auto +- 15K
Re: auto +- 15K
Ved je to Štefanov bordelik. Aspoň mám čo čítať k popcornu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Mas niexo velmi pekne prosim nove ohladom karoqa 1,5tsi ?
Som na pokraji zufalstva a dnes som skoro hodil mobil o stenu od nervov ze do ochcafky si neviem dat aut brzdu a tym padom nema trafic jam asist/autohold/nazvite si jak.chcete. karoq/superb to maju. Zastavi to a nedrzite zoaden pedal(drzi to dsg v polohe D cely cas a dlho) super vec na kolony(mam denne zopar) a okt sa da dat este 1,4tsi okrem 1,5, co sa bojim.
Opel to nema tiez ani v insignii novej. Ako ked je neaky limit na pocet stran na diskusiiu a sa to prekrocilo tak sa ospravedlnujem no minimalne ja tu nacerpavam energiu a postrehy. A fakt sa tesim na kazdy koment. Uz aj stiv/chris/mp3player ma maju radi
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
A Golf je mimo? Za 20k by to nemusela byť úplná bieda
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
Golf ked pribijem automat s tym autohold ta som v nebesiach s cifrou.teraz som si narychlo vyklikal leon kombi za 26k a idem do neho sadnut zajtra ci daju na 23 zlavu..skocim aj do vw nakoniec uz len kvoli tebe moj. Vecer dojde.bratranec ta pojdem na srot, si hlavu vygumujem.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
26k (23k) za leona? u mna hned vypadol kedze nastupovanie/vystupovanie bolo dost tragicke a to mam len 190 cm (hoc 115kg)
skus popytat 15% na tourana ked budes vo VW, len nie som si isty, ci im v tomto smere neurcuje pravidla importer
skus popytat 15% na tourana ked budes vo VW, len nie som si isty, ci im v tomto smere neurcuje pravidla importer
Ten Peugeot si už skúšal? Postrehy?
Inak zaujímavé že nakoniec sa výber auta zúžil na modely obsahujúce "asistenta automatického vyradenia rýchlosti v kolóne"
Inak zaujímavé že nakoniec sa výber auta zúžil na modely obsahujúce "asistenta automatického vyradenia rýchlosti v kolóne"
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Mas niexo velmi pekne prosim nove ohladom karoqa 1,5tsi ?
pardon, co by si chcel mat take prevratne nove v priebehu tyzdna a pol ? Akoze vyriesene vsetky designove problemy ze ten stary novembrovy je zlahka na palicu a ten novy decembrovy je totalne v poriadku ?
A my sa tu mame radi vsetci, nielen teba Pista... zase spravna poznamka nadomnou, doteraz si ani nemrkol o tom ze musi byt autohold k automatu a zrazu je to absolutna nutnost. Uz aj tie sedacky na 2.5hodiny denne isli nejako do uzadia, len aby to malo autohold. Podla mna tam zachvilu pripojis aj autonomnu jazdu v tej kolone lebo ked uz vie mrcha sama zabrzdit v kolone a nenaburat do toho predomnou, tak by sa mala vediet aj sama hybat v tej kolone.
Ta ňe ? Potom sa znovu pozreme na rozpocet a zistime, ze nocne videnie, chladene sedacky, dovieranie dveri a osemvalec sa akosi nezmestia.
Na niektorych prvkoch vybavy musis zlahka cuvnut. Ano, viem ze by si ich CHCEL mat.
Seriozna rada tu uz zaznela, namiesto noveho auta co teraz pozeras si pozri nieco tazko ojazdene na kraji zivotnosti - napriklad nejaku 2016ku s 035.284km na tachometri co bude tragac v kategorii o dve alebo tri triedy vyssie nez je Ocktavia. Zaruka este potrva radovo 3.5 az 4 roky podla konkretneho modelu co si vyberies (hadam je bezne ze clovek ma na drahe auto 5 rokov zaruku s nejakymi limitovanymi kilometrami cojaviem 100.000, ked napriklad Hjundaj dava 5 rokov / UNLIMITED tak premiove Skodovky by mohli mat aspon 80.000km), to by si nejako mohol uhrat aj u svokry, stryka, manzelky, suseda, netere aj bratranca.
pardon, co by si chcel mat take prevratne nove v priebehu tyzdna a pol ? Akoze vyriesene vsetky designove problemy ze ten stary novembrovy je zlahka na palicu a ten novy decembrovy je totalne v poriadku ?
A my sa tu mame radi vsetci, nielen teba Pista... zase spravna poznamka nadomnou, doteraz si ani nemrkol o tom ze musi byt autohold k automatu a zrazu je to absolutna nutnost. Uz aj tie sedacky na 2.5hodiny denne isli nejako do uzadia, len aby to malo autohold. Podla mna tam zachvilu pripojis aj autonomnu jazdu v tej kolone lebo ked uz vie mrcha sama zabrzdit v kolone a nenaburat do toho predomnou, tak by sa mala vediet aj sama hybat v tej kolone.
Ta ňe ? Potom sa znovu pozreme na rozpocet a zistime, ze nocne videnie, chladene sedacky, dovieranie dveri a osemvalec sa akosi nezmestia.
Na niektorych prvkoch vybavy musis zlahka cuvnut. Ano, viem ze by si ich CHCEL mat.
Seriozna rada tu uz zaznela, namiesto noveho auta co teraz pozeras si pozri nieco tazko ojazdene na kraji zivotnosti - napriklad nejaku 2016ku s 035.284km na tachometri co bude tragac v kategorii o dve alebo tri triedy vyssie nez je Ocktavia. Zaruka este potrva radovo 3.5 az 4 roky podla konkretneho modelu co si vyberies (hadam je bezne ze clovek ma na drahe auto 5 rokov zaruku s nejakymi limitovanymi kilometrami cojaviem 100.000, ked napriklad Hjundaj dava 5 rokov / UNLIMITED tak premiove Skodovky by mohli mat aspon 80.000km), to by si nejako mohol uhrat aj u svokry, stryka, manzelky, suseda, netere aj bratranca.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Autohold a Traffic Jam Assist su dve rozdielne veci. Autohold je u koncernovych vozidiel automaticky ak maju elektricku parkovaciu brzdu. Traffic Jam Assist je v kombinacii elektrickej parkovacej brzdy, radaru s adaptivnym tempomatom a DSG, ze sa to bude za teba aj hybat v tej kolone. Teoreticky by malo stacit mat adaptivny tempomat a DSG a malo by auto vediet zastavit do nuly aj rozbehnut sa (len bacha na semaforoch, ked ten pred tebou odboci a ty sa rozbehnes na cervenu do krizovatky).stefan.koval napísal: ↑Po 18. Dec, 2017, 00:06 do ochcafky si neviem dat aut brzdu a tym padom nema trafic jam asist/autohold/nazvite si jak.chcete. karoq/superb to maju. Zastavi to a nedrzite zoaden pedal(drzi to dsg v polohe D cely cas a dlho) super vec na kolony(mam denne zopar)
Stefan, ty chces auto pomaly s vybavou strednej triedy, ale za peniaze nizsej strednej. Tak ked nie je autohold, tak budes stat na brzde. Turbo ti radi dobre, kup 1-2 rocne, malo jazdene (Turbo, mala poznamka, nakolko je VW group tak silno konfigurovany, tak stefan nenajde svoju kombinaciu vybav najskor), zaruky su casto do 120-150 tisic km (v kategorii Passat/Superb, niekedy aj Octavia).
FVE 12.45 kWp V/Z
Inak nemam pocit ze by Stefan pisal ze je toto dealbreaker, len ze ma na to nervy jak je to nelogicky na seba (ne)naviazane. Moze to byt tym, ze Superb aj Karok su nove modely, zatial co stvoroka Oktavia je facelift starsieho modelu, do ktoreho tieto nove suciastky nepasuju/nevyrabaju.
ja zas rozmyslam pravdepodobne definitivne nad tymito troma autami, rovnaka trieda -+15k, odstupnovane aj cenovo , vybava cca rovnaka..
Seat Leon Style 1,2tsi 81kw - 15300€
Citroen C4 Feel Edition Best Of 1,2 puretech 81kw - 13000€
Opel Astra Innovation 1,4turbo 92kw - 16000€
osobne keby som sa nebal Citroenu ako takeho tak nie je o com, ma dokonca od nich navyse aj vyhrievane sedacky, ale ak ma niekto vyvedie z omylu ze Citroeny nie su zle tak pre mna best kupa momentalne nakolko mi daju aj najvyssiu vykupnu cenu stareho vozidla (6000€ , kdezto opel len 5000€ a seat len 4500€).. Seat a Citreon su skladovky, Opel az 8my mesiac 2018 :/
Seat Leon Style 1,2tsi 81kw - 15300€
Citroen C4 Feel Edition Best Of 1,2 puretech 81kw - 13000€
Opel Astra Innovation 1,4turbo 92kw - 16000€
osobne keby som sa nebal Citroenu ako takeho tak nie je o com, ma dokonca od nich navyse aj vyhrievane sedacky, ale ak ma niekto vyvedie z omylu ze Citroeny nie su zle tak pre mna best kupa momentalne nakolko mi daju aj najvyssiu vykupnu cenu stareho vozidla (6000€ , kdezto opel len 5000€ a seat len 4500€).. Seat a Citreon su skladovky, Opel az 8my mesiac 2018 :/
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Papek: Superb/Karoq/Kodiaq/Leon/Passat/..., vsetko vychadza z MQB (rozlicne ponatahovane, rovnaka dostupna funkcionalita). Prikladom budis Octavia a Leon. Leon ma od faceliftu elektricku parkovaciu brzdu, Octavia tusim nie (ani za priplatok). Skoda sa ju rozhodla proste nedat do tejto triedy, mozno by museli spravit vacsiu upravu stredoveho panelu a to by vela stalo.
srebalat: mne osobne na citroenoch vadila radiaca paka, taka gumovost, neznama poloha, ... (myslim ze podobne je to aj u Peugeotu v pripade manualnej prevodovky). Ake mas dojmy z jazdy? C4 je inak uz celkom stary model (ca. 2010 prisiel?), Leon je asi o 2 roky mladsi, Astra najmladsia. C4 je 3-valec, Leon 4-valec. Nepredas sucasne auto inde vyhodnejsie?
srebalat: mne osobne na citroenoch vadila radiaca paka, taka gumovost, neznama poloha, ... (myslim ze podobne je to aj u Peugeotu v pripade manualnej prevodovky). Ake mas dojmy z jazdy? C4 je inak uz celkom stary model (ca. 2010 prisiel?), Leon je asi o 2 roky mladsi, Astra najmladsia. C4 je 3-valec, Leon 4-valec. Nepredas sucasne auto inde vyhodnejsie?
FVE 12.45 kWp V/Z
predajca nemal predvadzacie vozidlo C4 nakolko su to posledne dopredaje skladovych zasob tak ma bol previest na C3 Aircros(tvrdil ze ta ista vaha, priblizne rovnake vlastnosti podvozku a bla bla bla).. C4 uz ako taka nebude vyrabat, iba tie ich Aircross, Cactus a Picasso, toto je facelift tusim 2015/2016(LED denne, zadne LED s 3D efektom - toto by som si rad pozrel ako vyzera v noci, ale na nete ziadne videa ani fotky odfotenych v noci som nenasiel).. mozno by som predal za rovnaku cenu ako ponuka Citroen odkupnu(6000€), ale takto sa mi to zda praktickejsie, menej roboty ma s tym clovek mozno..
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
-
- Pokročilý používateľ
opel ma aut brzdu napr ale to AUTOHOLD nema, ja som siel jak na hotove, ze to preoste okt ma, ale ma kalsicku rucnu brzdu a aj ked ma Adapt tempomat a dsg tak proste v kolone clovek stoji na brzde so zaradenim D, vraj sa nema casto hadzat N alebo P v kolone a radsej stat na brzde so zaradenim D. vcera este nadranom som cital diskusie, kde proste VW politicky urcil ze okt nebude mat aut brzdu a seat vw ano, uzasne, fakt. keby sa dalo aspon za priplatok. skaroq to uz ale ma. je to nenormalne dobra vec. inac citreon sa mne nepaci ani zvonku, ani z vnutra, opel dava velke zlavy elns a treba pytat na zlavu OPEL PARTNER. v tej skupine maju zamestanvatelov a tym davaju zlavu z tej velkej cennikovej ceny.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
ten puretech ma uz 6 kvalt?
lebo 6kvalt kulisa mi neprisla az taka hrozna. Ako auto OK, pohodlne priestorne, tycky stabilizatorov a capy vela nevydrzia.
Ja mam predfacelift a svagor ma pofacelift.
Tento motor ale nemame.. Zatial sa nam nic nekazi, akurat, ze mne konkretne huci prevodovka pri konkretnej rychlosti.
A nic nezvycajne to u citroenu nie je. Je to ale len akusticka vada, nie funkcna.
lebo 6kvalt kulisa mi neprisla az taka hrozna. Ako auto OK, pohodlne priestorne, tycky stabilizatorov a capy vela nevydrzia.
Ja mam predfacelift a svagor ma pofacelift.
Tento motor ale nemame.. Zatial sa nam nic nekazi, akurat, ze mne konkretne huci prevodovka pri konkretnej rychlosti.
A nic nezvycajne to u citroenu nie je. Je to ale len akusticka vada, nie funkcna.