Ty si si to poslal manuálne? Ja si to nechávam preposielať automaticky po 0,01ZEC, pravdu povediac nekontroloval som či si tých 11% neberú, ale bolo by mi divné keby hej. Inak netreba zabúdať na transaction fee s ktorou pool ani peňaženka nemá nič, pravdu povediac netuším aká je pre ZEC. Tvoj komentár som pôvodne chápal tak že kým si si to preposlal a prišlo to tam klesla hodnota o 11%, na čom mi nebolo nič divné...
Edit: "Yes, that is correct, the default transaction fee is pretty low compared to other coins, it's set at 0.0001 ZEC by default " Takže nízka transaction fee by default, samozrejme dá sa nastaviť manuálne vyššia aby bola transakcia potvrdená rýchlejšie ale pri ZCASH to zvyčajne netreba, keď posielam na Kraken je to tam potvrdené do 30min-1hod.
Edit2: "Payment threshold in ZEC (Min: 0.001 ZEC, Max: 10 ZEC, if set to less than 0.01 ZEC a fixed tx fee of 0.0002 ZEC will be deducted from the paid amount)." Toto majú na Poole uvedené, ak si posielal manuálne 0,002 ZEC tak by tých 11% sedelo