drastyk 2x desktop (1060,1080ti) + ntb 1050Ti. Pamate pretaktovane na kosť (1080Ti zvlada +1000MHz na pamatiach co dava o 5 MH/s, ak si by vsak pustil hru karta by okamzite skapala, takyto masivny OC zvlada len pri minovani, ).Taktovat jadro ma takmer ziaden zmysel... akoze, zalezi, mne to vyslo +60 na jadre pre 1080Ti a +30 na 1060... power limity som dal dolu na 60% a uz to ani tak moc nezere

momentalne testujem stabilitu ale z testu sa stala ostra prevadzka kedze to uz 3 dni fici
Brutalna vyhoda je aj to, ze realne fakt nekurime v obyvke ... masiny temperuju kvalitne. Cize setrime na eneriach plynovych (kotol). Uplne pohode by sa mohli spravit custom skrinky na vykurovanie miestnosti ktore by si na svoj HW postupne zarabali a splacali by aj energiu ktoru vytiahnu zo siete
Uplne realne zvazujem investiciu do 4x 1060 (85MH/s predpokladane) alebo4x 1050Ti (60 MH/s predpokladane).... uvidime ci pridu odmeny dake
Ak vsak spustia nicehash znova, moze sa stat vselico..
$845,16 USD (15.22%) - wow. o kilecko viac ako vcera
Ja osobne vyberat nejdem, idem hromadit

Kedy to padne kedy to praskne je tak otazne ze dovi. Trendy su jasne, market cap rastie denne, zatial nie je ani v blizkej buducnosti podla mna sanca ze sa nieco realne zruti na smiesnu hodnotu.. a mozno sa to stane zajtra - vies ako to je
Ja ocakavam ze ETH chvila este pride, preto som sa rozhodol tazit/investovat tam. Ale stale to viac menej studujem/ucim sa je to siroka problematika, ale aspon daco, co robit po nociach, lepsie ako hrat hry (aj ked to je fun :p )