Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
stacil by primitivny klient alebo ssh do konzoly ... ale to samozrejme nepovolia ak by to vedelo spustat nepodpisane apky tak to nakodi hociaky trol za par minut ..
edit: na https://coinmarketcap.com/currencies/electroneum/ je klient aj na xbox ale bojim sa to nainstalovat asi to skusim najskor na priatelkynom xboxe a reportnem
edit: na https://coinmarketcap.com/currencies/electroneum/ je klient aj na xbox ale bojim sa to nainstalovat asi to skusim najskor na priatelkynom xboxe a reportnem
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ved ked exisruje jsminer, co vlastne minuje cpu navstevnika stranky.
cize predpokladam by bolo najendoduchsie daku appku nakodit alebo minovat na vlastnej stranke
cize predpokladam by bolo najendoduchsie daku appku nakodit alebo minovat na vlastnej stranke
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Prosím vás ako často chodia peniaze zcash.flypool.org do peňaženky dá sa to dáko nastaviť alebo také niečo nič som tam také nevidel. Peňaženku mám vytvorenú na coinomi.
Pise to na stranke...
Customizable minimum payment threshold (Standard: 0.01 ZEC, Minimum: 0.001 ZEC, Maximum: 10 ZEC)
.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Dec, 2017, 09:54
Cloud Mining pár rokou odskúšané : https://hashflare.io/r/5AA3F1BE-Seo
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
A nastavit si to vies na adrese Podobne je to pre ETH, keby si chcel
Kód: Vybrať všetko
https://zcash.flypool.org/miners/<tvoja_zcash_penazenka>
Kód: Vybrať všetko
https://ethermine.org/miners/<tvoja_ETH_penazenka>
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
tak ja som to vyriešil úplne ľahko, No Coins rozšírením. Ale tých ľudí čo ani netušia, musí byť oveľa väčšie percento, ktoré im tam dobrovoľne ťaží ja som si len všimol na CoreTemp-e, že zrazu ide procák na 80 percent.
.
Samozrejme tak to zbadáš hneď teploty vyletia takmer okamžite. Ale je spústa užívateľov čo si ani nevšimnú. Inak pekný nárast na trhoch - ZCash už cez 600, ale aj iné meny...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Na akom poole a cez co tazite Monero ? Cez xmr-stak ?
krasne vyskocil ETH parada. Zatial mi vychadza 0,3 eth/mesiac presiel som na claymore a vysledky su ovela stabilnejsie..
zeby do konca roka liter? LTC tiez slusny narast do rana... BTC Cash taktiez prekvapenie posledne dni
zeby do konca roka liter? LTC tiez slusny narast do rana... BTC Cash taktiez prekvapenie posledne dni
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Broslo: to na com majnujes 0,3 ETH mesacne ?
Inak posledne dni sa mi uz zda, ze to je jak v rozpravke... o takych vynosoch sa mi v akciach ani nesnivalo.
Posledny mesiac som chytyl vlnu IOTY, ETH, BCH - tam sa stale vezem.
takymto tempom budem v roku 2018 na dochodku .... a teraz vazne, najvacsia otazka- kedy vybrat prachy, kedy to praskne..
Inak posledne dni sa mi uz zda, ze to je jak v rozpravke... o takych vynosoch sa mi v akciach ani nesnivalo.
Posledny mesiac som chytyl vlnu IOTY, ETH, BCH - tam sa stale vezem.
takymto tempom budem v roku 2018 na dochodku .... a teraz vazne, najvacsia otazka- kedy vybrat prachy, kedy to praskne..
Spoiler: ukázať
nj rozmyslam ci obycajny bitcoin nepredam a nedam to do eth alebo ineho altcoinu
drastyk 2x desktop (1060,1080ti) + ntb 1050Ti. Pamate pretaktovane na kosť (1080Ti zvlada +1000MHz na pamatiach co dava o 5 MH/s, ak si by vsak pustil hru karta by okamzite skapala, takyto masivny OC zvlada len pri minovani, ).Taktovat jadro ma takmer ziaden zmysel... akoze, zalezi, mne to vyslo +60 na jadre pre 1080Ti a +30 na 1060... power limity som dal dolu na 60% a uz to ani tak moc nezere momentalne testujem stabilitu ale z testu sa stala ostra prevadzka kedze to uz 3 dni fici
Brutalna vyhoda je aj to, ze realne fakt nekurime v obyvke ... masiny temperuju kvalitne. Cize setrime na eneriach plynovych (kotol). Uplne pohode by sa mohli spravit custom skrinky na vykurovanie miestnosti ktore by si na svoj HW postupne zarabali a splacali by aj energiu ktoru vytiahnu zo siete
Uplne realne zvazujem investiciu do 4x 1060 (85MH/s predpokladane) alebo4x 1050Ti (60 MH/s predpokladane).... uvidime ci pridu odmeny dake
Ak vsak spustia nicehash znova, moze sa stat vselico..
$845,16 USD (15.22%) - wow. o kilecko viac ako vcera
Ja osobne vyberat nejdem, idem hromadit Kedy to padne kedy to praskne je tak otazne ze dovi. Trendy su jasne, market cap rastie denne, zatial nie je ani v blizkej buducnosti podla mna sanca ze sa nieco realne zruti na smiesnu hodnotu.. a mozno sa to stane zajtra - vies ako to je
Ja ocakavam ze ETH chvila este pride, preto som sa rozhodol tazit/investovat tam. Ale stale to viac menej studujem/ucim sa je to siroka problematika, ale aspon daco, co robit po nociach, lepsie ako hrat hry (aj ked to je fun :p )
Brutalna vyhoda je aj to, ze realne fakt nekurime v obyvke ... masiny temperuju kvalitne. Cize setrime na eneriach plynovych (kotol). Uplne pohode by sa mohli spravit custom skrinky na vykurovanie miestnosti ktore by si na svoj HW postupne zarabali a splacali by aj energiu ktoru vytiahnu zo siete
Uplne realne zvazujem investiciu do 4x 1060 (85MH/s predpokladane) alebo4x 1050Ti (60 MH/s predpokladane).... uvidime ci pridu odmeny dake
Ak vsak spustia nicehash znova, moze sa stat vselico..
$845,16 USD (15.22%) - wow. o kilecko viac ako vcera
Ja osobne vyberat nejdem, idem hromadit Kedy to padne kedy to praskne je tak otazne ze dovi. Trendy su jasne, market cap rastie denne, zatial nie je ani v blizkej buducnosti podla mna sanca ze sa nieco realne zruti na smiesnu hodnotu.. a mozno sa to stane zajtra - vies ako to je
Ja ocakavam ze ETH chvila este pride, preto som sa rozhodol tazit/investovat tam. Ale stale to viac menej studujem/ucim sa je to siroka problematika, ale aspon daco, co robit po nociach, lepsie ako hrat hry (aj ked to je fun :p )
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Rozmyslal som, ze vyberem nejake zisky a pokupim par minovacich strojov. Mam moznost hodit to do serverovne, takze by som to mal tak pomimo.
Neviem ci sa mi s tym ale chce kaslat. Mam kamosa ktory ma asi 80 grafik a par krat sa mi tak stazoval, ze jednoduchsie by bolo proste za tie prachy nakupit
Neviem ci sa mi s tym ale chce kaslat. Mam kamosa ktory ma asi 80 grafik a par krat sa mi tak stazoval, ze jednoduchsie by bolo proste za tie prachy nakupit
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
minovacie stroje - teda nejake Anty ak sa bavime mimo sveta PC - realne nezozenies. Je to take obrovske riziko jak hovado.
A ja uz som si tolkokrat povedal ze to predsa nemoze vyskakovat o 30% kazdy den
A ja uz som si tolkokrat povedal ze to predsa nemoze vyskakovat o 30% kazdy den
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.