Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Co vravite na penazenku bitpanda ?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ktora kryptomena sa ta tazit najlahsie? nejde mi o hodnotu, len o najvacsi pocet vytazitelnych jednotiek za nejaky cas. disky uz nenapalujem a updateovanie linuxu ma uz nebavi, tak potrebujem sledovat nieco ine kde naskakuju cisla
Spoiler: ukázať
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
skus pozriet podla grafik a profitability na http://whattomine.com/ alebo https://www.coinwarz.com/cryptocurrency a hladaj podla najvacsieho poctu vytazenych coinov tiez som nad tym rozmyslal ...
@molnart a aj ostatny co hovorite na biblepay? ma to buducnost? poznate? tazite?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Co som si vsimol, tak pri tazeni Monero dost rychlo pribuda DigitalNote, cosi pomalsie, ale stale rychlo FantomCoin.
Po 3 dnoch skusania Minergate som to vypol. Prepocital som si priblizny tyzdenny vynos a oproti NiceHash je to o nicom. Inak niekde na Reddit som nasiel prispevok od clena timu Minergate a popisoval tam, ze ked sucet vytazenych mien dosiahne hodnotu jednej tisiciny BTC, tak sa to automaticky zmeni na BTC a ten sa da potom spenazit. Cize cloveku odpada posielanie do n roznych penazeniek, zmena na inu menu a podobne. Sucasnym tempom mojho tazenia Monera je to ale strasne pomale. U NiceHash mi vychadzalo, ze som v priemere daval denny vynos 0,0002 BTC a to komp siel hlavne v noci a doobeda. Nie je urceny primarne na mining, bol to len taky pokus, ale bol som vzhladom na okolnosti spokojny. Hlavne bol cely proces priposovania zostatku popisany do podrobna vo FAQ a clovek vedel, na com je.
Inak na Twittri su updaty, ze udajne pracuju na rozchodeni sluzby nanovo. Zatial skusam tazit Zcash priamo do penazenky, som zvedavy, ci za noc aspon cosi pribudne
Co sa tyka mojich divnych skusenosti s mymonero.com --> doobeda som pisal na podporu, preco sa mi nevie penazenka zosynchronizovat a preco chybajuce bloky pribudaju. Pokusne som vytvoril dalsie dve. Spravali sa identicky. Teraz vecer pozeram, ze vsetky tri by uz mali byt OK (aspon hore nie je ziadna informacia, ze chybaju blocky), ale na prvej, do ktorej tazim od piatku nepribudlo vobec nic. Tak neviem. Minimalne nejaka tranzakcia by tam mala byt viditelna.
Bud som lama , alebo ma kryptomeny nemaju radi
Po 3 dnoch skusania Minergate som to vypol. Prepocital som si priblizny tyzdenny vynos a oproti NiceHash je to o nicom. Inak niekde na Reddit som nasiel prispevok od clena timu Minergate a popisoval tam, ze ked sucet vytazenych mien dosiahne hodnotu jednej tisiciny BTC, tak sa to automaticky zmeni na BTC a ten sa da potom spenazit. Cize cloveku odpada posielanie do n roznych penazeniek, zmena na inu menu a podobne. Sucasnym tempom mojho tazenia Monera je to ale strasne pomale. U NiceHash mi vychadzalo, ze som v priemere daval denny vynos 0,0002 BTC a to komp siel hlavne v noci a doobeda. Nie je urceny primarne na mining, bol to len taky pokus, ale bol som vzhladom na okolnosti spokojny. Hlavne bol cely proces priposovania zostatku popisany do podrobna vo FAQ a clovek vedel, na com je.
Inak na Twittri su updaty, ze udajne pracuju na rozchodeni sluzby nanovo. Zatial skusam tazit Zcash priamo do penazenky, som zvedavy, ci za noc aspon cosi pribudne
Co sa tyka mojich divnych skusenosti s mymonero.com --> doobeda som pisal na podporu, preco sa mi nevie penazenka zosynchronizovat a preco chybajuce bloky pribudaju. Pokusne som vytvoril dalsie dve. Spravali sa identicky. Teraz vecer pozeram, ze vsetky tri by uz mali byt OK (aspon hore nie je ziadna informacia, ze chybaju blocky), ale na prvej, do ktorej tazim od piatku nepribudlo vobec nic. Tak neviem. Minimalne nejaka tranzakcia by tam mala byt viditelna.
Bud som lama , alebo ma kryptomeny nemaju radi
XMR som vypol aj ja. Minergate je a vynos je uplne mizerny. Tazim ZCash na flypoole aktualne (mal som zlu adresu uz to funguje).
.
Co vravite na Electroneum(ETN)?
no ja zatial idem ten minergate ... ale tiez asi sa vykaslem na to ich GUI - netusim co za miner realne to ma integrovany, pretoze hashrate mi hlasi mensi nez mam s claymore/xmrig ... prip jake nastavenia to vlastne pouziva
takze postupne to asi setko prehadzem na rucne pustanie s vlastnymi nastaveniami
skusal som aj teu nodevfee proxy, ale pri pripojeni minera padne na nejakej chybe, takze aktualne nepouzitelne/nefunkcne ... asi sa budem moset pozret na zdrojaky a skusit si nakodit vlastnu verziu pre linux
takze postupne to asi setko prehadzem na rucne pustanie s vlastnymi nastaveniami
skusal som aj teu nodevfee proxy, ale pri pripojeni minera padne na nejakej chybe, takze aktualne nepouzitelne/nefunkcne ... asi sa budem moset pozret na zdrojaky a skusit si nakodit vlastnu verziu pre linux
Tron: GB X570 Aorus Ultra, Ryzen 5600X, G.SKILL DDR4 3600 MHz CL18 Ripjaws V (2x32G), Vega64(EK-FC Nickel), 2x LG 32UD99, Samsung 970EVO 500GB + GB GP-GSM2NE3100TNTD + 2x WD Blue 4TB, LG BH16NS55, Creative AE-5PLUS, Nanoxia Deep Silence 5 rev.B, SuperFlower Leadex 80+ Platinum 850W, Logitech G19 + G9x, Creative A520
Belldandy: GB GA-990FXA-UD3 rev1.2, FX-6100, G.Skill ARES F3-1866C10D-16GAB (2x2x8GB), 1050Ti, LG GGW-H20L, Chieftec Matrix BigTower, SuperFlower GoldenKing 80+platinum 550W
Ebi: HP 8560w LY528EA, i7-2670QM 2.2GHz, 16GB DDR3-10600, nV Q2000 2GB, 15,6" fHD, Patriot Burst 960GB SSD
Belldandy: GB GA-990FXA-UD3 rev1.2, FX-6100, G.Skill ARES F3-1866C10D-16GAB (2x2x8GB), 1050Ti, LG GGW-H20L, Chieftec Matrix BigTower, SuperFlower GoldenKing 80+platinum 550W
Ebi: HP 8560w LY528EA, i7-2670QM 2.2GHz, 16GB DDR3-10600, nV Q2000 2GB, 15,6" fHD, Patriot Burst 960GB SSD
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Od vcera poobedia idem na https://zcash.flypool.org/ a na moje pomery spokojnost. K tomu tazim DGB cez CPU na https://dgb.miningfield.com/
Nicehash stale nic... Mali ste v tom nejake prachy?
Ja som prisiel o 20$, nastastie viac som v ramci mojich pokusov vytazit nestihol.
Ja som prisiel o 20$, nastastie viac som v ramci mojich pokusov vytazit nestihol.
ja nejakych 200€ stale dufam ...
30 eur. Uz som to zmazal z disku. Dobre ze som nevytazil viac tym smejdom, ale iba BTC za par dni.
V piatok som z tamat vybral 110.
V piatok som z tamat vybral 110.
.
Tiez mam na nicehash nejake peniaze, asi 70 euro, som zvedavy ako to dopadne... Inak tazim zcash cez fypool
i7 9700k 4.8GHz, NH-D14, GB Aorus Z390 PRO, GB 1080 Ti Aorus, G.SKILL 32 GB 3200MHz TridentZ RGB CL 16, SSD: 970 EVO PLUS 1TB, 3x Noctua NF-A14 PWM Chromax, 3x Enermax T.B. Silence 120mm, Seasonic X-660, Fractal Design R2, Dell AW3418DW, Acer Predator Z35P, MB Pro 13 2017, iPhone 11 Pro Max, CS:GO Global Elite
Tiež som tam mal, ale iba na skúšku vyťažených pár euro
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.