Zdravim,akurat som nahodil M2 SSD do notebooku.
chcel by som vsak nanovo instalovat win z recovery paricie na ten novy ssd.
akym sposobom to docielit ? skusal som obnovu priamo z windowsu len to padlo a vyhodilo chybu a ze nic sa nezmenilo.
skusal som zmenit boot na tu particiu kde je ta recovery a nainstalovat nanovo win z tade,ale to tiez padlo ze mam prehodit na spravnu disk.Povodny boot bol z nejakeho windows boot manager.
Viete mi povedat ako teda na to ? transfer nechcem moc robit.
novy SSD a instalacia win
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: novy SSD a instalacia win
Nemáš na to nejakú kombináciu pri štarte. ?
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Co myslis ? stlacit f9 ? to nefunguje,je o tom aj clanok.mne ide len o to aby som sa dostal na instalaciu winu kde bude moznost zvolit si kde chcem instalovat win.ale asi som to uz vyriesil. ja tu vlastne ani tu recovery particiu asi ani nemam ako to byvalo na starsich notebookoch.stiahnem win rovno z microsoftu a nainstalujem to tak.ostatny software nainstalujem z asus stranky.
musis to na novo nainstalovat, nikdy sa ti to z recovery particie nepodari nahodit na novy respektive druhy disk
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Teoreticky by mohol naklonovať celý disk (včetne backup partition) na to SSD a skúsiť, či sa recovery rozbehne.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
recovery je horšie ako čistá inštalácia kôli 1000 a 1 bloatware
urob čistú inštaláciu...
urob čistú inštaláciu...
Spoiler: ukázať