auto +- 15K
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: auto +- 15K
Tak jedno plus Oktavie je ze to relativne dobre predas, co je pre teba stefan dolezity faktor podla vsetkeho!
EDIT:
Pekna farba interieru Aj ked opat plati ze podla mna ti bude smutno za 6 velmi.
EDIT:
Pekna farba interieru Aj ked opat plati ze podla mna ti bude smutno za 6 velmi.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
14% zlava z cennikovej ceny na custom Octu? Mas tam nejaky specialny vztah, alebo sa k tomu da dostat bezne?
Inac ten interier je sice pekny, ale len dovtedy, kym ho decka nezaseru alebo stoparka, co natrusi medzi nohy cokoladu a zisti to az o 200km pri vystupovani Za mna svetly interier uz len jedine kozeny.
Inac ten interier je sice pekny, ale len dovtedy, kym ho decka nezaseru alebo stoparka, co natrusi medzi nohy cokoladu a zisti to az o 200km pri vystupovani Za mna svetly interier uz len jedine kozeny.
Mazdu 6 za Octaviu? Nerob to, vôbec si nepomôžeš. Chcel si niečo s vyšším posedom, pohodlné a s dobrým automatom. Oktávka nie je ani jedno z toho, zase budeš nespokojný. Môj Peugeot 301 je pohodlnejší jak firemná Oktávka III, a to vravím úplne vážne. Keď si sa už dostal okľukou späť ku vozu s klasickým posedom a cenou nového kusu 23 000€ aspoň skús Peugeot 508, výborný komfort a fantastický automat pre pohodlnú jazdu, a čo som čítal aj veľmi spoľahlivý, teda aspoň v motorizácii 2.0HDI. Tu máš nový kúsok (no, nový, vyzerá na predvádzačku) za 23 500€: http://peugeot-508.noveauto.sk/20hdi-al ... 63500.html
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
uz je to urobene - sestka je prec z domu.
Okctavia s motorom jednapeť bez kožičky a to cele iba za takmer 27 tisic ? Podla mna treba rychlo kupit lebo zajtra nebudu, minu sa...
Okctavia s motorom jednapeť bez kožičky a to cele iba za takmer 27 tisic ? Podla mna treba rychlo kupit lebo zajtra nebudu, minu sa...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Inak ked porovnam Pezot 508 a Octaviu II, tak na dlhe cesty je to sakra rozdiel. Vlastne ono je to aj ina trieda aut, ze?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nechce sa mi tie litanie citat a dohladavat nit v inych vlaknach. Ale preco kruci niekto vymeni mazdu 6 za octaviu alebo karoq?
Stefan bol si pri zmysloch? Aby si z auta za tych 23k od škody nebol sklamany. Pochopil by som keby mas v umysle za 30+ SuperB, Passat lebo ti 6ka nevyhovuje ale takto.... no nevim.
Ten peugeot 508 tu bol z tych vymenovanych najlepsia naplast za Mazdu 6.
Stefan bol si pri zmysloch? Aby si z auta za tych 23k od škody nebol sklamany. Pochopil by som keby mas v umysle za 30+ SuperB, Passat lebo ti 6ka nevyhovuje ale takto.... no nevim.
Ten peugeot 508 tu bol z tych vymenovanych najlepsia naplast za Mazdu 6.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
No v ok3 mam veci xo chcem a kvazi polokozenku a ten peugeot je diesel(nemal som nikdy) a ked predvadzacka tak to je srot. Videl som za posledny mesiac xy predvqdzaciek a nekupil by som ani jednu za polovicu. Rozdiel je kuput od 1sofera ale predvadzacka je cire zlo od satana. Ta zlava mi len tak spadla jed som pisal maily veducim predaja.10perce t automaticky na zenu kedze je vojacka na ministerstve obrany.a plus minus este 2-3percenta liskanim sa a ritolezectvom . Najviac ma sere kupovat novotu a si pripadam pokrytecjy bo nechcelnsom no zena do mna huci a plus musia byt zadne sedacky vyhrievane a to najst je zazrak
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan, jedna rada. Tu cervenu farbu, ktoru mas pre O3 nakonfigurovanu, neodporucam. Mam ju na Superbe, a hoci auto s nou vyzera fajn, tak lak je makky a velmi lahko sa odlupne (ak vam v okoli hodne v zime vysypaju strk na cesty a nie sol, tak to bude len horsie).
FVE 12.45 kWp V/Z
A coho sa bojis pri predvadzacke? Do konca zarucnej sa to u teba aj tak neohreje.
maniak mam rovnaky problem pri modrej koncernovej farbe - asi to nebude konkretnou farbou..
A ten peugeot je fakt asi najbližšie..
A ten peugeot je fakt asi najbližšie..
To sa vám fakt olupuje lak na novom aute? To čo za shit tam v dnešnej dobe dávajú sused má Oktavku I z roku 2001 síce to má garazovane ale na tom aute nenájdeš chybu laku okrem kamienkov na kapote atď. ale to je auto staré pre pána jana už 16 roky. Tak isto kamarát na Oktavku II nenájdeš chybičku laku okrem bežných vecí.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Broslo: kolega si pochvaluje ciernu (Passat B6 / 2009), pri predaji mu vraveli ze vraj pri ciernej je najhrubsi lak (teoreticky dava zmysel kvoli dokonalej ciernej).
Marek: sak o kamienkoch vravim.
Marek: sak o kamienkoch vravim.
FVE 12.45 kWp V/Z
.. ja mam tiez cervenu a tiez je pekne oplieskana. Najhorsie je ze zaklad je biely a bije to do oci.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jezisko Pista dnesne bezne auticka su kramy, masova sracka, ved si to uz uvedom. Co cakas od Fabie za 11.204,-eur ?
Na vode postavene laky su standard uz dekadu, to co bolo na Mercedese E/S v roku 1998 uz dnes nestretnes - lak hruby pomaly stvrt milimetra... dnes kamos mas na KO-čkach cisla 0,08mm a podobne. Vies preco ? LEBO JE TO LACNEJSIE. Lebo zakaznikom nic netreba, len aby tragacik vydrzal zarucnu dobu. Zaruka na prehrdzavenie ? Hahaha, prosim ta na 4 rocnom aute co moze prehrdzaviet, aj ked bude ten plech furt holy co samozrejme nebude.
>> plus musia byt zadne sedacky vyhrievane a to najst je zazrak
pozeras zlu triedu aut. Ja mam take v rocniku 2001. A este su aj chladene, s vyhrievanym volantom, nezavislym kurenim, solarnym panelom pouzivanym na chladenie v lete a nejakymi inymi blbinami ... napriklad stvorkolkou, telkou a 220V v aute. A na rozdiel od 1.5turba to ma este aj zvuk a za 10 rokov co to auto budem mat ma nebude stat DOHROMADY 23.000 ani vratane paliva.
Na vode postavene laky su standard uz dekadu, to co bolo na Mercedese E/S v roku 1998 uz dnes nestretnes - lak hruby pomaly stvrt milimetra... dnes kamos mas na KO-čkach cisla 0,08mm a podobne. Vies preco ? LEBO JE TO LACNEJSIE. Lebo zakaznikom nic netreba, len aby tragacik vydrzal zarucnu dobu. Zaruka na prehrdzavenie ? Hahaha, prosim ta na 4 rocnom aute co moze prehrdzaviet, aj ked bude ten plech furt holy co samozrejme nebude.
>> plus musia byt zadne sedacky vyhrievane a to najst je zazrak
pozeras zlu triedu aut. Ja mam take v rocniku 2001. A este su aj chladene, s vyhrievanym volantom, nezavislym kurenim, solarnym panelom pouzivanym na chladenie v lete a nejakymi inymi blbinami ... napriklad stvorkolkou, telkou a 220V v aute. A na rozdiel od 1.5turba to ma este aj zvuk a za 10 rokov co to auto budem mat ma nebude stat DOHROMADY 23.000 ani vratane paliva.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Št 14. Dec, 2017, 10:42, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
To mate tie vodove ekofarby. Pomaly vsetky nove auta maju lak jak pomaranc.
edit: turbo si ma trochu predbehol. Tie ekofarby nebudu iba setrenie, ale aj zakazom klasickych acetonovych. Lakos mi na to tiez nadaval, ked mi opravoval auto. Kapota sla este klasikou, zvysok auta musel tou ekozbrndou. Odtien sa da na tom trafit, ale struktura je na pohlad ina.
edit: turbo si ma trochu predbehol. Tie ekofarby nebudu iba setrenie, ale aj zakazom klasickych acetonovych. Lakos mi na to tiez nadaval, ked mi opravoval auto. Kapota sla este klasikou, zvysok auta musel tou ekozbrndou. Odtien sa da na tom trafit, ale struktura je na pohlad ina.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.