrach pise len podporu klavesnice ale funguje aj gamepad
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Neviete kedy asi mi to príde? Podľa trackingu to je momentálne Maďarsku. Zvyknú dať vedieť deň dopredu, že mi to doručia alebo len v ten deň volajú?