auto +- 15K
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: auto +- 15K
ked uz tak VW
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
vsak nebol lebo koncern si to aj necha zaplatit, moze si kupit aj hyu, ale tam sa o kvalite bavit moc nemozme
.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
fakt sa ti chce vyhodit za Leona 23k? este za ST alebu Cupru by som pochopil stale sa mi nechce verit ze so 196cm sa ti do/z leona v pohode nastupuje/vystupuje, priestor pre vodica ok?
za 23k by som osobne chcel nieco vacsie i ked s menej "featurkami"
za 23k by som osobne chcel nieco vacsie i ked s menej "featurkami"
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
No vcera som bol v leone a mali vystaveni asi reference ,dnu uber lqcny shit.ale priestor a posed ok. Stojim denne v zapchach a automat a autohodl je must. Predajcovia to vedia a trepu to do vybav co mi netreba. Kebyze si viem skladat auto ako lego som cca na 20tis a mozno aj 18. Inac jedna inside info:ak niekto zhana leona combi skoro v plne ezcelence ale manual,jeden krasny stoji v martine za18k€. Jazdil len veduci,ziadna predvadzacka.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Seaty sa daju vo vnutri zniest az od vybavy FR, vsetko pred tým ma hnusné tvrdé plasty = fuj.Proste to je tak brutalny rozdiel v kvalite materialov ze dovi. ak fak zvazujes seat, bud FR alebo Cupra - cupra by ti vybila zuby a nemas na to ani peniaze.
Z konfiguratora:
23 280,- €
Leon 5D FR 1.8 TSI 7-DSG
132 kW (180 K) / Benzin / 7-st. DSG automat /
Nový Leon 5D FR
navyše k výbave Style
FR nárazníky, FR logo
Koženný multifunkčný volant s dizajnom FR, radiaca páka, ručná brzda
Hliníkové prahové lišty vpredu, dizajn FR
SEAT Drive profile (Sport/Komfort/Eco)
Zadné LED svetlá
Predné LED svetlá do hmly
Viacfarebné ambienté osvetlenie interiéru
Tmavo tónované okná od B-stĺpika
Sedadlo vodiča aj spolujazdca s bedernou opierkou
Climatronic - automatická 2-zónová klimatizácia, filter s aktívnym uhlím
Dvojitá viditeľná koncovka výfuku
Športové sedadlá vpredu v kombinácii látka/Eco koža
Elektricky nastaviteľné, vyhrievané a sklápatelné vonkajšie spätné zrkadlá s parkovacou pozíciou
Media system Colour: rádio s 5" farebným displejom, dotykové ovládanie, USB, Aux-IN, 8x reproduktor
Bluetooth
17" zliatinové disky "Dynamic" (30/2)
Z konfiguratora:
23 280,- €
Leon 5D FR 1.8 TSI 7-DSG
132 kW (180 K) / Benzin / 7-st. DSG automat /
Nový Leon 5D FR
navyše k výbave Style
FR nárazníky, FR logo
Koženný multifunkčný volant s dizajnom FR, radiaca páka, ručná brzda
Hliníkové prahové lišty vpredu, dizajn FR
SEAT Drive profile (Sport/Komfort/Eco)
Zadné LED svetlá
Predné LED svetlá do hmly
Viacfarebné ambienté osvetlenie interiéru
Tmavo tónované okná od B-stĺpika
Sedadlo vodiča aj spolujazdca s bedernou opierkou
Climatronic - automatická 2-zónová klimatizácia, filter s aktívnym uhlím
Dvojitá viditeľná koncovka výfuku
Športové sedadlá vpredu v kombinácii látka/Eco koža
Elektricky nastaviteľné, vyhrievané a sklápatelné vonkajšie spätné zrkadlá s parkovacou pozíciou
Media system Colour: rádio s 5" farebným displejom, dotykové ovládanie, USB, Aux-IN, 8x reproduktor
Bluetooth
17" zliatinové disky "Dynamic" (30/2)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
a ten novy 7kvalt DSG aj nieco vydrzi ? Nieze tym 819Nm trikrat stupis na krk a prevodovečka vytecie od radosti - nejednemu sa uz stalo...
na ukrutne slabsom motore vo fabii...
na ukrutne slabsom motore vo fabii...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ano.. nad 150k su spojky v oleji.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Opatrne, 1.8TSI sa dodavala vzdy so 7st. suchou DSG a mala obmedzeny krutiaci moment na 250 Nm (napr. identicka 1.8 TSI v Pole GTI alebo v Superbe ma 320 Nm s manualom a 250 Nm so 7st. DSG (suche spojky)). To je aj tento pripad. Okrem toho, 1.8TSI koncia (vseobecne), budu nahradzane 2.0 TSI so 140 kW.
FVE 12.45 kWp V/Z
To ze koncia neznamena ze to nie je rozumna volba. Ano na pretekanie to nie je, pretoze ten engine je extremne podtaktovaný (neviem ci skrz prevodovku toto by sa malo dat uplne jednoducho overit napriklad tak, ze nam to sem snake napise). VW prechadza na model 1l, 1,5l a 2l pre zjednodušenie. Táto zmena nemá nič spoločné s tým že by bol ten agregát akokoľvek zlý.
Maniak ano tak to byvalo - ale ci je tomu teraz aj tak to fakt neviem. Uprimne by som sa tomu cudoval
Ak je to ale 7 kvalt so suchou ... ee ... radšej knihu ... alebo manual
Maniak ano tak to byvalo - ale ci je tomu teraz aj tak to fakt neviem. Uprimne by som sa tomu cudoval
Ak je to ale 7 kvalt so suchou ... ee ... radšej knihu ... alebo manual
-
- Pokročilý používateľ
leon len combi, ten ma 1.4act tsi 110kw s DSG< tam je aka spojka? a karoq 1.5tsi tam je aka spojka?
dakujem
dakujem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
bol som sadnut do reanult a hlavu som buchal v kazdom, cize renault nic a peugeot som sa zmestil od 3008, ale riadna supa sedacky, fakt klobuk dole.
seat mi na leon st davaju len 4perc asi, viac sa neda a ozvali sami 5 predajcovia. ten autohold a dapt tempomat plus kamerka zadna plus neake somarinky a zu som na 26tis len to streli, v skode mi tetka dnes zaspievala zlavu 12percent, no okt nema autohold no mal by som 3r servis,zimne,2mes cakacka,1,4tsi,
karoq by som mal 4mes cakacka 1,5tsi,bez 3r servisu, bez zimnych, ale ma to autohold.,co mi kruto trapi srdiecko. zena prikyvla na obidve ze je to an mne, peugeot mi nechce dat ziadnu enaku markantnu zlavu.
seat mi na leon st davaju len 4perc asi, viac sa neda a ozvali sami 5 predajcovia. ten autohold a dapt tempomat plus kamerka zadna plus neake somarinky a zu som na 26tis len to streli, v skode mi tetka dnes zaspievala zlavu 12percent, no okt nema autohold no mal by som 3r servis,zimne,2mes cakacka,1,4tsi,
karoq by som mal 4mes cakacka 1,5tsi,bez 3r servisu, bez zimnych, ale ma to autohold.,co mi kruto trapi srdiecko. zena prikyvla na obidve ze je to an mne, peugeot mi nechce dat ziadnu enaku markantnu zlavu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan: na 100% ma 1.4 TSI 7st. DSG so suchymi spojkami. Co sa DSG u 1.5 TSI tyka, to sa budes musiet spytat priamo v skode, ale tipujem to tiez na suchu DSG.
FVE 12.45 kWp V/Z
Nie. 1.5 uz ma mat mokre.
MQB uz to ma tak nastavené ako som pisal vyssie. 150k a vyssie su mokre. Nizsie su suche.
MQB uz to ma tak nastavené ako som pisal vyssie. 150k a vyssie su mokre. Nizsie su suche.