Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Momentalne im to nefunguje? Ja som tam daval vodicak a potvrdili mi to behom 5 min.
nefunguje. Este dva dni dozadu to islo bez problemov, jak pises 5 minut a overene.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Ja som overený na Krakene, keď som sa tam prihlasoval bol super, momentálne je tam však o držku obchodovať, nonstop preťažený server, v kuse vyhadzuje errory a treba refreshovať, transakciu potvrdí v lepšom prípade na desiatykrát, ak sa to vôbec podarí - v čase najvyššieho kurzu BTC som sa snažil dať príkaz 2 hodiny a nepodarilo sa...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mne ked na krakene aj na 15. pokus akceptne order tak vypise ze mam insufficient funds, pritom tam mam volnych 50 eur a order davam za 15 (trapny som viem)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Na coinbase uz som skusal OP aj pas tolko fotiek sukromnych dokumentov som davno nerobil a stale neberie mi to ale uz to ozaj potrebujem snad sa mi podari dnes to skusim....
je to na kompletku pretazene ale aj taketo overenie je trapne. Ved tam mozem naskenovat ID hocikoho... vobec to neriesia. Nerozumiem naco to komu je :p
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Doteraz bol problem prosto ze nerozoznalo fotku, teraz som skusil s vodicakom veru pisalo ze pretazeny. ale tak poobede to uz vobe cnepojde ked sa US zobudi
Trochu mi je luto ze s nastupom botov uplne v tradingu zmizol ludsky faktor. to iste aj vcryptomenach, daily trading uz robia manualne iba neznaly ludia, vsetko je len o botovi. hold nova doba
Broslo je to asi pre nich nejaka poistka, urobis zlocin budu pytat urady od nich nieco daju co si dal ty a ze klames je tvoja chyba. je to US based tam nehladaj logiku
Trochu mi je luto ze s nastupom botov uplne v tradingu zmizol ludsky faktor. to iste aj vcryptomenach, daily trading uz robia manualne iba neznaly ludia, vsetko je len o botovi. hold nova doba
Broslo je to asi pre nich nejaka poistka, urobis zlocin budu pytat urady od nich nieco daju co si dal ty a ze klames je tvoja chyba. je to US based tam nehladaj logiku
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som bol na coinbase verifikovany asi za 10 minut (robil som to minuly tyzden, nie pred rokom). bitstamp trva uz treti tyzden a nic.
co okrem coinbase?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Skusam skusam stale busy.
Skúšal z vas niekto peňaženku JAXX ?
Ja ju používam, na mobile spokojnosť, skúšal som ju aj v Chrome ale tam mi blbla
Kks takže peňaženku by som mal volim tu JAXX teraz soft k tomu aby som začal tažit konečne pozeral som niečo ohľadom cudaminer mate stym skusenost pripadne iba poradiť načom fičať aby som zistil ako na tom je moja ostáva a či sa vlastne oplatí tažit