Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Odar ak to bolo na mna tak nicehash vo win cez ich GUI, v linuxe pustane pomocou vlastnych skriptov priamo miner - 1 skript pre CPU a fruhy pre GPU, jako argument sa zadava len co zrovna chcem tazit, prihlasovacie udaje, pool adresy atd. mam uz v skripte prednastavene
ale to je viacmenej len docasne riesenie nez doprogramujem linux verziu GUI
kedze aktualne sa v tom programovani GUI neda pokracovat dokial to cele znovu nespustia, tak sa snazim nakodit nodevfee proxy
ale to je viacmenej len docasne riesenie nez doprogramujem linux verziu GUI
kedze aktualne sa v tom programovani GUI neda pokracovat dokial to cele znovu nespustia, tak sa snazim nakodit nodevfee proxy
Tron: GB X570 Aorus Ultra, Ryzen 5600X, G.SKILL DDR4 3600 MHz CL18 Ripjaws V (2x32G), Vega64(EK-FC Nickel), 2x LG 32UD99, Samsung 970EVO 500GB + GB GP-GSM2NE3100TNTD + 2x WD Blue 4TB, LG BH16NS55, Creative AE-5PLUS, Nanoxia Deep Silence 5 rev.B, SuperFlower Leadex 80+ Platinum 850W, Logitech G19 + G9x, Creative A520
Belldandy: GB GA-990FXA-UD3 rev1.2, FX-6100, G.Skill ARES F3-1866C10D-16GAB (2x2x8GB), 1050Ti, LG GGW-H20L, Chieftec Matrix BigTower, SuperFlower GoldenKing 80+platinum 550W
Ebi: HP 8560w LY528EA, i7-2670QM 2.2GHz, 16GB DDR3-10600, nV Q2000 2GB, 15,6" fHD, Patriot Burst 960GB SSD
Belldandy: GB GA-990FXA-UD3 rev1.2, FX-6100, G.Skill ARES F3-1866C10D-16GAB (2x2x8GB), 1050Ti, LG GGW-H20L, Chieftec Matrix BigTower, SuperFlower GoldenKing 80+platinum 550W
Ebi: HP 8560w LY528EA, i7-2670QM 2.2GHz, 16GB DDR3-10600, nV Q2000 2GB, 15,6" fHD, Patriot Burst 960GB SSD
ta uz som overeny konecne ... huraa.. ide sa na vec a kedze som pred mesiacom uplne cutol smoking na nulu, usetrene prachy idu do ETH. Budem do neho investovat mesacne prachy co by som inak prefajal a uvidime co sa stane
To mas pekny plan ten NiceHash stale nic uz by sa aj patrilo zasa nejake nove info
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Tak ti prajem, aby si z toho obchodovania nezacal znova fajcit
preco prave ETH broslo? v poslednej dobe sa LTC javi ako dost lepsie riesenie
beriem to ako dlhodobu investiciu skôr ako nieco na co by som vedel rychlo zbohatnut. Nakoľko ťažím už výhradne len ETH - rozhodol som sa, že to bude pre mna main mena do ktorej budem investovať. Nakoľko je BTC mena ktorej origin je do dnes viac či menej neznáma (ano existuje nejaké meno... viem) podstata eth je jasná hneď od začiatku a zo všetkých alt coinov ... a ved staci pre uvod kuk toto video
https://www.youtube.com/watch?v=ptLfwp6JYgk
Ethereum - java script - tons of devs around the world
Digitalizaciu kapitalu vidim osobne ako jasnu buducnost nielen pre podnikateľov, firmy, krajiny, ale aj pre jednotlivcov. A uprimne? Do coho dnes investovat? DO zlata? Nejakej papierovej meny? no nvm.. mne to momentalne vychadza takto
https://www.youtube.com/watch?v=ptLfwp6JYgk
Ethereum - java script - tons of devs around the world
Digitalizaciu kapitalu vidim osobne ako jasnu buducnost nielen pre podnikateľov, firmy, krajiny, ale aj pre jednotlivcov. A uprimne? Do coho dnes investovat? DO zlata? Nejakej papierovej meny? no nvm.. mne to momentalne vychadza takto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Broslo kde si sa registroval?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
coinbase po tyzdni pokusov, nakoniec som presiel o 2hej rano dnes. Ale tam vies riesit len btc etc ltc..
vyuzil som ho na nakup etc ktore som si nasledne previedol na HW zabezpecenu penazenocku (Ledger Nano S in da house uz konecne tiez ).
Pokial nejde Nicehash ostavam na etc. vôbec to nesmazi karty ako som predpokladal, staci pretaktovat pamate do neba na co sa nvidia v 10tkovej rade hodi dokonalo. Ak spustia Nicehash, predpokladam ze to bude viac profitabilne ako priama tazba eth. Ale co ja viem ci chcem ist k nim s5... ale tak je to biz, kto da viac prachov za hashpower, tomu pojde hashpower... v konecnom dôsledku chcem vsetko stapat do ETC. Keby nehackli nicehash uz by som ho mal veru... kopcom :p ale tak keby bolo keby ..... boli by sme dávno v nebi
Skoda ze neviem dako Xboxy zapriahnuť, tych 12GB GDDR5 by asi tiez slusne posmazili
vyuzil som ho na nakup etc ktore som si nasledne previedol na HW zabezpecenu penazenocku (Ledger Nano S in da house uz konecne tiez ).
Pokial nejde Nicehash ostavam na etc. vôbec to nesmazi karty ako som predpokladal, staci pretaktovat pamate do neba na co sa nvidia v 10tkovej rade hodi dokonalo. Ak spustia Nicehash, predpokladam ze to bude viac profitabilne ako priama tazba eth. Ale co ja viem ci chcem ist k nim s5... ale tak je to biz, kto da viac prachov za hashpower, tomu pojde hashpower... v konecnom dôsledku chcem vsetko stapat do ETC. Keby nehackli nicehash uz by som ho mal veru... kopcom :p ale tak keby bolo keby ..... boli by sme dávno v nebi
Skoda ze neviem dako Xboxy zapriahnuť, tych 12GB GDDR5 by asi tiez slusne posmazili
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
nad ripple niekto neuvažujete? hovorím si že 0.25 centy bol kurz, nakúpim lebo nič nieje také lacné a dneska pozerám a 0.72 ... antminera tu náhodou niekto nevlastníte? mám doma 2ks, jeden dáva ~12 TH/s a druhý má asi vyskratovanú control board, tak či by niekto nevedel poradiť nejaký debug
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
Ripple ma za sebou prvy boom - uvidime co bude dalej, je ho vsak v obehu masivne vela tak nvm nvm..
Ja rozmyslam nad tym monerom, tam vidim potencial ze sa nedaju tracovat transakcie, takze pre urcitu skupinu ludi to bude mat hodnotu aj do buducba
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Ripple sa neda minovat mne je sa ale zo vsetkych ktyptomien sa javi ako najperspektivnejsi, su za tym najvacsie banky a ma potencial nahradit sepa prevody. Ja som nejake nakupil pri 0,22, ale iba drobnosti
Spoiler: ukázať
Čo sa teraz oplatí ťažiť viac ZEC alebo ETH? Keďže som včera nahodil minerály na ZEC len tak na test čo to povie ma napadlo vyskúšať aj to ETH.
investujte do coho chcete kazdeho osobna vec. Ripple sa neda tazit = nezaujima ma vôbec. Kazdy jeden blockchain ktory podporuje tranzakcie moze nahratit sepa platby ..
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Oj to by bolo vymysliet hru na xbox co by minovala, kks
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs